fett med aj.

fett med aj med blåsa på fingret. inte skönt för fem öre. nae! ligger i min bed med min älskare ikväll oxo. men inte imorrn. nae fan. då blire sova borta. ja. ligger och laddar inför smörgåstårta imorrn. fick order om att inte äta nått. men aa. fick sluta en timme tidigare idag bara för att jag är så jävla grym. men nae det här går inge bra nån jävel flyttar på knapparna. sovmorron imorrn. yeah! later!!!!

fönsterputs.

fett dag på praktiken idag. nått flippa så sjukt mkt när hugo kom. helt sjukt. vilken upplevelse. ja. men annars en helt ok dag. hade lite problem med tempot men det hjälpte peppe till med. sista dan med han imorrn. snyft... men aa. hemkommen från match mot a/b laget. har en tutte som är större än den andra. jätte skönt. men nae. ingen bra kroppsdel att rädda med. annars gick det helt ok, drog en snygg linjeräddning. kändes riktigt härlig. men praktik imorrn oxo då. fett med nice. känner hur aktiv jag varit här senaste tiden. nae va. orkar inte med datan på kvällen. har oxo varit mkt med min man. det gillar vi! men ikväll ringde jag älskaren så han gör mig sällskap inatt. inte lika mysigt. har en kudde som luktar gott oxo. mums. men nae ska dricka upp min oboy och sen försöka sova så man kan göra bra ifrån sig imorrn. japp. ska massera min tutte lite oxo, den gör ont... aj. ingen handboll förens i augusti nu. jag blir deprimerad... men nae. later imorrn om inte mamma och jag hamnar i diket!

husband.

sitter i sängen med min husband. nu blire ner och kolla fotboll! LATER!

blääääääääääääääääää.

sitter nu i skolan och väntar på emma. fett ovärd dag. japp. inte gjort ett piss. eller jo. haft prov i 20 min och sen planterat en blomma. tjoho... men nae. ska om ca 20 min dra neråt mot stan och sen vänta på min man. sen vänta lite till på min far. ja. ska sen åka iväg sen igen. min man har fixat så jag får sova hos han inatt. snäll kille. behövde det oxo. han kanske fick känslan av det med mitt braiga humör idag. men aa. får gå upp fett tidigt imorrn. inte ett dugg kul. nae. men ska hitta nått att fördriva tiden med nu. later imorrn kanske!

Donken

Sitter på donken med min vän emma. Som vanligt äre ingen ordning på skolan. Älskart verkligen. Har suttit här i en timme nu. Jätte kul. Nae. Har nationella sen. Oxo jätte kul. Nae. Får se hur jag gör med det. Har ingen lust alls idag. Vill bara hem och lägga mig i sängen. Ta en lång nap och vakna om en vecka. Låter fett bra. Imorrn är det praktik igen. Mig längtar. Men Nae vi ska dra oss utåt nu. Later.

11 fucking veckor...

idag om 11 veckor är jag på kreta. om 11 fucking veckor. jag blir nästan deprimerad. japp. men aa. idag då. min bror och anna har varit här och ätit. japp. han fråga om jag ville jobba på söndag. ABSOLUT! har saknat det där stället... känner mig a little sad. så oerhört tråkigt att va själv. jag vill inte va själv. sitter nu i sängen och lyssnar på lasse berghagen. sjukt jag vet. men aa. även fast vi har varit med varandra massa dar den här veckan är det alltid lika svårt att gå hem själv. sen blir det att jag sitter här med tårar rinnandes ner för kinderna. utan svar på varför dom gör det. är det männskligt att va så beroende av någon annan? men nae. vad gör vi då. skolan imorrn. inte så jätte kul. muntliga nationella i eng på eftermiddan eller jag har efter lunch. sen har jag eng på morgonen oxo... kul dag. nae. men drar hem efter provet och ska ta mig en löparrunda tänkte jag nu när vägen har kommit fram igen. bara plocka fram skorna och ipoden så skare nog gå fin fint. tar med mig hunden oxo, hon kan oxo behöva röra på sig lite. japp. men nae. ska krypa ner i sängen nu och kolla färdigt en film tror jag om jag orkar, sen väntar en timme två och en halv män. min kväll är räddad. later imorrn va. ska ut och brumma med mamma och pappa imorrn. mucho fun!

JOBB!

jobba på bästa parken på söndag. underbart!


tudel!

är nu själv efter nåra dar tsm med min älskade man. trevligt prick det där. oerhört. löv him alot. japp. men aa. idag händer faktiskt inte så mkt. ganska skönt. behöver ladda upp mig till ännu en vecka i praktien. men först väntar ännu en rolig måndag i skolan med eng hel dan! kill me!!! men aa. idag ska jag försöka vara duktig och läsa lite teori. japp. har pratat med mammsen om bilen idag. det kommer nog fixa sig det där. fett nice. ja. men ska ta tag i livet lite nu. ska gå ner och visa mig lite sen och äta lite. mat måste man ha även fast det känns som jag har ätit för hela livet under veckan på praktiken. japp. men letar mig in här ikväll igen tror jag. japp. bye!

hallååååååååååå!

sitter i mitt favo hörn i min favo säng. kollar på reprisen på skvalan, som jag såg igår. lyssnar på när bob geldof pratar. very nice människa. men aa. har haft sällskap inatt. men min man är nu och jobbar. ja. ska snart dra mig neråt igen för får besök snart. japp. praktiken då. helt jävla underbart. kunde inte ha hamnat på ett bättre ställe. helt sjuka människor. eller aa. dom som är sociala. får göra massor. kommer drömma mardrömmar om wallenbergare. kommer aldrig mer vilja äta en efter dom här fyra veckorna. nae nu ljuger jag. men lite trött på dom kommer jag nog hinna bli. japp. har oxo haft en till körlektion på körskolan. det gick bra. tror jag. han sa det iaf. ska köra igen på tisdag och torsdag. japp. men aa. läste en sak förut och kände bara, vart fan har folks hjärnceller tagit vägen? har dom inget kvar i skallen? jävla idioter! aa! men nae ska dra mig neråt nu. får se när jag hittar hit igen. LATER!

fuck you!

min så braiga dag har blivit förstörd av ett jävla mejl. jag hatar!

brum brum.

har varit ute och brum brum med mammsen idag. gick skit bra! eller aa jag tyckte det iaf. beror ju på vem man jämför med. men om man tänker på förra gången mamma och jag var ute är det en klar förbättring. sitter nu i soffan och ska snart gå upp till mig. ska ta en snabb dusch. känner mig inte så jätte fräschig efter en dag i köket. praktiken är fett kul! får göra massa. får själv stå och portionera upp maten till alla gästerna. fick göra det första dan oxo!!! brukar bli jätte nervös och massa sånt men är faktiskt inte det. det blir ju bara bättre och bättre. ska gå hemifrån halv sju imorrn oxo för ska brum bruma imorrn igen. fast inte med mamma. känns bra. nu är jag på g på riktigt! så ska snart gå upp och sova. somnade halv åtta igår. hihi. stackars min man låg vaken till typ elva. tror jag? han höll på att paina och väckte mig med att ta kort. snäll kille... men ska uttnyttja han imorrn om jag får för hans far. vill inte gå hem själv när det är mörkt så ska sova hos han om jag får. hoppas!! men nae känner att det inte blir mer nu. ska ta min wallenbergfyllda mage och ta mig en välförtjänt natts sömn! hörs när vi hörs mates!

done.

nu är jag färdig duschad, stod i duschen så länge varmvattnet räckte. typ tio min... jätte kul. nae. men sitter nu iaf i hörnet av sängen med massa kuddar och en ask med vindruvor. mums. ska försöka hålla mig till det ist för allt annat jag har. lycka till. alla kläder tills imorrn är fixat oxo! är jätte nervös. tror det är därför jag har huvevärk som kommer och går. är inte nervös inför praktiken utan en annan sak. inte värsta saken. men för mig är det de. fick höra nåra "lugnande" ord från min mor och far förut. dom hjälpte inte ett piss. får se hur mkt jag kommer att sova inatt? kommer väl vakna 100 gånger och inte kunna somna om. ska efter det där imorrn unna mig en varm choklad på donken. det kommer jag va värd! ska jobba som fan på praktiken för att försöka få extra jobb. behöver pengar till att laga mammas bil. japp. mammas bil som kommer bli min. japp. snäll är hon ibland. men nae. ska runda av för tillfället. kanske kommer tillbaka senare om jag inte kan sova eller så. nu ska jag kolla på två och en halv män i en timme ungefär innan det blir ännu mer två ovh en halv män på tv. underbart! sen ska jag försöka sova. prata med min man om han skriver... får la se hur det blir imorrn. önska mig lycka till imorrn, jag lär behöva det! kommer inte va mig själv på flera månader efter imorrn. LATER!



2 månader och 22 dar kvar. jag vill åka nu...

shower.

drar en dusch snart när simpson är slut i hopp om att huvudvärken ska försvinna och humöret blir lite bättre. back after my shower!

härligt.

drar en härlig huvevärk och längtar till sängen. mat snart sen bara tre timmar kvar. typ. kill me. skulle va oerhört snällt. syns när vi syns.


skola. blä.

sitter i skolan på äcklig eng lektion. ibland undrar jag hur trög jag var som valde det här frivilligt? trodde ju vi skulle få en bättre lärare. men nae. är trött och vill hem och sova! sömnen inatt blev som den blev. är trött på det nu... vill kunna sova! jag älskar ju att sova. men aa. får hoppas jag får sova med min man imorrn. kanske hjälper lite. ja. jaha så vad gör vi? inte ett jävla piss.. ska va duktig att gå på blommor sen. oerhört kul. nae. men aa. känner hur positiv jag känner mig. nae. vill ha praktik. svettas och stressa i köket. massa kul. men ska tråka mig igenom rasten och sen dö lite till på lektionen. BYE!

Christoffer ♥

ligger i sängen, som känns väldigt stor och tom utan christoffer. känner mig oerhört inte pepp på skolan imorrn. det enda plus är väl att jag får träffa jossan! ska sen efter det hem och sova. måste gå hemifrån halv sju på tisdag så jag hinner till det där innan praktiken. har ett problem oxo. måste få tag i pengar... japp. men aa.
mår sådär inte jättebra heller. sånt som kan hända ibland. därför känns skolan imorrn inte sådär jättekul. nae. men har tagit mig igenom värre dar förut. om jag har. men så fort snön försvinner från vägen så ska jag och stina ta tag i det här. no more må dåligt över det!


Don't you know that I could never be without you.
'Cause boy you complete me.
And in time I know that we'll both see that we're all we need.
Cause you're the apple to my pie.
You're the straw to my berry.
You're the smoke to my high.
And you're the one I wanna marry.

Cause you're the one for me.
And I'm the one for you.
You take the both of us and we're the perfect two.
We're the perfect two.





halv.

sitter och matar datan med MASSA två och en halv män avsnitt. planerar en lång natt. fett inte pepp på skolan imorrn. inte ett dugg. nepp. men man måste väl. får väl sova på lektionen i nödfall. har överlevt tuffa dar i skolan förut. japp. har varit med min man hela helgen. eller typ. han jobba igår och jag drog på party med laget hemma hos micke. det var riktigt kul, men drog hem ganska tidigt så jag skulle tajma in saken. var endå trött så det passa perfekt. höll mig vaken en timme eller så men sen somna jag. sådär ganska dirket. japp. gick upp skapligt idag för att min man skulle jobba idag oxo. duktig idiot. japp. han träffar jag igen på tisdag om allt går som det ska. eller aa. parktik på tisdag. FETT NICE! sitter och lyssnar när pappa pratar med farmor och farfar, som är här. jippie... nae. min bror och anna är oxo här. en aning mer trevligt! japp. men nae ska fortsätta mata min data med massa härliga saker. later ikväll!

tidigare.

slutar tidigare. kan börja jobba tidigare. får träffa min man tidigare. kommer hem tidigare. fett massa nice! mig HAPPYYYYYYYY!!

bajs snö...

bajs.

sitter i en soffa med filip och becka och kollar på konstiga bilder. ska efter rasten redovisa mitt jätte braiga tal. nae. jag vill inte! ska lägga mig ner och börja gråta så jag slipper. man kan ju hoppas. slutar nog skapligt idag. ska kompletera mitt prov, göra om det sen får jag sluta. det fixar jag på 30 min. absolut. sen ska jag jobba en snabbis. japp. sen ska jag försöka få skjuts av min far hem. eller nae det sket sig kom jag på. fan. fett halt att gå till bussen imorse. höll på att ramla ett antal gånger. japp. äckelsnö. det enda som känns riktigt positivt är väl att saken följer med mig hem och sover tills på söndag. fett nice! ja. men ska ta mig igenom hela dan först... blä! äckliga jävla nationella. men aa. längtar massa tills imorrn oxo!!!! party med 35plusare. sjukt nice. kommer säkert bli helt flippat. stackars micke...men nae ska göra nått nu och försöka att inte avlida innan provet. eller skulle nog va ganska skönt. eller fejka en svimmning eller nått. perfekt!

blä!

har nu gett upp hoppet om mitt tal till svenska nationella imorrn. det får bli som det blir. jag är fett redo på ett ig. japp. bring it on bara! träningen igår va as soft. fotboll till uppvärmning och sen minihandboll i 30 min. skönt! åkte sen hem med min man och åt plättar. fett gott. gick sen upp till mig och kolla ett avsnitt av band of brothers, FETT BRA, sen somna vi. japp. sov skapligt länge idag. massa skönt. va lite pain ett tag tror jag när jag ville att han skulle vakna. japp. imorrn äre fredag. ÄNTLIGEN! får med mig min man hem imorrn oxo. helgen kan ju inte börja bättre. kan sova skapligt länge på lördag. men aa. praktik sen på tisdag. fett nice kommer det bli. ja. men nae ska börja pyssla med en sak nu när mina bilder har kommit. får se om det blir bra eller inte och om det uppskattas imorrn. sånt som lär märkas. japp. kanske tittar in imorrn om jag hinner, annars blir det nog på söndag. LATER!

mad.

jag är fortfarande arg och blä och massa AAHHH över det där.
nu måste jag ha min träning!

träning. träning. träning.

sitter i soffa och glor på klockan hela tiden. vill träna nu!!!! är fett sugen. ja. får med mig saken hem sen oxo. mysigt. ska dra en feting sovmorron imorrn oxo. nice. ja. har gjort massa plättar till efter träningen. fett gott. längtar som ett as till helgen. kommer bli asa nice! va med älskling, lag fest och sen jossan på söndag! sånt makes me happy. vad som gör mig ännu mer happy är att det är bara två timmar kvar tills jag kan åka till min kära träning. hoppas på mkt folk och mkt skott och massa sånt. fett peppad på att få massa ajaj. längtar oxo efter mina super goda plättar som ligger och suktar mig i köket. inte ok! hade en underbar nap förut på en timme i soffan med en greta precis bredvid mig. mysigt till tusen! men nae ska nog gå ut i köket och sno en plätt och sen fördriva tiden. TRÄÄÄÄÄÄNING!!!!

booooooooooring.

i ett försök med att göra hela klassen ledsen att vi inte skulle göra nationella idag möttes hon ist av leenden. slipper görat idag. har hela idag och imorrn på mig att skriva klart. wonderbart. japp. men det betyder att jag inte har nått att göra fram till kvart över tolv. kul... funderar på en tidig hemfärd. men orkar endå inte. men det lutar åt det. kanske dra ner till stan till min moster och åka med min far hem. japp. tycker jag låter som en bra ide. verkligen. japp. kom på att jag har nåra band of brothers avsnitt på datan som jag kan kolla på fram till lunch. smart olsson! längtar efter träningen ikväll. fick ju inte träna förra veckan... men aa. vad gör vi då? ae men ska kolla lite film nu. japp. kanske hör av mig sen när jag kommer hem. eller imorrn kväll. håller tummar och tår att älskling får sova hos mig inatt!!!

buhu.

fick sova själv idag. tråkigt. men längtar massa tills imorrn ist! nae orkar inte mer idag faktiskt. tråkig till tusen. skola och nationella imorrn. funderar på att rå vägra. får prata ihop mig med min vän imorrn. träning sen imorrn kväll. underbart! men later imorrn, kanske lite roligare.

spring för livet!!

sitter och har rast. super kul. nae. har elsäkerhet tror jag? fattar nada iaf. inte ett dugg ovanligt. ska sen ruscha hem och släppa ut min hund, äta nått och sen gå igen. kul. men aa. har nationella imorrn. fattar nada på oxo. får se hur det går imorrn. japp. men nae det här var inte kul idag. jag vill hem och sova. hejdå.


pyssel.

skola. älskling. åka spårvagn. hemma. sängen. typ vad som hänt idag. mer än helt ok. japp. kände mig lite smått osocial när jag sov typ 90 procent av tiden jag var hos christoffer. men han tyckte jag var söt och låg och garva åt två och en halv män så vi jämna nog ut det. japp. ligger nu i min säng, själv tyvärr, och knapprar nötter som en idiot. näst intill omöjligt att sluta. gott som tusan! imorrn äre halvdag som gäller. hem och va med min hund nåra timmar sen åka in mot stan igen och möta upp min kära man. ska troligtvis hem till han och sova där. myyyyys. japp. men aa. var duktig förut och beställde hem lite saker förut. dom ska komma i veckan tror jag så då har jag nått att pyssla med. nice fifan. riktigt finurligt av mig tycker jag. hoppas bara det uppskattas sen när det blir klart. bäst för dig! men nae ska dra mig nu. kolla lite tv och sådär. prata med min man och sen SOVA! later imorrn lovers!

love

then you look in my eyes and I have it all once again ♥

lying on the floor you found me.

sitter i skolan på en underbar eng lektion. nae! har inget att göra förens efter rasten tror jag. kul... värt att gå i skolan. nae. inte ett dugg. ska få kolla på mitt prov sen oxo. spännande. vet att jag har g iaf sen ver man ju aldrig hur det ser ut på pappret. slutar elva. eller aa. men idag gör jag det har jag bestämt. ska dra mig och sova sen. japp. är feting trött. japp. längtar fett tills på lördag. oja! ledig på torsdag. hur skönt är inte det då?! min man är oxo ledig då så han ska sova hos mig. mysigt. japp. oerhört. tackar nån där uppe att han kom till mig igår. usch vad jag har saknat han! klippt bort sina lockar har han gjort oxo... men han är söt endå. japp. men ska väl försöka att få nått gjort iaf sen ruscha ner och köpa livsnödvändiga saker så man klarar sig till elva. japp. LATER!!

längtar.

sitter i soffan och ska snart ta tag i teorin och svenskan. japp. tänkte va lite duktig när jag endå sitter och väntar. smart. japp. om ungefär tre timmar kommer min man. OM JAG LÄNGTAR, MASSOR!!!! imorrn äre skola. jippie... nae. ska ha eng muntligt med emma. jättefun. nae. måste sitta och prata i en fucking kvart. men det ska vi nog fixa. bara en vecka kvar i skolan nu sen äre praktik!!! men nae ska ta tag i livet nu så tiden speedar sig fram. japp. later!

bedtime.

la mig nästan precis i sängen. satt på trassel. japp. tröstäter lite för att danny inte vann. ja.
imorrn kommer min älskade man hit!!!!!!!! hur jävla underbart som helst! han ska sova här oxo!!!! den jäveln låter mig plågas hela tiden. tur för han att jag älskar honom ganska sådär jätte mkt. ja. men ska kolla filmen nu. försöka sova länge imorrn så jag slipper sitta och vänta. japp. smart. något. later!

chilldag.

retard drog skapligt imorse. vi somnade runt halv två inatt. drog till simon till åtta och var där i nåra timma och hade det trevligt. tåa, blev tåad och blev vänsterprasslad. helt underbart. precis som det ska vara. japp. idag har jag varit duktig och städat massa i min lilla stuga. rensat på kläder och massa sånt. riktigt stolt över mig själv. japp. har oxo duschat min hund som var väldigt skitig. sitter nu i sängen och kollar på film. fick bli felon. igen. grymt bra. japp. saknar min man oerhört mkt. ja. längtar massa tills på måndag. om jag gör. japp. men aa. ska fortsätta och kolla film, sen dra ner i huset och kolla vad mamma och pappa gör. men later ikväll kanske om jag orkar. ska återvända till min drömvärld med min älskare nu.


inte idag.

inte idag. mindre imorrn. aa.


pepp va?!

har rast om tio. nice. springa ner och köpa nått så man överlever enda fram till lunch. japp. retard kommer hit snart. nice. tror vi båda är oerhört pepp inför ikväll och är oerhört rastlösa. tiden typ segar sig fram. inte ok. nepp. ska bli skönt att få va på lite bra humör en dag iaf. japp. men aa. nån väckte mig med sms igår oxo. eller tror jag sov iaf. sovit bra i två timmar iaf tror jag. bra jobbat! japp. men aa. vill ha kväll nu. vill sluta och bara ruscha hem. men nae. ska jobba en snabbis först sen dra till retard och vänta på att hon ska sluta. sen drar vi och sen hem till mig. mat är ett måste först innan vi startar kvällens alla planer. klart det ska bli kallt oxo när vi kommer vilja gå ut i natt. men aa. kallare har vi varit med om. japp. känner att resten av helgen kommer bli tråkig. lång. jobbig. inte varit själv på hur många helger som helst. inte på nätterna iaf. blev sådär känslig igår oxo. blä mig. ja. men ska dra mig nu och försöka smita lite tidigare innan rasten va. ja. later senare. vem vet kanske inatt va. ja. LATER!

once again.

ligger i min underbart sköna säng med en underbart skön tröja på mig. japp. drog upp tidigt till mig och ställde mig i en varm dusch med musik i bakrunden. underbart! knapprar i mig massa nötter. mums. va på munken idag och snacka med dom. kommer bli hur sjukt bra som helst! fetaste tiderna oxo. längtar ap mkt nu. ska snart sova tror jag. vet att det är tidigt men är äckligt trött. japp. inte sovit mkt inatt och hoppas det blir lite mer den här gången. måste va utvilad tills imorrn. kommer bli bäst! varning på stan. eller inte stan. men aa varning. lovar. varit på apdåligt humör idag oxo vilket min vän emma märkte när läte efter läte kom fram. fortfarande inte på bra humör. kommer va såhär i ett par dar nu. japp. kul. nae. men ska dra mig nu. försöka sluta äta nötter och försöka somna lungt. höll om min älskare igår när jag skulle somna. usch så fjantig jag är. en tjej sak eller? men later imorrn.
magnus fick inte komma hem idag... håller tummarna på imorrn!

fett.

fett rastlös. fett hungrig. fett trött. fet dag känner jag. japp. fett inte på bra humör. back stabbing. fett inte vill va i skolan. fett retard och flugan behov. fett jossan behov. fett behov av en vän eller nån människa av nått slag. fett behov av ett lyckopiller. mitt lyckopiller är far away...


I love you because you make me laugh when I don´t even want to smile.


jag vill. jag vill. jag vill.

break.

har rast nu. japp. har inte fått nått gjort. än. blir att speeda på sen efter rasten. japp. det fixar jag. japp. alltid. blev typ väckt igår av min man. han har alltid förmågan att skriva precis när jag håller på att somna. men aa. prata en lite stund med han. ska tydligen inte få träffa han på söndag...tisdag som gäller då. evigheter dit men aa. jättekul. är på jättebra humör. kunde inte prata med så länge igår blev bara ledsen. kommer bli ledsen ikväll oxo. usch och fy. är ledsen nu oxo... längtar till imorrn. retard ska sova hos mig. nice! ja. ska träffa plutten oxo. asalänge sen va. ja. alltid en överraskning vart vi hamnar och hur dags vi kommer hem. precis som det ska va. japp. men ska dra mig nu. kanske förstöra sakens spel på min mobil lite till. japp. later ikväll tror jag. 

nada träning.

sitter med en greta i knät och försöker skriva. blev ingen träning. pappa orkade inte. gjorde mig inte så mkt. är as trött. ska snart gå upp till mig. tänkte lämna datan här nere. känner att jag behöver sova. höll på att somna på spårsaken förut. inte likt mig! men vill hålla mig vaken tills min man skriver om han nu är snäll och gör det. men nae. ska kanske ta nått och äta och sen dra mig uppåt. later imorrn. prov som gäller då. underbart.

sad.

sitter i soffan och försöker plugga lite till provet imorrn. och det går? helt inte bra. orkar inte. är äckligt trött. fattar inte varför? skulle va skönt att fortsätta ligga i soffan och sova men nae träning som gäller sen. kan behövas så jag kan bli på bättre humör ett tag. japp. är ledsen. tänker massa på saken. saknar han massor även fast vi sågs i morse. känsliga jag...blä. magnus är sjuk oxo. kattjävel. nått med urinsten eller nått tror jag mamma skrev. kanske inte ska träna nu. pappsen orkar kanske inte skjutsa mig. gör mig inte så mkt men skulle va skönt att få träna endå. men men. snart kan jag köra mig själv till träningarna. japp. ska ner till munken imorrn och kolla tider för praktiken sen hem och boka körlektion. dags att ta tag i demonerna så jag får mitt körkort nångång. kommer va fett nervös och bara göra massa fel. synd att va positiv. japp. men nae ska fortsätta att försöka plugga, försöka att inte somna i soffan igen. japp. kommer nog tillbaka ikväll när jag ligger i min sköna säng. tränad eller inte sånt som märks då. japp. smell you.
snygg magnus

number two.

here it is. number two. fett nöjd. till mammsen, pappsen, brorsan och en till liten sak.

svenneska.

sitter i skola, har svenneska. gör absolut inget. eller förbereder till nationella nästa vecka. japp. men vet redan hur jag ska göra. nice. matchen igår var oerhört spännande. oja. så spännande att jag somna och missade hela andra halvlek. japp. gjorde mig inget. nä. sov jätteskönt tills en söt liten varelse sa att vi skulle gå upp till mig. men jag somnade om lite igen tror jag. så han fick väcka mig igen. lite gulligt sådär va. kändes som jag gick i sömnen upp till mig. men nae det gjorde jag nog inte. sen blev jag lite pigg och kunde inte somna direkt. haha jo men tjena. somnade skapligt snabbat iaf. men nu får jag inte träffa han på en vecka. EN VECKA!!!! jag kommer avlida. kommer bli deprimerad och det där som kallas sömn kommer gå åt helvete. sov dåligt inatt oxo bara för att jag visste att det var sista natten på typ en vecka. ska flörta till mig att han kanske kan sova hos mig på söndag, eller jag hos han. sånt som märkas. ja. ska dra hem snart. japp. måste bara ner i matsalen och hälla i mig lite mat. fett hungrig. japp. ska sen hem och sova nåra timmar i soffan och hoppas på att pappa kommer hem som han ska idag så han kan skjutsa mig till träningen. japp. nu har jag rast och ska sitta och ruttna ett tag till. JIPPIE! laaaaaaaaater.

fotboll!

sitter i soffan med mamma och christoffer och kollar jätterolig fotboll. nä. men jag kan väl va snäll och ställa upp och se. aa. han var ju ganska snäll igår. men bara ganska. har nu gjort tattuering nummer två. japp. gjorde faktiskt inte alls så jätte ont. och jag var absolut inte ett dugg nervös. nae. nu ljög jag. inte bra. jag var fett jävla äckligt nervös. men apabra blev det. som fan. men nae nu ska jag lägga mig skönt i soffan och kanske ta en nap. sånt som får märkas. ja. LATER!

nervöööööööös. nä. kanske.

tror nog jag börjar bli nervös. ja. bara 4 och en halv timme kvar. hade en som satt och psyka mig imorse. snäll kille. NÄ! försökte intala mig själv att jag inte va nervös. men nae. kommer bli ännu värre sen. usch och fy. fattar inte hur jag frivilligt kan ställa upp på sån smärta? för det är ju fan inte skönt. kanske kan ta en bild och visa sen. om jag kommer ihåg. saken följer med hem idag oxo. mysigt. men vi ska kolla på fotboll ikväll. utnyttjad. men nae. aa. precis. får lite tid till plugg och kan sitta och mysa med datorn. fast känner på mig att jag kommer somna. japp. somnade ganska så snabbt igår. var asa trött. det var nån annan som oxo somna snabbt. så när vi kommer hem ska vi se om filmen vi börja se igår. nån james bond film från stenålderna. men aa jag är väl snäll. kan passa på att ta en nap då oxo. underbart! men ska döda tid och sen förbereda mig inför redovisning sen. japp. later!


trötter.

sitter i soffan och gäspar. är trött och känner hur sängen skriker efter mig där uppe i stugan. men nae. måste sitta uppe tills älskling kommer. aa. han ska faktiskt sova hos mig inatt. och imorrn! hur underbart är inte det? ville skriva ett hatinlägg till han för att han har låtit mig plågas hela helgen med att vi inte fick sova hos varandra idag. sen när klockan bara rann iväg och vi knappt skulle få en timme hemma hos han kläckte han ur sig att han vetat sen i fredags att han fick sova hos mig. JÄVLA IDIOT!!! här har jag plågas med tårar och dåligt humör hela helgen. men nae jag kan inte va arg på han. nae. bara för han är så söt och snäll och allmänt bäst. så ska va snäll och göra mackor åt han sen och sen har jag gjort en semla åt han. hihi. men nae. ska kolla tv med mamma nu som nyss sa att jag var hennes bästa dotter. snällt när jag är hennes enda... men later imorrn! ska sitta och längta tills jag får somna med världens bästa idiot bredvid mig.

fett ovärt.

sitter på vad som jag visste skulle bli en fett ovärd lektion. japp. har inte gjort ett piss. visst finns det saker att göra men det var upp till en själv. typ. eller ja. nu äre så iaf. slutar om 40 min. yeah. maaaaaaaaaaat. vill ha mat. massa mat. god mat. mat mat mat!!!!!!! slapp göra nationella saken idag. fett nice. ja. fett. nä jag är inte trött! längtar oxo tills på fredag! ja. helt sickt kommer det bli. får se om vi överlever kvällen. har lite planer tror jag. blir kanske att träffa nåra om dom kan. annars drar vi väl iväg på äventyr som vanligt. brukar bli så. har ideer på vilka vi kan träffa. får bara fler och fler. kan nog bli en kanon kväll! bästa retard va. aa. får se om vi vaknar som oss själva dan efter. tveksamt. japp. har hittat ett par skor jag vill ha. eller aa har hittat massa skor jag vill ha. typ tre par convorse och tre par andra. japp. har ärvt sko genen av mamma tror jag, snällt. vill va rik och kunna köpa massa med skor! jaaa. skooooooooooor. mig vill ha! nån som kan va snäll och köpa iaf ett av paren till mig? jag lovar jag kan va snäll. men aa. ska slå ihjäl lite dötid och sen dra ner och äta. bordsdekorationer väntar efter lunch. fett ovärt det oxo! plantera blommor kan jag göra hemma. ja. men later va. kanske. om jag orkar överleva dan i skolan, börjar känns mig riktigt utarbetad.

car.

just det va. jag har blivit med bil. japp. mamma sa att jag fick ta hennes bara jag lagade den. eller inte jag men nån. sketa nice ju. kan agera taxi direkt när körkortet är kirrat. underbart! men aa. måste hitta pengar först nånstans så jag kan fixa fanskapet. nu blev det inte lika kul längre att ha blivit med bil...

if I use to love you, it aint nothing like I love you now.

sitter på vad som känns som en ganska ovärd eng lektion. men aa. har ju inget val så jag sitter väl kvar här. rast om 22 min. yeah. ska sen efter rasten öva inför nationella. kör på lite speaking. as kul. nae. somande förvånande snabbt igår. men vakna när nån sms och skrev godnatt. somnade om men vaknade till reprisen av how I met your mother. kuuuuuuuuuuuul. nä.
men aa. 13 månader idag med världens finaste. hatar att vi alltid ska ha oturen att få mitt i veckan. just idag oxo. när vi knappt hinner träffas och inte får sova hos varann. men aa.
är asa hungrig och har lust att äta upp nån eller nått. allvarligt! sitter och gör allt som jag inte borde. men vad gör det om hundra år och läraren är på annan ort. eller aa på andra sidan dörren. men later kanske va. ikväll kanske. längtar fett tills imorrn. älskling ska sova hos mig! nummer två imorrn innan det är hemfärd. nice!!! sen ska jag kolla på fotboll. gud va snäll jag kan va...

with tears in my eyes.

blev en massa timmar plugg av teori förut. duktigt! ja. hänger med skapligt iaf. bara körningen kvar. ja. vilket ska fixas nu i veckan. mer säger jag inte. det vill jag hålla för mig själv. japp. men aa. tisdag snart. nice fifan. inte nervös än faktiskt. men det hinner jag nog bli. japp. med all säkerhet. skola imorrn med härlig eng och massa plugg inför nationella. kuuul. men nae va. får träffa han typ nåra timmar imorrn. nåra är väl högst tre. gör jag nått fel som gör att vi inte får? känner hur det trycker. kommer bli en tråkig kväll. ensam kväll, natt. det börjar redan nu. hatar att jag ska va så jävla känslig när det gäller sånt här. men aa. orkar inte prata mer om det nu. orkar inte bli påmind om att jag inte kommer kunna somna bredvid han imorrn. på våran dag. att jag knappt kommer träffa han imorrn. bara två veckor till sen är det praktik. kommer troligvis på munken. underbart! har två personer som håller på och ringer antingen as sent eller as tidigt. och ni vill vad? känns obehagligt. liksom sluta jag vill inte! men ska kolla tv nu. försöka få tankarna på annat håll. later imorrn. antigen i skolan eller hemma.

giftemål.

gifte mig lite snabbt sådär i fredags efter att vi hade prata om det. eller va? äre inte så det går till? hmm, trodde jag iaf. men nä va. sjukt fifan. men la ner det och har status i ett förhållande nu. det låter mkt bättre. ja. men aa. haft älskling här hela helgen. mysigt va. aa. han drog för en och en halv timme sen för att jobba. snyft. antar att vi inte kommer kunna träffas imorrn. på våran 13 månaders dag... jag är inte glad. men nae. tänkte ta det lite kort just nu. ikväll igen va. aa. plugga teori nu står på schemat. later!

Oluktlig.

Bästa idén ever va. Aa. Slippa få dissen på krogen. Lukta gott ist för att känna en härlig doft av det. Vem vill inte det? Sjukt flippat. Sjukt bra. Min dag börjar bli bättre. Ja. Oerhört. Bara en timme och 15 min kvar. Nu kör vi!

angry!

jag är arg. oerhört arg. usch! ett fett jävla skämt. men nae. tänker dra mig nu innan det skrivs nått som inte borde skrivas. later!!!!!!!!!

långt ifrån varann.

fredag imorrn. äntligen. jag jublar. eller inte direkt. men aa nästan iaf. känner mig helt upp i varv efter idag. känns som om jag varit igång i flera dar. men nae. varit väldigt effektiv idag i skolan och fick sluta tidigt båda lektionerna för jag och emma var färdiga. duktiga flickor! ja. sen vare dom där tre prövningarna. japp. efter 20 min var jag klar. med alla tre. underbart. men nae. tror nog det blir att göra om dom igen. och sen igen. blir arg för att jag aldrig ska kunna fatta den där äckliga skiten. men aa. längtar massa massor tills imorrn. hatar att behöva sakna såhär mkt. jag vet att det är bra. att det blir mkt härligare när man träffas efter att få ha längtat efter varandra i nåra dar. men endå. det är inte kul. känner mig ledsen och ensam. blir arg för minsta lilla och är allmänt bitch mot han jag är tsm med. usch jag vill ju inte va så men det blir bara så. sen kan det ju va så att jag kan vara sådär lite envis. men bara lite. men imorrn äntligen får jag spendera natten med min fina man. ja. man vare ja. nä. inte än. men aa. känner att jag kommer somna så fort jag lägger mig ner. skulle va skönt. men vill verkligen försöka hålla mig vaken så jag får prata lite med han. aa. men ae ska nog kanske skala min gigantiska apelsin. lovar den är fett stor! men smell you later va!

stressigt.

stressig dag idag. ja. massa att göra. skola till kvart över två. tror jag? halv fyra äre 3 st prövningar i matte som gäller. nä jag är inte bra på matte! halv fem äre sista teori lektionen som väntar. ja. sen äre att ruscha till hageby och möta upp min far och åka hem och äta och sova. ja. en lite powernap i soffan idag ligger oxo på schemat. ja. träningen igår va slapp, uppvärmning och match nästan hela träningen. kom hem 15 min tidigare. såg sista avsnittet av pacific och sen somna. tror jag. vaknade nån timma senare eller nått av att simpson börja. men jag somnade nog om igen. tror jag. lagfest den 19 och jag känner att jag ligger i riskzon. men aa. det ska nog bli en lugn kväll endå. hoppas jag iaf. längtar massa tills imorrn. ja. slutar kvart över två sen ska nog saken följa med mig hem. hoppas! jag ska baka en cheesecake som vi ska ha på lördag. nice. mycket. men nae. ska döda lite tid nu. kanske ta en snabb lur på 5 min innan vi börjar igen. later ikväll va!

pacific.

men aa, laddar inför sista avsnittet av pacific. nice. har inte tid nu. ska äta upp mammas nötter, dricka min saft och sen försöka mig på det där som kallas sova inatt. later!

Redo att visa.

Sitter i klassrummet och väntar på att få redovisa. Ja. Sen får jag åka hem. Ja. Skönt äntligen. Längtat hela dan. Är i stort behov av nån inatt. Men nä.... Skjut mig. Tack. Hem och ta en powernap tror jag så träningen orkas med sen ikväll. Den är ett måste! Absolut. Ja. Va as duktig på svenskan förut och skrev hela tre sidor på nån berättelse. Bästa jag. Men aa. Älskar att ha dötid i skolan. Oja. Älskar skolan oxo. Ja. Eller nä. Ska hem och pussa på om stina. Har ingen annan att pussa på... That makes me sad. Ja. Very, very. Längtar tills fredag. Ja. Längtar tills jag kan flytta hemifrån. Ja. Jag är oerhört uttråkad och på absolut inte bra humör. Kul när saken inte svarar heller. Oh vad glad jag är! Men nae ska, ae jag vet inte. Later ikväll kanske va. Om jag är på humör och orkar.

ajaj, massa aj.

sitter i skolan och dör lite lätt sådär. ja. håller på och skriver om min resa från helvetet till paradiset. kan bli spännande vilka jag träffar. mohaha... har inte sovit mkt inatt heller. nepp. haft ondare än vanligt och drömt om jordens undergång. inte riktigt. men det skulle va det för mig. ja. tydligen pratat i sömnen. japp. gullig är jag. nae. men aa. funderar på att dra hem efter lunch eller vid halv två rasten. hur ont som helst och alvedonen hjälper inte. kul liv. älskart. ser fram emot träningen ikväll. typ det enda som hjälper. later va. orkar inte mer nu. nä.

tidsfördriv.

sitter in the school och väntar på att den oerhört jobbiga lektionen ska sluta. japp. slutar om 50 min tror jag det blir. ja. fick aldrig nått besök av min bror igår. latmask. ja. fick återigen en utskällning av min mor om min hund. och usch va dåligt jag mår över det nu. fan för mig. borde bli skjuten. jatack. ska jobba en liten stund sen dra omkring och tråka på stan. very fun. nä. men aa. nu blev det tomt. är aptrött och vill bara hem och gräva ner mig under täcket. har legat och hållt om min älskare inatt då jag kände extremt behov av att ha nån bredvid mig. hoppas du fattar att nån är du. ja. har överträffat mig själv oxo och har sms i sömnen. grymt gjort av mig. ja. men nae orkar inte mera nu va. ska hem till saken och sova där inatt. ja. later imorrn va. ja. bye. ja.

RSS 2.0