precis.


fågel i badrummet.

jag och min fina man kunde inte hålla oss ifrån varandra enda tills idag. han följde med mig hem i torsdags och sov här. sen träffades vi en snabbis på stan igår. verkligen apa svårt att va utan varann. ja. mysigt. ikväll kommer han till jobbet och möter upp mig. sen ska vi hem till han och sova. för imorrn åker vi till ullared!!! vet inte om han är så jätte pepp på det, men han är snäll och följer med iaf. jag slutar tidigt ikväll så det är hem och sova som gäller eftersom vi ska upp asatidigt. yes. jobbade nog min jobbigaste kväll igår. var så äckligt trött att jag ville tjuta. dom såg att jag var trött och fråga om jag orka eller inte för simon skulle hem tidigt. men jag och panos körde på själva till halv elva! fick fett med beröm för det. fortfarande trött och jävligt seg, så ska bli skönt att bara jobba tre timmar idag. fast vi har över 30 pers som kommer under dom timmarna. ja. fredags lunchen i skolan var helt jävla pain. kom aldrig igång och yra typ bara omkring. hade båda förrätterna men fick hjälp av dom snälla pojkarna väldigt mkt. dom är snälla dom där, trots att dom kallar mig kärring. ja. men nae nu ska jag försöka orka plugga lite eller iaf kolla igenom det. ja. sen ska jag äta lite och sen dra mig till jobbet. tittar nog in om nåra dar igen, tattuering och lite andra roligheter på g dom närmaste dagarna.

supersoldat.

så äckligt opepp på typ allt nu. så opepp på imorrn och fredag. kill me sakta tack. sen jobb fredag och lördag kväll. ännu mer döda mig. ja. hela mitt huve och hela jag är en jävla röra. ae ska sova nu och försöka hitta lite ork tills imorrn. det där med att sova hela natten var nog en engångs sak.

Hoppsan :)

Hoppas det gick bra ikväll!! Maten var jättegod . Mig kommer att sakna dig massor dom här dagarna utan dig!! Det är inte okej att vara borta från dig såhär länge!! Jag älskar dig mest av allt pluttis <3<3 // din blivande man <3 Ps. Hoppas du inte blir sur för det här :) Ajlavjou <3

big bed.

Ligger i min mans säng och kollar film. Han är på praktik och jag börjar sent. Oerhört skönt. Tror jag sovit näst intill hela natten oxo. Skönt. Har bara en sjukt mkt ajaj mage. Kul. Nä. Ikväll kommer mammi, pappi, Babes familj och kanske bror och Anna och äter. Börjar bli nervös som tusan men det ska nog gå ändå. Ja. Men hörs när vi ses. Ska sova utan min man tills på lördag och inte få träffa han förens då heller. Mig deprimerad. Later

code blue.

Först på listan: börja ta hand om mig själv. Inte ok för fem öre det här. Usch. Önskar det vore hur lätt som helst att lägga latheten på hyllan och börja skaffa sig lite självförtroende. Vill att du hjälper mig, står bredvid så ska nog det här fixa sig. Lite extra självförtroende ska finnas innan student och utspring.

you should have thought about that.

ligger i sängen och myser med filten och fryser lite sisådär. saknar min man och vill att han ska pallra sig hit. en bra bit att pallra sig, men tycker han kan ställa upp för laget. önsketänkande. ja. sovmorron imorrn. fett skönt. har ställt klockan på nio men lär snooza ett tag. yes. bokade tid igår. ska bläcka mig om lite mer än en vecka. ja. kommer nog bli feting bra. är fett nervös inför mamma och pappas reaktion bara. ja. men har alltid sagt att jag vill göra den. och dom borde egentligen inte bli arga. nä. tycker inte det iaf. love folk som inte svarar på sms. kul! nä. men ska fixa mig lite och sen mysa ner mig i sängen ordentligt. lär somna apa tidigt, apa skönt med andra ord. redovisning och sista slipet på projektet imorrn. fett skönt!!

tatt!

på torsdag ska jag fan boka tid! om det inte kostar hela plånbok. ja. nu fan ska det bläckas igen.

porr.

sitter i klassrummet och har diskussion om porr. vilka som kollar, inte kollar och lite så. en förmåga att det alltid kommer upp så sjuka diskussioner i det här klassrummet. sjukt. ja. har hört att vi troligen får mössan nästa vecka. underbart! yes. ja. har oxo fixat jobb. check! skönt att ha ena punkten på panik listan klar. inte det bästa kanske, bara kväll men det får funka ett tag iaf. ja. för pengar måste jag ju få från nånstans. ja. men det blir ju bara ungefär 4 dar i veckan så det blir nog bra till en början. yes. ja. men nae ska kolla runt lite och ladda inför dagens andra redovisning. fyfan!

crime.


gosebus.


cykel på köpet.

världens sjukaste och bästa kryssning med världens bästa. hur sjukt kul som helts va det! mycket roligare än jag trodde att det skulle bli. dansade fram till fem på morgonen, sov ett tag och sen gick vi upp och käka lite. japp. kom hem igår kväll, seg och lycklig. sovit som ett litet barn i natt. ja. gick upp skapligt i morse. har varit inne och klippt mig, fikat med emma och lill plutten och sen tränat lite med mamma. ikväll ska jag till johanna och sova där och kolla massa film och sånt. kan behövas! men nae, ska äta lite nu och bara ta det lugnt. ska försöka va vaken länge inatt oxo. lär bli svårt!

we´re only watching the stars.

lilla g-farmor finns inte längre. gårdagen slutade inte riktigt som jag hade tänkt mig. men hade en snäll man som inte tränade och stannade hemma med mig istället. tackar jag verkligen för! världens bästa är du! sovit oroligt inatt och vaknat mer än jag brukar. idag känns det väl sådär, blir lite ledsen när folk frågar hur är det, men inte så jag visar. klart det är tråkigt, men det är sånt som måste hända. ja. tycker bara synd om pappi och längtar absolut inte till begravningen. nä. men men. nu ligger jag i sängen och ska snart kolla lite house. min man är och tränar och kommer hit sen. kommer garanterat sova då, men mysigt att han kommer och sover. vi ska till farmor och farfar imorrn och äta massa mat. gott! yes. skolan igår va lugn, jag slapp allt stekande och fick va i bageriet hela dan och baka bröd och lite chokladbollar. eller hade en praktikant som fick göra det. fett goda blev dom! idag har vi knappt gjort nått. vi fick käka i restaurangen vid tolv och sen sluta för att vi varit så duktiga i veckan. nice! ja. men nae ska mysa ner mig med filten och kolla house och vänta på min man. LATER.

hate the most.

ligger i sängen och kollar tv. funderar på att sova när som. trött som ett jävla as. vet inte varför. somna ganska sent igår och sovit inte alls för bra. som vanligt. fattar inte varför jag inte kan sova. usch. storkök den här veckan. yeah. imorrn ska vi steka pytt och sen steka massa ägg. skala massa morrötter och sånt, riva det och lite annat som ska göras. kommer bli en lång dag känns det som. blir trött av att bara tänka på det. yes. så ska nog hoppa träningen imorrn och va hemma och plugga och så ist. ja. men måste endå åka och hämta min man så han kommer hit. ja. vi ska umgås hela helgen min fina och jag. ja. mysigt. varit och handlat lite kläder med mammi idag. kommer bli feting snygg på kryssningen! ska bara fixa fram lite självförtroende så ska det nog bli bra. ja. panik och allt sånt där över skolan, mig och jag vet inte vad. mår inte bra över att jag inte kan sova. panik och sånt över att jag ska hinna med allt till studenten. panik över själva studenten. fan. skulle vilja gräva ner mig i sängen imorrn, men nae skolan kallar. mm. bye.

omvandlad.

sitter i soffan och gör så lite som möjligt. ja. jobbade fram till halv tolv igår. yes. var riktigt kul och jag fick jobba väldigt mycket självständigt. fick massa beröm av både panos och simon. askul! så nu har jag ändrat mig och vill nog fortsätta där. precis som min bror sa kanske han testade mig. och jag har alltid en förmåga att ställa för höga krav på mig själv. så nu hoppas jag dom ringer igen så jag får jobba mer. yes. fick massa beröm av simon igår för mina uppläggningar av desserten. yes. idag ska jag inte göra allt för mkt. plugga lite matte, gå ut med min hund och städa min lilla stuga. yes. blev en liten lista endå. ja. sen kommer min man hit nångång, då ska jag gosa så mkt som det bara går. ja. men ska mysa ner mig i soffan ett tag innan jag börjar, seg i huvet efter igår! bye

RSS 2.0