soffläge.

myser i soffan med min bästa vän filten. japp. har oerhört tråkigt och tiden går bajs sakta. har nån som verkar arg på mig. eller antar det eftersom han bara sluta prata med mig förut. jaha. jag som bara ville att han skulle tycka lite synd om mig förut när jag skar mig. men nae han kalla mig klantig... inte mitt fel att rosorna var vassa. men aa. får väl sen om han skriver ikväll. jag tänker inte göra det iaf. nej absolut inte envis. nepp! asa skönt att va ledig imorrn. bara va hemma själv med hunden och katterna. ligga i soffan och bara va hela dan. får väl se om jag får nått sällskap. hoppas kan man ju göra. och gissa vad. precis. jag har fortfarande ont. jättekul det här. älskar det verkligen. ska vara duktig imorrn och på onsdag och plugga lite. om jag nu kommer ihåg det. ska oxo försöka komma ihåg att åka och fixa en sak på torsdag efter jag varit och tränat med emma och linnea. vilket fick mig att komma på att jag måste be mamma om en sak. titt så bra det här blev. japp. men nae ska fortsätta mysa med min vän. gå upp till mig om nåra timmar och sen somna med min älskare omkring mig. inte alla som har en sån! mohaha.
long time ago.

Boring.

Sitter i caféterian och har bordsdekorationer. Inte alls kul. Eller förut. Var as grym. Värsta bästa är jag. Just nu gör jag inget. Absolut inget. Sitter på en stol och har allmänt tråkigt. Skar mig förut. Har nu lärt mig att rosor kan vara vassa. Japp. Vill hem nu och sova. Hoppas på att vi slutar snart. Vi har målat färdigt allt tror jag och alla blomsaker är fixade. Grymt. Bästa jag. Vilken lektion. Men nae later va.

schoool.

sitter i the skolan och har jätte rolig eng. nae. ska skriva om jane austen och fattar typ inget. eller jo. men orkar bara inte. slutar lektionen om en kvart. sen är det bordsdekorationer som väntar i tre timmar. eller brukar bli mindre. hoppas vi får sluta tidigt. vill hem och SOVA. somna tidigt igår men är endå feting trött. japp. har sovit själv oxo. inte alls kul. saknar han massor även fast vi sågs igår. känner mig nästan ledsen. tiden släpar sig fram och det känns som om det aldrig kommer bli imorrn. imorrn kommer gå ännu saktare för jag är ledig och kommer sitta hemma och tråka hela dan. ska sova LÄNGE, gå ut med min hund och bara inte göra nått. kanske göra lite eng så jag blir klar med den. duktigt tänkt. jag vet. fortfarande apont sen igår. känns som om jag ska fylla hundra inte 18. min vänster arm känns forfarande helt förlamad och det gör ont hela tiden. älskar handboll. jo jag gör ju det även fast den gör så jag får ont. mamma var och kolla igår oxo. tvinga dit henne. så hon fick uppleva när jag fick mitt gula kort. fortfarande riktigt stolt. absolut. hon tycker som alltid synd om mig när dom skjuter på mig. jag ställer mig ju i mål frivilligt men det verkar inte hon fatta. idag började verkligen helt underbart. mötte min värsta mardröm imorse. japp. den borde slå upp ordet vänskap och lära sig vad det betyder. och om blickar kunde döda hade du legat död för länge sen. jag fattar inte vad det hjälper att undvika mig? men aa. jag lider verkligen inte av det. fick bara en härlig start på dagen. fick se saken på spårvagnen oxo. gjorde verkligen inte saken bättre när jag bara fick se han åka iväg. blä. men nae. ska väl försöka göra nått. nae. bara tio min kvar så ingen ide. ska packa ihop snart och sen dra ner och äta. sen fortsätta min dag med att deppa. ska sova med min älskare inatt oxo. den här gången på mig. oerhört kallt i mitt rum. kanske för att det inte ligger en varm och härlig christoffer bredvid mig.
och det är bara en vecka kvar nu!

first time.

haft match idag fick mitt första gula kort nånsin på över tolv år. annars har jag inte så mkt mer att säga om matchen. fortfarande arg. usch. blä. men dom tyckte det gick bra endå. har feting ont i den handen jag har skydd på. fattar nada. men aa. bara att ta tag i det igen på träningen på onsdag. absolut. haft en jätte mysig helg med världens bästa. ja. tyvärr blir det ju inte alla dar i veckan så har fått ett lite byte tills nästa gång. så inatt får jag nöja mig med min älskare. japp. skola imorrn. japp. sen ledig två dar. sova till tusen som gäller då. mohaha. men nae ska kolla tv nu och försöka skala min apelsin. kanske linda in min arm som känns helt förlamad och sen sova så man är iaf skapligt pigg imorrn. later.

company.

har haft sällskap inatt av både jossan och christoffer. nice fifan va. ja. men dom drog tidigt båda två. jossan skulle till stallet och saken ska jobba. men han kommer hit sen. så jag får mysigt sällskap inatt oxo. yeah. han är här om typ sådär 5 och en halv timme. det fixar jag. sätter på en film eller två så går tiden snabbt. hunnit vara ute med min hund och klippt klorna på henne. duktiga jag. ser fram emot en jobbig, host, vecka i skolan. går som vanligt på måndag ledig tisdag, onsdag, går till kvart över elva på torsdag sen ledig på fredag igen. kan faktiskt gilla min skola skarpt ibland. IBLAND. inte fan är det ofta. ska åka och fixa tid till en sak på torsdag oxo. mohaha. fyller år om 21 dar. dagarna typ drar sig fram bara för det. och det är bara 9 dar kvar tills jag och christoffer har ett år. massa mysigt. yeah. men nae ska dra ner till mamma och sen om hon har nått roligt att erbjuda.

ajsing.

kom hem för typ sådär en timme sen. tog ett äpple och drog upp till mig. somna tidigt är planen. eller aa. varit hos skrutt nåra timmar idag. always lika mysigt. alltid lika trög. garva så han nästan dog på spårsaken. men jag gillar han endå. fortfarande massa aj i händerna sen igår. känns inte alls bra till matchen på söndag. får väl käka upp en tejprulle innan så ska det nog gå. jahadå. fredag imorrn. yeah. går till äckliga kvart över tre... men nae ska kolla tv och försöka att iaf hålla mig vaken så jag kan svara när skrutt skriver sen. om han nu kommer ihåg. vilket inte är hans starka sida. hihi. och jag fyller år om sådär 23 dar och åker till kreta om sådär 135 dar och tio timmar.

plopp du vet va.

sitter i sängen va. kollar lite på pacific. asa nice. träningen gick asa nice. ibland iaf. ensam målvakt idag så fick stå HELA träningen. sånt gillar vi. japp. har maaaaaaaaaaassa aj i båda händerna. inte alls bra när det är match på söndag. nej. ska följa med min man hem imorrn ett tag. mysigt va. aa va. tur att han tycker om även fast jag är en riktig pain in the butt. ibland. aa. funderar på att lägga ner nu va. asså aa. lägga mig ner, prata lite till med skrutt och sen sova va. japp. är trött fast endå inte va. märks säkert inte. nej. hejdå.

träning va.

ska sådär byta om om typ tio min sen äre att dra sig till härliga sporthallen som gäller. ska träna även fast hälsan inte känns på topp. japp. blir jag sjuk så blir jag. min man ville träffa mig endå sa han. konstig kille det där. haha han fyller år om 290 dar och jag om bara 24. haha sucker. sitter och letar runt lite. efter vad säger jag inte. NÄ. ska på riskettan med emma imorrn så blir ingen skola. yeah. nu drar vi igång med körkortet va! ska kanske åka och fixa en annan sak imorrn om vi hinner eftersom jag fyller år snart och jag vill få det gjort så snart som möjligt. ändå som jag inte vet är vart den ska va. mer blire inte. men nae ska byta om nu och dra och träna. kick some ass och gå ner i split och shit. nae va. hålla sig på fötterna är mkt bättre. måste träna massa idag mammsen ska äntligen kolla på mig i helgen. inte varje dag! later suckers.

very aj.

sitter i skolan och har svenska. fungerar. helt ok. asa bra är jag. absolut. är färdig med det jag ska göra. tror jag iaf. det blir nog bra. japp. sitter och fryser. inte alls ovanligt. fast jag har jackan på mig. fick reda på att vi ska kolla på film på fredag. asa nice. blir att ta med sig lite att äta så man överlever. faktiskt inte min ide att man skulle göra det. somnade asa tidigt igår. hela klockan tio. skit skönt. blivit intryckt i väggen typ hela natten. snäll kille. nae. har haft ont sen i morse oxo. jätte kul. nae inte alls. funderar på att gå hem sen men jag vet inte än. inte kul att sitta i skolan en hel dag och ha ont. nae. men aa. träning ikväll. det är ett måste. match i helgen och den ska jag bara spela. kick some ass mot vadstena. ja fifan. spelsugen till tusen va. gå ner i split och sånt shit. haha nae. sånt fjant håller inte jag på med. förtterna på jorden va. precis. så skare va. men nae kanske ska ta mig en powernap på lektionen och fundera på om det blir hemfärd eller inte. mat vill jag innan isf. ja. tack hej!

if I use to. it aint nothing like I love you now.

ja. sitter i skolan med en emma bredvid mig. börjar igen om tio min. slutar om typ en och en halv timme. NICE VA!!!! ska hem och sova och värma mig. fryser fortfarande. ja. kallt. very kallt. min sak följer med mig hem. massa mysigt. ska faktiskt gå ut med min hund idag. för ovanlighetens skull. japp. men hon är så söt så jag kan väl. greta var duktig igår och försökte fånga en råtta. duktig idiot. vill hem nu. hem och äta upp en ko eller nått. aa. hungrig som en jag vet inte vad. har inte så mkt mer att göra i skolan. ska gå igenom alla 26 frågor som jag faktiskt är klar med. duktiga jag. japp.

movie.

ligger i sängen och försöker få upp värmen. varit kallt hela dan. kallt nu med trots att elementet står på 23 grader. hatar att frysa. har precis satt på en film i väntan på att två och en halv män ska börja. nice fifan. kollar på remember me. finns inget att säga om den. usch. gråter nästan i början. men nae. blev inget att sova hos christoffer idag. har inget mer att säga om det. inte alls sovit inatt. inte alls varit på speciellt bra humör idag. tills jag fick träffa min sak. fick träffa han nåra timmar iaf. typ 3. det är ju nått iaf! tur det annars hade nog hela kvällen blivit förstörd. imorrn ska han sova här iaf. och då slutar jag tidigt så imorrn blir det massa tid. sånt makes me happy. ska köpa nya skor imorrn. om dom finns kvar. hoppas! mamma betalar. snäll är hon. ska oxo betala riskettan imorrn. men nae ska kolla på filmen nu och vänta tills min käre man hör av sig efter träningen. bästa skruttis. ajlavjou alot my dear. laaaaater.

.

jag hatar det här. ska gå och dö eller nått. iaf försöka det där som kallas sova. själv. helt fucking själv.

pelle.

hänt ganska mkt i helgen. för en gångs skull. igår blev det att träffa jossan. mysigt. massa kul. bff you know. finns ingen som du busan! idag blev det först erica och vi drog våran vanliga runda till vilbergen och hamna hemma hos rinke. inte alls ovanligt. nice fifan. han satt och tjata om nån pelle och verkade allmänt trög. precis som vanligt. japp. sen drog jag och erica till sporthallen och vänta på jossan och sen kolla när saken spela. nice. arg såg han ut hela tiden. va lite glad ungjävel! vart arg igår för att nån, christoffer, hade ätit upp alla runda saker även fast han sa att det fanns kvar. kul kille. nae! imorrn är det skola. yeah.... asa rolig eng. kom på att jag nog har redovising imorrn. smart. det fixar jag endå. jaaa. sen ska jag kanske hem till saken och sova där om jag får. mösigt. längtar till onsdag och träning. ja. härlig underbar handboll. match i helgen oxo. äntligen!!! vill spela nu. precis NU! men nae knapparna vill inte som jag så orkar inte mer. ska fortsätta prata med min man. kolla tv och försöka sova skapligt så jag orkar med imorrn. skolan asså. inget annat. just det. jag fyller år om fyra veckor. yeah.

sketa bra.

the träning gick asa bra. trots en härlig huvudvärk, som är värre nu. yeah. blev lite arg där ett tag när det rulla in nåra bollar på rad. var på dom. men nae. har nu duschat och ätit lite så jag klarar mig. väntar på att saken ska skriva innan jag blir as trött och somnar. vill ju få reda på om jag får sova hos han imorrn. vilket jag verkligen hoppas på. men nae ska kolla tv nu och försöka hålla mig vaken så jag får prata lite med min man innan det är dags att sova. ännu en rolig dag i restaurangen med killarna imorrn. yeah. skjut mig.

Gretan.

sitter i soffan med söta lilla greta som ligger alldeles intill mig. mysigt. hon håller koll på vad jag skriver så det inte blir nått fel. snäll kisse. ibland. ja. har tagit mig igenom två, host, urtråkiga dar i skolan. ensam tjej med 5 killar as kul... verkligen. sitter och laddar inför träning. har en härlig huvudvärk som ligger och trycker men jag ska träna endå! blir jag sjuk så blir jag. aptrött är jag oxo. men det skiter vi i. saknar min fina handboll. kommer få massa ajaj idag känner jag på mig. hoppas det så kanske jag inte kan jobba ordentligt i skolan imorrn. hihi. idioterna har bestämt att vi börjar åtta ist så måste gå hemifrån 20 i sju imorrn!!!! snäll skola. nae men asså ska kolla två och en halv män med mamma nu och sen byta om och åka. I kommer nog return ikväll.

bara.

om bara 22 veckor ligger jag nere på stranden på kreta. om bara 4 veckor och 6 dar fyller jag år. och om bara 5 timmar och 15 min får jag träffa älskling♥ mig glad, very glad!


these miss you nights are the longest.

skola imorrn. yeah. eng och sen bordsdekorationer. kul dag. nae. men jag överlever nog ändå. får med mig saken hem imorrn. mysigt. så dan kommer gå så sakta som det bara går. tröjan vill inte hålla mig sällskap inatt heller. han hänger på tork så sen kommer han inte lukta lika gott som han gjorde förut. så jag får sova alldeles själv inatt med. jättekul! går kväll på tisdag i skolan. tror jag iaf. isf får jag med mig emma hem. nice fifan. får se om det flippar lika mkt imorrn som det gjorde i måndags eller om krille och dom sköter sig den här gången. tveksamt. sen är det kök hela veckan som gäller. inte med min grupp. kommer ju bli en rolig vecka... ae men det ska nog gå. får träffa emma mer då än om jag hade varit i storköket. det tycker vi om! sitter nu i sängen och kollar på tv. försöker bli trött så jag kan somna skapligt. den här dan har gått i typ 5 km/h. blev väckt typ elva av att farfar sms och skulle va så jävla rolig. så det var bara att gå upp. åt frukost och kolla sen på en av de bästa filmerna jag sett. usch så bra den var. hade lust att se den ikväll oxo men orka inte gå upp till mig och hämta mitt usb. har faktiskt varit ute med min hund idag. kors i taket. men nae nu ska jag lägga mig ner, mysa med min kudde som jag tror fortfarande luktar gott eller så fixar jag det, och sen kolla på tv och försöka somna tidigare än förra söndagen.

du är det bästa som finns

ensam.

ligger i sängen. ensam. känner så ensam det bara går att göra. inte ens min vän tröjan är här. inte ens han håller mig sällskap inatt. taskigt. så jag får sova alldeles själv. inte alls kul. inte alls bra för humöret. lyssnar på massa musik som absolut inte gör det bättre. inget att göra imorrn har jag heller. kanske ska börja på en ny mössa. och sen inte göra nått mer. kul. nae. inget träffa saken imorrn heller... jag saknar mormor... allt prat om henne förut var inte bra. var allt det där tvunget att hända dig? fick man hämta tillbaka en person skulle jag utan tvekan välja dig. kommer bli en såndär orolig sömn inatt oxo. saken sover redan så han kan jag inte prata med. vågade aldrig be förut. vet inte när nästa gång blir. väldigt snart hoppas jag. men är för feg för att erkänna. ae men ska stänga av musiken, kanske sätta på en film ist och försöka somna fast det känns ganska så omöjligt just nu. inte ens tröjan finns här som jag kan hålla om ist för dig.
where you are is where I wanna be.
next to you, you next to me.

proud.

är för stolt för att be om att du ska komma hit ikväll. vill inte visa mig svag och erkänna. sitter uppe i stugan och deppar lite för mig själv. finns inte så mkt annat att göra. ska hoppa in i duschen om nån timme eller så. sen vid tre kommer klara och dom. har ont i huvet och känner mig inte riktigt hundra. men det ska nog gå endå. japp. hade hellre varit med dig idag. eller iaf ikväll. sovit bra en natt den här veckan. kul. skulle hellre sovit nåra timmar till idag men det våga jag inte. kanske inte hade fått komma hem då. snäll liten mamma man har. ibland iaf. ska vara snäll sen. hihi.

found it.

jag hitta mitt usb. det var nån som hade lagt det vid stora datan. kan nog varit jag fast har inte ett minne av att jag gått dit. hmm. jag var nog ganska så mkt trött då. ligger i sängen och försöker hålla mig vaken. kände precis att det lukta saken om mina kuddar. vet inte hur vi reagerar på det. tröjan ligger här oxo. japp. ska väl sova snart om det inte är nån som börjar skriva till mig. mamma sa förut att jag inte fick komma ner efter tolv imorrn. så hon menar att jag inte får komma hem, eller ner till huset, om jag vaknar senare än tolv? hmm snäll mamma. nae men hon sa nog lite fel tror jag. jag sover väl tills jag vaknar och när det blir kan ju inte jag bestämma. precis. smart jag är. vill spela handboll. japp. inte spelat match på år känns det som. förra jag skulle spela gick jag på pencilin och mådde apa. så nae det gick ju inte spela. men om två veckor är det dags. yeah. kom på förut att jag kanske måste på stan med farmor snart... tradition när jag fyller år. brukar va det till jul oxo men det blev inget. gjorde inte mig nått. längtar massa tills jag fyller år. hoppas det kommer nåra i år bara. annars. skrivit in mig på körskolan idag oxo. duktigt. så nu, eller om två veckor kör jag och emma igång. men nae nu orkar jag inte hålla mig vaken längre. ska mysa ner mig med tröjan och drömma om ägaren. hade hellre haft ägaren här...

det var som om du hade kommit tillbaka. kändes helt sjukt. sjukt läskigt. trodde tårar skulle börja rinna. saknar dig nått otroligt. du skulle ju alltid finnas.

gone.

mitt usb har gått och gömt sig. det är bara borta. la det på bordet framför mig men nu har det sprungit iväg. helt jävla borta är det. saker kan ju inte bara försvinna sådär eller? helt stört. arg blev jag för det. trött är jag oxo. ingen christoffer på hela helgen... på måndag kanske. hoppas det. på tisdag går jag kväll i skolan så det är ju bara att glömma den dan. kuligt. nae. imorrn kommer klara med familj hit. så nått får jag och göra iaf. imorrn ska jag oxo sova länge. japp. utan tvekan. satt och kolla på masterchef igår med saken och dom skulle laga nått romantiskt. så jag undra när han skulle göra nått sånt åt mig. tänk om han skulle laga mat, sen massa tända ljus, bara han och jag, kanske en liten ros eller två. nae men drömtänkande. blir väl jag som får stå för sånt. japp. sovit som ett litet barn inatt med saken bredvid mig. nu vet jag inte hur länge jag får vänta tills nästa gång... men nae nu ska jag hjälpa mamma med maten. ses.

my friend is back.

min kära vän är tillbaka. yeah. men det finns inget kvar på den. helt jävla tom. kuul. nae. försöker intallera saker men det funkar inte. kul data... ska snart dra från skolan. är egentligen typ ledig idag men var tvungen att hämta datan kvart i nio... snart ska vi dra till körskolan och fixa så jag och emma kommer igång med körkortet snart. kan behövas. fyller ju år om 36 dar. japp. underbart nice. ja. hejdå.

flipp.

det flippa. men bara lite. ytterst lite. japp. inget svar får jag heller. hepp. kul kille. ae men jag åker hem sen när jag slutar. japp. ska mysa lite med datan nu. skriva vad jag ätit och shit. kul. nae. återkommer på fredag. hehe hälsar emma. shiiiit. BYE!!!

alkohollagen!

sitter och ska snart börja jobba med alkohollagen igen med emma. alkohoe you know! nae men usch då. det är så jätte kul det här. vi sitter och håller tummarna att det inte ska flippa ut idag oxo. kunde ha blivit riktigt illa igår. nu vill jag att klockan ska bli kvart över tre, eller tidigare funkar oxo, så jag får åka hem och göra pannkakor till HELA familjen. aa HELA FUCKING FAMILJEN. då är det asså jag, christoffer, mamma och pappa. kommer få göra pannkakor till sverige. bara för att mina är mkt godare än mammas. och vettu?!?!?!?!?!?!? JAG FÅR SÄLLSKAP INATT! ÄNTLIIIIIIIIIIGEN!!!!! som jag har längtat. det är ju inte lätt när det är svårt. precis. ska lämna in min kära vän sen idag. men får ju tillbaka den imorrn. yeah. men nae nu "börjar" vi. ciao.

in bed with my blue tröja.

ligger och myser med en blå tröja. eller aa. ligger i sängen med sakens tröja idag oxo. den luktar han. det närmaste honom jag kommer. kommer inte träffas förens på torsdag... och det kanske bara blir nåra timmar. yeah... kunde inte somna igår heller. älskar det här. förstår bara inte. fattar inte varför jag blir sådär. sovit nån timma mer inatt iaf. träning imorrn. yeah. äntligen some handboll. magnus är borta. igen. kattjävel. var ute i skogen och leta efter han förut för hörde att han skrek. men sen sluta han svara så jag gick in efter ett tag. hoppas han kommer hem snart. ska lämna in datan på torsdag. kan behövas. imorrn äre heldag som gäller. kul. nae. men det fixar vi. men ae nu ska jag kolla tv, försöka hålla mig vaken ett tag till iaf och försöka ännu en gång att somna skapligt.
typ igår sådär.


same.

samma visa ikväll igen. omöjligt. kan inte skriva mer nu.

ja precis.

ligger i sängen med sakens tröja och saknar han ganska så mkt. har inte en aning om när vi kan ses nästa gång. väldigt snart hoppas jag! överlevt dan i skolan har jag gjort. riktigt seg dag. men hade kul på bordsdekorationen. har höga funderingar på vad killarna hade tagit för nått. och dom ska va ett år äldre än oss. tjena. imorrn är det halv dag som gäller. absolut inte skönt. sen äre träning med mamma på kvällen som gäller. nice. men ae nu ska jag kolla på tv och sen försöka somna tidigare än inatt.

in school.

sitter i skolan. oerhört kul. nae. hatar redan trapporna. syrgas behövs. är oerhört trött oxo. känns som om jag aldrig somnade inatt. inte sovit alls mkt. vaknat hela tiden. drömt konstiga saker. inte alls kul. kommer inte komma hem förens halv 6 heller. kul. kommer slockna direkt i soffan. börjar komma in i andra andningen nu. kommer somna sen på bordsdekorationer. om inte blommorna tar död på mig. nae nu ska jag jobba lite, försöka hålla mig vaken och försöka va på bra humör.

together we´re everything.

är inte alls på bra humör. känner mig ledsen. arg för att skolan börjar imorrn och jag måste gå upp vid 6. vill inte alls börja skolan igen. men skärpning som gäller nu. det har jag lovat. att skolan och allt drar igång igen betyder mindre tid att träffas. sova själv mkt mer. kommer bli deprimerad. kommer inte kunna träffas i helgen heller. kul. och säkert nästan inget i veckan. kul. nae. blev jätte ledsen förut när jag var tvungen att säga hejdå och gå hem själv. finns inget värre. mamma och jag ska komma igång med träningen nu. varje tisdag kör vi nu. ska köra med emma nån dag i veckan nu oxo. nice fifan. men ska kolla film nu och försöka bli trött och somna skapligt. 8.15-15.15 imorrn som gäller. kill me.

jag skulle inte va någonting om du inte fanns.

igår var hur bra som det kunde bli. åt massa kräftor, räkor, musslor och krabba. dom två sista fick christoffer för sig själv. ingen stor hit. efter maten blev det mys i badet med bästa eldkvarn i bakrunden. kan ju inte bli bättre. sen blev det massa annanas, melon, mango och pannacotta som vi tog med oss upp till mig i stugan. sen kolla på 3 filmer. eller jag kolla bara på två. råkade somna när vi satte på den tredje. klockan var ju faktiskt ett så jag var lite sådär trött. hade tydligen skrikit på han. fast han var snäll och pussa mig godnatt på kinden sen när han skulle sova. som jag tyvärr inte märkte. kunde inte haft en bättre dag. 11 månader nu. snart ett år. det här kommer bli vårat år. kreta i sommar bara vi två. eldkvarn med dig. det är helt otroligt hur mkt jag älskar dig. hur otroligt glad jag är att vi hitta varann. jag är så lycklig med dig. att varje stund utan dig är svår. att det är hur jobbigt som helst att sova utan dig. därför ligger jag i sängen med din tröja och saknar dig massor. ligger och tänker på allt vi har gjort. vad du har gjort med mig. hur mkt du gett mig. jag är så glad att tårar rinner ner för mina kinder. tack för att du är min.
du är helt obeskrivligt bäst älskling ♥

Om du var ett hav vore jag en våg. Om du var himmelen skulle jag ha vingar.
Om du var ett regn hade jag vart hav och land. Om du var musik vore jag en sång.
Om du var vidderna ville jag vara vinden
Men jag skulle inte vara nånting om du inte fanns.

vi får vingar när älskar med varann.

fick inget sällskap inatt. snyft. alltid lika tråkigt och tomt och sova själv. men håller tummar och tår att han får sova här imorrn. annars blir jag ledsen. vill ju ha han bredvid mig hela natten när det är våran dag imorrn. haft kuligt med han hela dan eller typ hela dan. det slutade med trasiga strumpbyxor och ett rivsår på benet. inte han som rev mig. tur för han. imorrn blir det lite jobb vid ett sen träffa saken och dra hem hit och mysa tills det inte går mer. japp. sen förhoppningsvis sover han här. får han inte ska jag knyta fast han så han inte kan gå. japp. men ae nu ska jag kolla på film och sen sova så imorrn kommer mkt fortare. 11 fucking månader med världens bästa.

22.

på söndag är det bara 22 veckor kvar tills jag och christoffer är nere på kreta. mig längtar! har äntligen fått massa tid med han. hela måndag, tisdag och nästan hela idag. sen kommer han imorrn. yeah. på fredag är det den sjunde. ringer det nån klocka? kan vara så att vi har 11 månader då. snart ett år fifan. tada. så på fredag blir det mys med kräftor och massa annat och sen ännu mer mys i badet. borde va riskfritt att bada nu när farmor städat. och på söndag är det oxo bara 6 veckor kvar tills jag fyller! nice. blir att gå och beställa tid till tatuering då. yeah. not gonna say vad jag ska göra. mamma är massa nyfiken. och kommer inte säga vem eller vilka jag menar med den. hemligt. på måndag börjar skolan. tror jag. bästa jb som har koll på allt. skärpning den här terminen som kommer nu. absolut. matten ska jag se till att fixa oxo om jag förstår den. inget skolk har jag lovat mamma. ska oxo börja ta tag i mig själv nu. ska börja träna mer så jag kan visa mig på kreta utan att behöva känna att alla kollar. ska få med mig mamma oxo. vi ska träna på måndag. säger hon. inga mer kakor och sånt nu. eller nån liten ibland. bara ibland. utan kakor funkar jag inte. men skärpning på allt som gäller nu. promise.

bad sinne.

jag hatar att jag inte hittar. jag vill hitta härifrån hem till saken. hade jag gjort det hade jag nu suttit på cykeln påväg och hämta hit han. aa faktiskt. och om det inte hade gått att cykla hade jag gått hela vägen. men jag hittar ju inte... hade jag skrivit kom hit till han en timme eller nått tidigare hade han hunnit med sista spårsaken. om han nu hade varit så snäll och kommit hit. lets kick some ass med körkortet. då hade det varit nemas problemas. tror jag. måste jobba med mitt hitta sinne. jag vill ju att min christoffer ska va här. nu. alldeles nu.

little christmas.

varit hos moster idag och haft lilljul med släkten på mammas sida. min bror var väldigt snäll och hade köpt en sån där grej. viggo och linus var nog dom enda som tyckte om den. eller min bror tyckte nog om den lite mer. han tog med den hem. stackars anna. annars har jag inte gjort nått. som vanligt. förvånad? inte jag. igår kväll då var det nån som hörde av sig? nae. förvånad? absolut inte. men imorrn ska jag få träffa han. snäll kille. kul att han vill träffas. känner hur bra humör jag är på. absolut inte. undra varför. nae jag vet inte. jo vet jag visst. ser arn nu. kommer börja gråta sen. det är ett måste till arn. liksom han dör ju! gråter nästan redan nu. nae nu ska jag koncentrera mig på arn innan han dör. igen. så som han gör alla gånger. imorrn äre umgås med stina ett tag och sen dra till idioten och sova där. men mitt i allt ska jag få vänta på han när han tränar. kul kille. usch nae nu kommer tårarna snart. inte bara pga filmen. massa ensamt. hatar ensamt. massor. natten kommer kännas låååång. byyyyyyyyye.

håller med till hundra.

igår då. aa. maten blev hur bra som helst. så klart den blev. sen gick vi upp till min lilla stuga och hade det lite trevligt. eller två av oss fyra hade nog det. det som jag trodde skulle förstöra mitt humör och nästan hela kvällen gjorde det oxo. killarna vi träffa på spårvagnen gjorde så jag fick skratta ganska så mkt iaf ett tag. sen blev det sådär igen. sen mitt i allt börja det regna. kul. nae. så vi ställde oss under ett tak i väntan på tolvslaget. vi hann med lite prat och det blev mysigt när klockan slog tolv. jag gav mig inte. det var han som fick ge sig. vi hitta en taxi och drog hem strax efter tolv. hemma satte vi oss i tunnan. det var ju inte allt för varmt men det fick duga. sen fick elin och jag inte höra vad dom skulle prata om så vi gick in. kul killar. kände mig verkligen välkommen. sen gjorde vi inte så mkt mer. tog ett tag innan lukas höll käften och somna. sen drog dom vid strax efter två idag. så nu är jag själv. igen. håller med svärmor. övergiven. fick inte ens 24 timmar med han. kommer inte kunna sova inatt. som vanligt. på fem dar kommer vi setts mindre än 24 timmar. och snart börjar skolan igen.... tiden bara försvinner. längtar till april. och juni. en vecka. 24 timmar om dygnet. nu ska jag fortsätta gråta och se om han hör av sig ikväll som han sa.

yesterday.

igår kunde ha blivit bättre. mkt bättre. det blev exakt som jag trodde. killarna på spårvagnen gjorde min kväll. är arg och ledsen. kommer tillbaka ikväll ist.

RSS 2.0