tired. very.

kom hem precis från skolan. eller för 20 ungefär. asa trött. huvudvärken börjar smygandes komma fram igen.
kul natt det kommer bli. älskar att inte kunna sova. as kul. bara varit så i en vecka nu. NICE!
haft världens bästa här hela två nätter i rad. massa mysigt. saknat han mer än massor. min fina aprikosstjärt.
ett år sen igår. ett helt fucking år. hade nästan glömt bort vad det var för dag. tur att jag hade sällskap annars hade det inte blivit en trevlig kväll. har en annan sak som tar upp det mesta av kvällarna nu. vill verkligen inte. men måste väl. usch. jag vill inte prata om det. bara stänga in det och låta det va där. nae men ska ta min pannacotta fyllda mage och försöka sova nu så jag orkar gå till skolan imorrn. blire ingen sömn är jag hemma, men måste jobba imorrn kväll. jipppie vad kul. det ser jag verkligen fram emot. nae jag ser fram emot lördag. aa. lördag med min älskade Christoffer. men nu lägger vi ner innan det flippar igen.

oyeah.

vettu? vettu? vettu? VETTU?!?!?! det är tisdag imorrn! yeah yeah hemskt mkt yeah.
ja. jag är trött. nu lägger vi ner det. fryser gör jag oxo. igen. ingen plats i sängen har jag inte. igen. men det känns riktigt bra endå. den där tisdag gör mitt humör väldigt bra just nu. bara 18 timmar kvar nu. sen smäller det. eller inte smäller som boom. men aa. har blivit smart och tagit med mig matsäck upp hit nu. saft. absolut inte beroende. jag lovar. till viss mängd. massa god mat ska jag göra imorrn oxo. japp. det kan jag lova iaf. riktigt bra har det blivit här uppe nu. mer än nöjd över mig själv hur bra jag kan va ibland. helt sickt. verkligen. men ska börja fundera om jag orkar skala den där runda oranga saken jag tog med mig upp. kanske sparar den till senare om jag är vaken. och det är absolut inte jag som har använt den där på min kudde. det var stina. jag LOVAR. helt klart. tar min bästa svenska och lägger ner det här nu. för ikväll. ska gå och drömma om tisdag nu. eller snart när jag ätit och kollat på tv och gjort det där sista innan jag sover. mkt smidigt att ha närmare nu.



mig love you skruttis ♥


brrrr.

kallt som jag vet inte vad. ska ta mig i kragen snart och flytta upp som sista sakerna. om jag orkar. tveksamt. får väl tvinga mig eftersom pappsen ska sätta upp some things. blev väl helt ok där uppe. får duga.
fick träffa saken lite idag. underbart! väldigt mkt saknad. men imorrn blir det mys när han kommer och gör mig sällskap hela natten. yeah äntligen. har bara haft stina i sängen två nätter nu. eller bara och bara. hon tar upp mer plats än saken och snarkar så det vibrerar i hela huset gör hon oxo.
dags att inta köket imorrn igen. sista veckan sen äre servering som gäller. jippie. gud vad jag ser fram emot det. ska gå och bädda ner mig med ett element eller nått nu och längta lite mer tills imorrn.

done.

hopp då sitter vi här uppe i stugan stina och jag. kallt som fan är det och ingen plats i sängen får jag heller. men jag gillar henne endå. faktiskt väldigt mycket. hungrig börjar jag bli oxo. snäll som saken är så suktar han mig med massa gott. vågar inte gå ner och hämta nått. får försöka överleva tills imorrn. helt stört. aa. precis. hoppas bara stina inte snarkar för mkt i natt. slänger väl ut henne eller nått då. men hon får hålla mig sällskap tills jag får annat sällskap i sängen. länge sen nu. massa länge. massa länge kvar till tisdag oxo. äckliga. usch. och det där var inte så bra. nu blir det ju säkert inte så nu i höst. eller kanske. jag vet inte. sschhh. hemligt vare ju. nu ska jag och stina mysa vidare till bästa filmen. ska till ikea med mammsen och shoppa imorrn. good. tiden går nog lite snabbare då.

bästa elvis.

har världens bästa mentor. helt sjukt. ryser varje gång jag lyssnar på det. helt underbart.
knappfanskapen sitter inte där dom ska idag. nån måste ha bytt plats på dom.
och äckliga gubbe. usch. gå och dö eller nått. blä.
sista natten här uppe nu. sorligt. väldigt.
kommer bli konstigt att få sova alldeles själv. ska tvinga med stina upp imorrn så jag får lite sällskap. eftersom det inte finns nån annan att få sällskap av förens på äckliga tisdag. blir lika deprimerad varje gång jag tänker på det. bara 4 dar kvar. bara. verkligen bara. ska gå och se om det är nån som vill låna ut ett lyckopiller eller två. hihi men jag har nått som gör så att kudden luktar massa gott. mohaha det följer med upp till stugan imorrn. inte mitt fel om det inte finns så mkt kvar sen. för det var inte jag som lämna den här. jag har faktiskt varnat. men ska gå och knarka i mig en hel karta piller nu så jag kan ta mig igenom helgen.

and when you smile the world is brighter.
you touch my hand and I´m a king.
your kiss for me is worth a fortune.
your love for me is everything.


you make me live.

tisdag. fucking irriterande äckliga tisdag. vad glad jag blir. oerhört. glädjetårar till tusen. absolut.
ingen match i helgen heller. äckliga finspång.
kommer bli en såndär asa rolig helg. kommer ta år innan det blir tisdag. kommer hinna dö innan. precis.
hatar det här. fucking 6 dar. 6 dar.
nu vill jag inte skriva mer. ska gå och bläää eller nått.



tröööööööött.

är apa trött. knappt sleepat nått inatt. även fast jag haft världens bästa bredvid mig.
och jag vill aldrig mer va med om det där. asa läskigt. hoppas det går bättre med pappsen. träning ikväll. yeah. very nice. blir som asskicking mot fingspång i helgen.
och jag får inte träffa min sak förens på måndag. tror jag. eller jag vet inte. kanske blir tisdag. och det är fucking as långt dit. men aa. som tur är har jag massa to do i helgen. så tiden kanske går sådär lite snabbare. säkert.
vill åka iväg nånstans. vill flytta hemifrån, tror jag. vill inte gå i skolan. vill tatuera mig igen, men måste vänta tills jag är 18... massa vill. vill ha helg så jag får sooooooova.
flyttar upp på söndag. äntligen. ska bli sådär skönt att få va själv.
men ska gå och spola fram tiden, efter jag tränat så jag får träffa saken snart.

you´re the closest to heaven that I´ll ever be.

Greta.

det blev greta som jag ville. klart det blev. bästa greta. fanskapet har redan rivit mig. men söt som få är hon.
funderar på att gå och sova snart. mitt sällskap kommer imorrn ist för idag. hopp. tråkigt. har gjort NADA idag. eller jo jobbat. jobbade livet av mig igår. asa nice. fortfarande trött. sova hela dan imorrn. nästan iaf. tror jag får besök imorrn. jag vet inte. men hoppas på det. skulle vara trevligt. flyttar om en vecka. snyft. måste öva på att säga hejdå till loftet. sitter och lyssnar på bästa farout. me love. men ska gå och göra nått så jag inte somnar. skulle va skönt att gå och sova nu. nae. snart. precis.



Bästa jag.

Hej. Skulle testa. Asa bra. Vakna nu. Jatack. Hejdå.

hard.

sitter i soffan med en tjock hund bredvid mig som gör väldigt fina gris ljud. om man inte visste att det va en hund skulle man kunna ta henne för en gris. utan tvekan. har en katt som tagit över hela bordet oxo. gud vad jag älskar dom ibland. oerhört.
har fittnylle äckligt ont i knäna. as kul. verkligen. jävla bajs grejer det där. bästa i skolan idag. jag lovar. salt. massa salt. bara salt. aa du vet. ser ju verkligen fram emot imorrn. tack så jävla mkt! idiot. men tycker om er båda endå. faktiskt. även om jag blir lite arg ibland. 
det enda som gör mig på lite bättre humör är att det är match imorrn. men knäfan skapen gör saken sämre. kommer ju verkligen gå sååååå bra imorrn. verkligen. ska äga sönder dom där snorungarna. nä men tror nog jag går och tar livet av mig snart. sitter fucking helt still ju! 
ska fortsätta kolla tv och dricka min goda saft, absolut inte beroende, och hoppas man får ett sånt där ikväll. 
jag älskar dig massor. ville bara påminna dig om det i fall du glömt det.
och jag saknar dig en jävla massa.


I can’t function the same when you’re not here.
Lend me your hand and we'll conquer them all.

tjoho.

är på världens bästaste humör. men ja verkligen. tanken på att va i skolan imorrn gör ju det hela mycket bättre. får jag inte byta grupp ska jag gräva mig ett sjuihelvete djupt hål och sen begrava mig där resten av terminen. det lovar jag. och bara att tänka på att det bara blir en dag, kanske nåra timmar är grädden på moset. sen inget i helgen. sen inget nästa helg heller. gud vad jag gillar mitt liv just nu. vet att det är bra att va ifrån varann och sakna. men endå. det enda roliga att se fram emot den här veckan är matchen mot 94/95 på ons. ska bli some real asskicking. förlorar vi mot dom ska jag rulla mig i lera eller nått. ser fram emot torsdag oxo när vi ska hämta lilla greta. har döpt saken det tills nån kommer på nått bättre. vi har andra förslag som smilla, hulda (mammas). men ska gå och va lite busig nu. mohaha. kanske kommer tillbaka tonight.

anonym.

det han knappt gå en dag innan det var bestämt.
på torsdag åker vi till motala och hämtar hem en ny katt.
en hona såklart. namn. inget för tillfället.
mamma ville först smilla. men nae. nu äre hulda som gäller. nae på det med.
jag har kommit med greta som förslag. asa snyggt ju. eller aa. vi säger så.
jätte tomt utan märtis. jätte konstigt. nästan så jag kommer på mig själv gå och leta efter henne ibland.
önskar det kunde tagit slut på ett bättre sätt. pappa jävel.
börjat flytta upp saker idag och även varit jätte duktig och skruvat ner fyra hyllor alldeles själv.
tog två vändor ner till garaget innan det funka. bästa jag.
flyttdatum är nu bestämt tror jag. åker till ikea och fixar saker helgen som kommer. och helgen efter det movar jag upp. niiiiice.
men ska försöka sova nu eller snart. skola och jätte rolig eng med världens bästa lärare. ironi till tusen.
välkommen bajsvecka och ännu mer välkommen bajshelg. all alone in my bed all week.
ska nog iaf försöka susa kudden nu som är mitt enda sällskap.


Greta the man.


vänskap är inte vänskap om den förändras när förändingar sker.


märtabus.

borta. borta föralltid.
ett skott och så finns det inte mer.
det är svårt att förstå att du inte finns mer.
orkar inte mer av det här just nu.



hoppande grön sak.

har en hoppande grön sak som håller mig sällskap. mysigt. inte alls. la en burk över fanskapet så jag inte blir överfallen och uppäten. det vill jag ju inte. absolut not. bästaste veckan ever. slutar 11.15 varje dag. gillar jb starkt ibland.
och sådär 7 månader igår. mycket nice. blev att spendera dan med att kolla korpen sen hem och äta och sova. trevligt med drömmar som egentligen inte är drömmar. helt sjukt fifan. asa mysigt.
träning ikväll. yeeeeeeah. massa mycket asa kul.
själv hemma i helgen, eller lördag, igen. får nog inget sällskap den här gången. kul. verkligen asa kul att va själv. absolut. till 100. flyttar nog i helgen oxo. tror jag. om jag vågar. läskigt att få sova själv. ingen mamma och stina som snarkar. ingen pappa som väcker mig vid 5. ae men det kommer nog bli asa bra. verkligen. det här klarar jag. men ska firra lite mat så jag orkar med träningen sen. kanske tar en till powernap innan pappa kommer hem.

RSS 2.0