she wasn´t really dead.

hemma och nerbäddad i sängen. massa skönt. sprungit fram och tillbaka hela dan känns det som. kört. pluggat. skolan. va med på emmas körlektion. stan. köra igen. och sen hem. fått med mig lite saker hem. som vanligt. inte bra att gå på stan. usch. måste spara på pengarna. iaf tills på fredag. mamma har avslöjat oss. hatar att inte kunna ljuga... men aa. körningen idag gick asa bra! fick köra helt själv nu på andra lektionen. eller han satt ju bredvid men han sa inget. fett med nice! han sa att det inte  fanns nått att klaga på, bara att jag körde lite sakta på landsvägen. men aa. framåt kom vi ju ändå! och som nästan alltid blir jag glad av att köra med niklas. oxo idag! men kommer bli skönt när det är klart. japp. ingen mer körning på en vecka nu. ledig från skolan oxo. fett underbart. japp. imorrn ska jag sova LÄÄÄÄÄNGE och sen gå ut med min söta lilla hund. fick besök förut av en förvirrad ceasar som inte ville gå hem. usch. stackars hund, påminde exakt om selma... blä. men nae ska kolla family guy nu, sen house och sen blire twilight. kanske en till film efter det om jag orkar. ska försöka sova massa inatt. LATER!

sova...

vaken och redo att åka in till körskolan. känns som mitt inatten. inte alls sugen på att köra. men det brukar bli bättre efteråt. skulle va skönt att åka hem och sova sen men nae. ska till skolan och sen köra igen vid kvart över 4. får se om det blir en snabb hemfärd. ses ikväll annars. ska försöka köpa mig ett bra humör sen på stan. inte mkt sömn inatt. saknar min man...

full av överraskningar.

är tillbaka hemma. i min säng. själv. sa tidigare idag hejdå till min man och får förhoppningsvis träffa han på torsdag igen. buhu. blir alltid lika ledsen. fäller alltid massa äckliga tårar när vi säger hejdå. blä.. har snott två tröjor iaf som jag ska mysa med tills jag får mysa med min man igen. ja. snäll är han oxo. har fått en kamera utav han!!! helt stört bra är han. vi ska oxo på fredag hämta sakerna. ja. hihi. massa mys. ska va med han hela helgen igen oxo. mig very happy. sen så är det bara 13 dar kvar tills vi åker. hur underbart som helst! usch vad jag inte tycker om att ligga själv i sängen. vill ju ha min plutt brevid mig som somnar på en sekund mitt under ett samtal. men idag har jag förutom att vara "jätteglad" haft körlektion. japp. har kört på motorväg och har varit uppe i 110. fett läskigt! blä. ska kör imorrn igen. först på morronen, halv åtta och sen kvart över fyra. ska oxo va duktig imorrn och försöka fixa lite mer på teorin. japp. men nae. ska kolla lite tv, fixa lite saker, vänta på att min man hör av sig och sen försöka somna. utan massa blä. tjoho... LATER!!

if you need to fall apart I can mend a broken heart.

ligger i sängen och har precis kollat färdigt på en film. underbart bra! fällde till och med nåra tårar ibland. mitt bland alla andra känslor som ska hålla på och jävlas ikväll. kul. har inte så mkt att säga. fredag imorrn och en hel helg med min man att se fram emot. ensamma hemma på lördag, då ska vi bada och lite sånt tror jag. börjar känna mig hungrig så ska väl runda av här nu och försöka sova. om jag kan. ska tröstäta lite bara för att jag får det idag. ja. hejdå!

i´m not wearing any underwear.

nu är jag klar med allt som har med skolan att göra. fett skönt. ja. sitter nu i soffan och myser lite med magnus. sitter och längtar tills imorrn när jag får träffa min man. ja. fast snart är det måndag... yeah. imorrn ska vi gå och kolla igen, eller aa. ska sätta in lite pengar tror jag och kanske ta ut lite oxo. jepp. men nae. de här va inge kul just nu. ska städa och lite så i min stuga hör av mig efter det!

sleepie girl.

ligger äntligen i sängen efter ett antal jobbade timmar. har varit ganska pain att jobba idag. inte alls så kul som det brukar. tänker inte direkt gå in på detaljer. lite privat vill jag va. ja. ligger nu och gäspar och är hur trött som helst. är hungrig oxo. ja. fett sugen på mat! har apont i knäna. älskar att jag känner mig som hundra. aa. men nae. aa igår då. matchen gick helt ok. vi förlorade men jag räddade en straff. fett coolt. och fett pinsamt för en kille att missa straff mot en tjej. hehe. oxo varit och kört idag. gick väl bra. tycker iaf jag. bokade oxo på dom två sista stora sakerna. japp. nu är jag snart i mål. hur skönt som helst. egen bil har jag snart oxo. japp. men nae ska försöka sova nu, ska upp skapligt tidigt imorrn. ska in och jobba en snabbis och sen jobba röven av mig med en eng uppgift. men ska gosa ner mig med min älskare jag snodde med mig imorse, hoppas på en smärtfri natt och drömma om min underbart söta man. LATER!

våran framtid är långsiktig.

ligger i snuttis säng alldeles själv. inte ok. han är på praktik och jag ska snart dra mig till körskolan för lektion. yeah. får inte träffa min man förens fredag. absolut inte ok. sen nästa vecka kommer bli självmordsvecka. yeah... men ska sno med mig en tröja som vanligt, dels för att det ser ut som att det är as kallt ute och för att jag vill ha min älskare bredvid mig. igår var vi och kolla på grejer. hihi. ska kolla igen på fredag. fett med nice. ja. men nae ska väl börja röra mig snart. jobb till tusen sen vid ett till sent ikväll. tjoho.

jag blundar och håller andan lite till.

äckliga, dumma, ensamma natt. jag saknar min christoffer oerhört olidligt mycket. knappt så jag vet själv hur jag ska fixa det här. och sen nästa vecka... men aa. ska väl försöka sova snart.  


för jag vet att 100 år från nu kommer det alltid vara du.


I can´t speak, there´s no sound.

ligger i sängen och lyssnar på musik med två och en halv män på i bakgrunden på tv. helt ok. det enda som saknas är min lilla aprikosstjärt. väntar på att han ska träna klart så jag kan få tala lite med han. vill bli på lite bättre humör så då äre han som får ställa upp lite tycker jag! hehe. har suttit i soffan där nere och myst i min rosa lilla sak, mysigt. imorrn ska jag klippa mig, eller bara luggen. blir nog sista gången sen får den växa ut lite igen innan det blir nått annat. japp. men nae ska kolla igenom lite saker, tala med min man när han har tid för lilla mig och sen försöka SOVA inatt. blä. later!
ibland vill jag ringa till dig, få höra din röst. få höra dig säga att allt kommer bli bra. att även om det gör hur ont som helst så klarar jag det endå. ibland är att höra din röst det enda jag vill. 
     
Never gonna give you up. Never gonna let you down. Never gonna run around and desert you
Never gonna make you cry. Never gonna say goodbye. Never gonna tell a lie and hurt you

summer.

idag fick jag sommarlov. eller aa. är ledig imorrn och onsdag. har elevlyft tors,fre,mån och tis och jag kommer kanske bara behöva gå en dag. om jag inte är duktig och gör färdigt allt hemma. sen är jag ledig fram till den 7, då ska vi grilla och sånt vid himpa tror jag det va med klassen, sen ska vi på massa studiebesök den 9. sen åker jag och älskling den 12 om allt går som det ska, japp. håller tummar och tår att det där jävla askmolnet inte ska förstöra våran första resa tillsammans, bara han och jag. åker om bara 19 dagar! längtar inte ett dugg. längtar oxo till helgen. en hel helg med min fina man. på fredag ska vi gå och kolla på saker. iihhhh. mig har längtat! it feels really close now! massa mysigt. men nae ska väl umgås lite med magnus som ligger och ser söt ut bredvid mig och sen gå upp till mig. later senare!

get your hand of her ass.

sitter i soffan och fryser och försöker hålla mig vaken. trött som tusan. suttit och varit nära och somnat hela tiden i skolan. inte likt mig! men imorrn är jag ledig och får sova lite längre än idag. japp. gör oco ett nytt försök och ska spela match imorrn. yes. nervös.. var och kollade på när min man spelade handboll igår, JAG VILL MED! har sett i tidningarna oxo att det kommer ett nytt askmoln. jättekul när det bara är tre veckor kvar tills vi åker... yeah. jag älskar livet. inatt vill jag sova med min man. men det går ju såklart inte. tjoho... får väl vänta tills imorrn. ja. men nae. ska försöka hålla mig vaken. fast funderar på att ta en liten nap till. just det jag köpte en onepiece från gina igår, en rosa. inte en äkta men endå. jag är sååååå lycklig!!

to get to you I´l walk a thousands miles.

blev en sån där jätte värd dag i skolan idag igen. nae. men jag får ju typ sommarlov på måndag så jag klagar inte. har bara elevlyftet som jag kanske kommer behöva gå på. troligtvis bara en dag. dutti jag. sen ska vi bara göra saker den 7 och 9. fett med nice. ja. sitter nu själv uppe i stugan och ska snart hoppa in i duschen. sitter och lyssnar på massa musik och sjunger med. enda sättet att få tankar på annat håll. ja. men nae. ska ta hand om mig själv ett tag nu. har lite mums som ligger på kylning. tröstäta choklad ska jag göra idag. oxo. fy.

Save me from myself tonight.

Sitter i skolan och väntar på redovisning. Blev ingen körning idag men gick dit och fixade fas b. Helt själv den här gången. Sen drog jag och emma på äventyr igen. Nice fifan. Ja. Idag är ingen bra dag. Idag är det den där dagen jag tänkt och oroat mig för i en månad. Jag hatar mig själv. Just idag gör jag det. Skulle kunna släppa allt just nu och sätta mig och gråta mitt i klassrummet. Faktiskt. Och jag som hatar att visa känslor för folk. Träffade Jossan en liten stund igår. Skönt när nån verkar fatta att det är nått viktigt man måste prata om. Älskade bästa Jossan <3 Sitter på min stol i klassrummet och räknar ner timmar, försöker få pulsen att lugna ner sig, försöker få bort den där känslan. Jag vet ju. Men ändå. Det är svårt att hindra tankarna från att spela spel med mig. Nae ska väl försöka göra nått vettigt. Ser verkligen fram emot att va själv uppe hos mig ikväll utan att kunna höra av mig om jag behöver.

.

att ge ett löfte till den man älskar borde vara världens lättaste sak.
jag lova, jag håller det. jag gjorde det för din skull, inte min.
jag älskar dig mest av allt, vill att du ska kunna lita på mig och vill aldrig nånsin förlora dig.
därför håller jag det löfte jag lova.

many things.

ligger i min underbart sköna och saknade säng. funderar på massa saker som snurrar i skallen. är på massa olika humör. en redig härlig blandning. arg, ledsen, orolig, trött och aa. positiva klubben. verkligen... plus i kanten är att efter imorrn kommer jag inte få träffa min man förens fredag nästa vecka. sen får jag inte träffa han på över en vecka. funderar på att gå och dö ett tag. är arg på min mamma oxo. arg på en annan sak. arg på att vi ska sitta och lyssna och glo i 6 timmar imorrn. yeah.. älskar bauer. men inte många dar kvar nu. väntar på att min man ska träna färdigt så jag får tala lite med han. ja. ska väl under tiden tröst äta lite choklad bara för att jag får det ikväll. bestämmer jag. smell you nån dag.

euwhh.

äckel.

no game.

blev ingen match igår. drog hem ist. ja. skönt att komma hem skapligt. very. drog en dusch med min man, åt och sen gick vi upp till mig och kollade på film. jag somnade efter en liten stund men blev väckt när filmen typ var slut. inte ok. för han sa faktiskt att jag fick sova... men sovit gott inatt har jag gjort iaf. saknat min sköna säng. varit på körskolan idag och klarat av fas a! underbart. inte långt kvar. yeah. ska ut och brumma med mamma sen. hon ska låta mig börja enda hemifrån!!! bara ligga på med äckelteorin så är det här snart fixat. fett med nice. emma och har varit på äventyr idag. ska tillbaka på fredag. ja. men nae ska kolla mitt program nu och sen gå ut med min hund. later!

!

halkan färdig och fixad. SKÖNT! nu laddar vi om för match ist.

Döööööööööööör!!!

Sitter på spårvagnen och dör lite smått. Är på g till körskolan och sen vidare och fixa halkan. Usch och fy! Är absolut INTE nervös. Säkert. Nae. Men aa. Min mor och far kom hem vid fyra imorse. Pappa la sig i sängen och sov direkt. Mamma fick ta soffan. Men Nae ska fortsätta att sitta och dö lite. Hör kanske av mig sen om jag överlever, har en match att överleva ikväll oxo. Yeah...

virvelvinden du.

min lilla mor ringde förut och sa att dom kommer hem sent inatt. hehe men jag har tagit över deras säng så hon sa att dom skulle ta soffan ist. snällt fifan. hon sa oxo att hon hade hittat lite saker till mig. yeah! har under kvällens början suttit och lyssnat på massa musik. nice va. ja. sitter nu i soffan och ska försöka plugga lite. kul... väntar oxo på att min man ska skriva så jag får prata lite med han. ja. imorrn äre match som gäller. fett nervös. ska stå i mål. men det ska nog gå bra. målen är ju inte jätte stora. nä. men ska plocka fram grejerna nu. kanske hörs imorrn, annars onsdag!

jag vill inte vänta.

sitter i soffan och ska snart ta mig en bit mat. ja. får bli lite nudlar. blev fett sugen på det halv elva igår kväll. inte ok. ska sen ta mig en liten nap tror jag. skulle sitta fint. har varit inne på en jätte värd dag i skolan. satt på eng lektionen och fick reda på betyg och sånt. nästa vecka ska vi bara fika sen har jag aldrig mer eng med den där kärringen. underbart. sen åt jag och planterade en blomma. sen fick jag åka hem. jätte kul. nae. inatt kommer kanske min mor och far hem. yeah. hoppas mamma har köpt massa namnam till mig. hihi. men nae ska firra nudlar nu och sen sova lite. imorrn händer det grejer! hoho.


ajaj huve.

hade en asa nice kväll med mina vänner igår. massa skoj och mys. massa god pizza och gott smultronvin och massa annat. som tur var blev det lagom för alla. inga olyckor. tog massa bilder men sladden ligger uppe hos mig så dom tar jag nån annan dag. ja. idag har jag jobbat. ja. var riktigt segt i början. men sen blev det fart på mig. ja. stått och köttat i disken med killarna i typ 6 timmar. ska jobba nästa match oxo. money. hehe. men nae. nu ska jag ta det lugnt och utnyttja soffan nåra timmar till. sen SOVA!

tattoo.

hej. jag ska tatuera mig. ja. igen. har tre st små jag vill göra. typ nu. aa. hejdå.

papercut.

fick för en stund sen ett papercut på hakan. inte alls skönt. nae. jag och stina var duktiga förut. var rastlösa så vi drog ut och sprang en sväng. får ju inte tappa nu när jag börjat komma igång. åt massa nudlar när jag kom hem. mums. har oxo varit duktig och pluggat. 7 frågor kvar som går snabbt att göra den är jag i fas igen. vilken brud! yes. men nae ska försöka hålla mig vaken nån timme till iaf. sen ska jag sova! fett med skönt. fett med skönt att jag börjar tio på måndag. det lönar sig att ligga i fas ibland. yes. men ska gå och kolla om jag hittar lite mangosorbet i frysen. mums. hihi. see you tomorrow!

en oemotståndlig klassiker.

sitter och pluggar, eller sakerna ligger bredvid mig. ska snart fixa lite mat till mig själv. om jag orkar. fett trött. har tagit en nap på nästan en timme. skönt. själv idag. "jättekul" som vanligt. nae. lika bra att vänja sig. nästa vecka kommer bli likadan. min man var här igår. kul med en dag iaf. ja.. fredag imorrn och sen helg. fett med nice. ja. ska plågas i skolan imorrn till kvart över två sen hem och bara va. slänga mig ner nånstans och sova i en vecka. underbart. ja. men nae min mage skriker efter mat. LATER

drowning.

sitter på min plats i soffan. nice! kollar på simpson. har en hund som ligger och fiser på govlvet. INTE OK! luktar blä! hon försöker låtsas som ingenting... tog ledigt idag. försökte mig på en sovmorron. men efter många timmar med vakna, kolla klockan, försöka somna om igen orkade jag inte längre utan gick upp. åt god hallonkräm till frukost. mums. åkte sen in och jobbade en snabbis, var duktikg och handlade lite så jag har nått att äta. yes. imorrn ska jag in och köra innan skolan. massa kul. inte långt kvar nu! fett med nice. yes. imorrn kommer min man hit. ja. han ska sova här oxo tror jag. hoppas det iaf. oerhört tråkigt och läskigt att sova själv här nere. vaknat minst tio gånger inatt oxo. skitkul. nae. men ska plugga lite nu, duktig jag, och sen inta liggläge i soffan. later!

griiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiilla.

sitter i soffan och ska ta tag i pluggandet igen. duktiga jag. yes. min bror och anna är här och grillar. missa min fina fina lasagne. japp. är fett trött. men ska inte sova. måste plugga. ja. massa duktiga jag. ska försöka sova lite mer än vad jag gjort inatt. har haft en stina bredvid mig och en jobbig liten greta. ja. saknar min man massor även fast vi sågs igår. jag vill inte va själv. ska köpa massa lotter så jag vinner massa pengar så jag kan flytta med min man. ja. imorrn ska jag jobba en snabbis och sen handla lite så jag kan äta. yes. mat är viktigt. men nae ska va duktig nu. later ikväll kanske.


Mys stina <3

Ligger i mamma och pappas stora säng. Har en jätte söt och mysig stina bredvid mig. Hon har precis börjat snarka lite lätt. Bara början. Skulle oxo behöva sova. Men är svårt själv. Är trött men kan ändå inte sova. Mitt bland alla tårar har jag ett livet leende när jag kollar på min fina hund. Men ska fortsätta kolla på min hund ett tag och sen själv försöka sova. Kommer bli många pain nätter själv nu... Later!

det känns jätteskönt.

helt själv hemma nu efter en helg med min man. ja. vi hade 15 månader igår. vi drog en skön sovmorron först, en in till stan och kolla bio. fett med bra film! ska utan tvekan ses fler gånger. ja. åkte sen hem och lagade mat. underbart gott. sen hade vi det massa mys. bara han och jag. massa mumsiga jordgubbar oxo. ja. idag fick jag inte sova lika länge.. snäll kille. idag har vi oxo lagat helt sjukt god mat. eller han har fått skala potatisen. i fredags när jag kom hem hade han gjort pannkakor som stod på bordet. blev riktigt impad. snäll kan han va ibland. men ikväll är jag helt själv. ska få sova helt själv i huset oxo. i en jättestor säng. alldeles själv. usch. ja. fick en liten tår i ögat när jag såg lappen han hade skrivit och satt på kylskåpet innan han åkte. snuttis. nu ska jag kolla på tv till sent ikväll, tycka synd om mig själv som är själv och äta morötter och kanske lite annanas. BYE!

it´s never gonna be the same.

sitter i klassrummet. lugnt och skönt nr killarna drog ut på rast. söta små pojkar. nu är dom tillbaka igen. märks. ska dra vid elva och bege mig till körskolan. har dubbel lektion. jippie. men nae ska börja jobba nu så nånting blir gjort. smell you.

maaaaaaaaaat.

ligger och kollar på landgång och känner suget efter att få ställa mig i köket. jag vill laga mat! får vänta till nästa helg. då ska jag få träffa grabbarna på parken igen. underbart. imorrn åker min mor och far och blir borta i ungefär 2 veckor, så mat kommer jag få laga. fast det smög ner nåra paket nudlar förut i vagnen... min bror och anna var här förut. trevligt. ja. anna har blivit smittad av ramus med hans jättefina uttryck. härligt. nja. ska få träffa han nästa vecka igen. ja. nationella i eng imorrn. yeah... skriva uppsats. skitkul. nae. äckel kärring. ja. imorrn kommer min man till mig. eller han kommer hit före mig. har körlektion imorrn. ser faktiskt fram emot det. ja. ska in och köra i stan imorrn igen tror jag. ohhhh. unfer lunchtid oxo... smart tjej. nä. sen när jag kommer hem hoppas jag det finns mat färdigt. pfft. inte en chans. min sötprutt får inte stå vid min spis när inte jag är hemma. vill helst att huset ska stå kvar när jag kommer hem. ja. skulle sitta fint med ett fett lov nu. ja. bara 25 dar kvar nu!

Manchester United ♥

sitter in the klassrum. börjar om tio och är snart klar. ska sen ner och äta, sen till munken. ska vara snäll och köpa mat åt min man som jag sen ska åka och lämna till han. japp. snäll är jag. yes. men nae. jag är trött och vill hem och sova. ska ut och gå med min hund. har en mamma som kommer tvinga mig. lite roligare väder idag iaf. ja. imorrn åker min mor och far. SKÖNT! ja. men nae. later ikväll kanske!



kiss me.

ledig idag. sovmorron och skjuts till skolan imorrn. underbart. yes. imorrn går jag bara tre timmar och min man ska med mig hem. mys. ja. ska till körskolan och försöka klara av den där skiten innan vi drar oss till skolan på en lektion. jätte värt. nae. ligger nu i sängen och kollar på house. ska väl sova om ett tag. saknar min man jätte mkt och är i behov att av han ligger och trycker in mig i väggen och snor all plats. ja. imorrn. äckliga jävla imorrn. blä. bara imorrn och torsdag sen åker mamma och pappa. ska bli skönt att få klara sig själv lite. hoppas och håller tummar och tår att min man får sova hos mig massa. kommer va helt låst hemma i två veckor. har varit duktig idag och gjort klart min eng. så nu är den borta. har en pof uppgift jag måste fixa men det fattar jag inte på. annars ligger jag i fas. underbart. bara 27 dar sen får jag sommarlov. japp. eller schemat slutar då iaf. sen är det bara fem veckor kvar på söndag tills jag och saken åker. VILL ÅKA NU! men nae ska fortsätta va lite ledsen att jag inte kan träffa min man idag... later imorrn kanske.

finito.

I´m done. with you.

världen har gjort mig till en mörkrets man.

sitter i soffan och kollar nyheter med mamma. nice. nä.
min man ska stanna hemma i helgen. jag är lycklig. har dåligt samvete. men är otroligt lycklig. igår kväll blev som det blev. det får mig bara att inse vilken underbar människa jag hittat. hur underbart det känns när man hittat rätt. jag förstår bara inte vad jag gjort för att förtjäna allt det här. det finns inga gränser för hur mkt jag älskar dig, det vet du. och vi fixa ju det här precis som vi sa och precis som allt det andra. jag lovar att våran dag kommer bli den bästa dan nånsin ♥
jag längtar tillbaka till lördag. jag längtar tillbaka till eldkvarn. ska gå upp till mig, ställa mig i duschen och lyssna på eldkvarn. imorrn är jag ledig. behövs. ska sova massa länge. ska sen göra färdigt allt som ska göras färdigt i skolan så jag slipper det, sen blir det lite teoriplugg oxo. gå ut med min söta hund måste jag. men nae ska sociala mig med min mor ett tag innan jag går upp till mig. ska sova med min nya älskare inatt. later.
Den är tre på morgon och jag ligger i sängen. Snart går solen upp men jag orkar inte längre.
Jag har jobbat hård sett dagar bli nätter. Jag kommer ingenstans och ingenting blir bättre
Nu rullar vagnar genom stadens port. världen väntar och pengar görs fort
Innan världens ände får syn på vårt hus älskling, släck alla ljus

Regn, regn slår emot fönstret, jag är i skydd av mörkret

Jag har stått i mörkret där stan tar slut. Ibland lastbilar och all längtan ut
Jag har levt i ljuset tills mitt hjärta brann över hela vårt land

Regn, regn slår emot fönstret jag är i skydd av mörkret
Lägg din arm omkring mig älskling, håll mig hårt
när den sista dansen går, är bara mörkret vårt

Vi har dansat tätt genom gryningstimman
nu faller löven, nu lättar dimman
Jag tar min jacka, mina skor, jag går gatan fram
en arbetsdag börjar för en mörkrets man

Solen gråter regn, molnen torkar en tår.

Sitter i skolan på UF föreläsning. Allt för att slippa eng. Yes. Gör allt för att hålla mig vaken. Känns som jag sovit typ tio min inatt. Känns som att natten som kommer, kommer att bli likadan. Kul. Nae. Vill inte sova själv för fem öre. Känner mig helt matt, vill hem och sova. Råkade sno med mig sakens tröja imorse, lite parfym smög sig med oxo. Lämnade oxo en lapp på kudden. Gullig jag är ibland. Yes. Blir själv hemma på fredag och två veckor framåt. Skönt. Får se hur helgen blir. Som det ser ut just nu, själv. Ae orkar inte skriva mer nu. Later ikväll.

regn slår mot mitt fönster jag är i skydd av mörkret.

eldkvarn igår. helt sjukt. höll på att börja tjuta flera gånger. min älskade man var oxo med. hur underbart som helst!!!! en av mina lyckligaste stunder. blir alltid så härligt glad när man ser plura. fick stå och sjunga kärlekens tunga och fulla för kärlekens skull med min man. det var väl dom enda låtarna han kunde. MASSA TACK FÖR ATT DU FÖLJDE MED SNUTTIS!!! nu äre bara att vänta tills dom kommer tillbaka i sommar igen. ja. vi var oxo på munken på före och efter konserten. pratade med peppe. usch vad jag saknat den männsikan. helt sjuk är han! jag var tydligen forfarande hans lilla praktikant. duktig tjeja var jag oxo. kvällen blev lite förstörd av en mamma som inte gjorde det hon sa och en pappa som hade druckit LITE för mkt. en taxiresa jag helst vill glömma för alltid. yes. idag ska jag vara duktig och iaf försöka bli färdig med mina två uppgifter. plugga teori om jag hinner. ska sen åka och möta saken för fotbollsträning. yes. ska kanske sova där annars äre bara att ta sig hemåt. japp. skola imorrn oxo. jätte rolig eng. nae. men ska dra igång nu. tittar nog in imorrn under lektionen. LATER!

RSS 2.0