then I saw her face.

ligger som vanligt i sängen och glor på tv. eller har den på för att det inte ska bli så tyst. har sen jag kommit upp duschat, försökt börja sticka en ny mössa. men jag sluta lika snabbt som jag börja. har oxo skrivit lite i min fina bok. tog fram massa fina tankar. gick till skolan igår endå. kände mig sisådär. mådde lite illa och hade lite ont, men stod ut hela dan. fick i mig lite mat oxo. bra det! har ätit lite idag oxo. duktig tjej! ja. är inte helt hundra pepp på att äta, men får i mig lite iaf. snurra i skalen igår så måste få i mig. bakde princesstårtor igår med becka på bagerilektionen, fett med gott! bjöd familjen karlsson på min igår, verkade som att den gick hem! idag vare storkök som stod på schemat. skönt att va tillbaka i köket igen. jag och lukas har skalat och rivit 42 kilo morrötter, 18 kilo rotselleri och 12 kilo palsternacka. tog sin lilla tid, men va ganska skönt första dan. japp. nu vill jag att min fina man ska komma och värma mig. ge mig en tablett så mitt ajaj slutar och sen ligga här och va mysig hela natten. ja. önsketänkande...

does it take your breath away?

ligger i sängen med en väldigt ajaj mage. kanske blir att stanna hemma imorrn för att försöka bli bättre. japp. varit såhär sen igår. inte alls kul. nä. en riktig slöhelg både för mig och babe. varit helt slöa. kunde somnat vid sju igår om det va så, men höll oss vakna till tio. och i fredags somna vi strax efter nio, eller jag gjorde det. babe låg redan och snarka då. trots många sömn timmar känner jag mig inte ett dugg utvilad. inte ätit ett piss idag, eller har fått i mig lite cola och lite glass. försöker få i mig lite saft nu men det säger stopp. inte bra det heller. kände förut när jag körde att det blev lite snurrigt. ja. så kanske lika bra att va hemma och vila upp mig imorrn. ja. blev ledsen på min pappa förut oxo. han gav min stina en godis och sa att hon ska få njuta den sista tiden hon har kvar. då blev jag jätte ledsen. usch. tror inte hon mår så bra. haltar mer och mer när hon legat ner en stund. min finaste. vet att hon är lite tjock och så oxo men inget får hända min bästa. usch om jag var tvungen att... nä. men ska kolla lite tv nu, prata med min man och försöka sova inatt. BYE!

förfinad

sitter i soffan och kollar lite tv. ska väl om ett tag gå upp till mig och mysa med min man. blir nog att somna tidigt idag. skulle va skönt iaf. ja. blev ingen bio ikväll för att babe inte mår bra. nae. men men sånt som händer. blir ju match och så på olearys imorrn ist. ja. om han överlever. det får man ju hoppas han gör. ja. men nae kanske ska ta och käka lite glass bara för att det är fredag och fett med gott. jepp. BYE!

mask.

hej jag går i trean och vi sitter och målar masker. sjukt. sjukt tråkigt också. inte kul på långa vägar. ja. hoppas på att få sluta snart. ja. vill hem och sova lite innan far och mor kommer hem. ska åka och hämta mamma på jobbet sen skjutsar hon hem mig och åker igen. sova i soffan som gäller till tusen! yes. sova är enda gången jag slipper den här jävla skiten. så fort jag vaknar börjar det igen. fy. men ska se om vi få fason på det snart. hoppas! bara imorrn kvar sen helg. börjar halv ett imorrn och går bara nån timme sen ska jag jobba en snabbis. japp. sen äre bio som gäller med min man. japp. sen lördag är det match på olearys. japp. ja. men nae ska hitta på nått och sen dra mig hemåt!

on the edge.

sitter på veckans tråkigatse lektion, samhäll. oerhört tråkigt. inte roligt på mils avstånd. nä. men slutar halv tolv så det får funka. trött som ett as och bara massa blä. ska träffa bästavän! underbart! men nae ska väl försöka göra färdigt den här jävla pissuppgiten. ja. sen äre mat och skynda sig hem som gäller! ja. träning till tusen ikväll som gäller, UNDERBART!

trött som ett as.

sitter i skolan och ska egentligen jobba med ett arbete om en massa skit med kyrkor och jag vet inte vad. nått med kristendomen iaf tror jag. ja. men orkar inte komma igång just nu. nä. men nångång kommer jag väl igång, inte idag iaf. igår hade vi råttjakt igen. pappa försökte huggan med en kniv men han hoppa ur och pappa greppa tag i huvet ist. mamma fick rejällt med panik. underbart kul, tyckte pappa oxo! ja. men nu hoppas vi att dom är borta och inte kommer tillbaka. tveksamt om min lilla mamma skulle klara av det. ja. men nae ska väl försöka hitta på nått. slutar om ca 50 min, då ska jag hem till johanna och äta lite och sen ska vi fota våra fina övningar! yes. LATER!

dubbelt så bra.

nerbäddad i sängen med min fina filt. mysigt och skönt. ja. börjar bli hungrig så ska snart ta och skala min apelsin. det enda som finns här uppe att äta. ja. ligger och håller tummarna att min man ska dyka upp här senare. ja. hoppas! behöver lite sällskap! yes. imorrn äre back till skolan som gäller. baka hela dagen, fett nice! hoppas det blir nått gott. blir tyvärr att jag måste fuska lite varje måndag, man måste ju smaka lite på det man gör. ja. och vi fikar ju alltid det sista vi gör. ja. men ska va duktig och träna med mamma på tisdag efter skolan, sen har jag ju träning på onsdag oxo. och sen kanske jag kan få med mig mamma och träna på torsdag. om jag lever då. japp. match nästa helg oxo, hoppas på att bli uttagen då oxo och få spela. yes. spelsugen till tusen. japp. tråkig vecka i skolan som väntar. bara en massa plugg. men slutar förmiddag tisdag och onsdag, skönt! och går bara nån timme på fredag. men nae ska kolla på två och en halv män nu, skala min apelsin och sen fortsätta hålla tummarna att min man ska få komma hit!!!!

jag vet att hon är söt men det måste bli du och jag.

blev förlust förut mot motala, och noll minuter speltid för mig. sugit. men sånt som händer ibland. hade inte varit smart att byta när vi aldrig riktigt hade grepp om matchen. så nu har vi en förlust, den första på nästan två säsonger. helt godkänt ändå. en fia som fick åka upp till sjukan oxo. hoppas allt är ok, såg inte helt kry ut. nepp. usch. nu ligger jag i sängen och fryser fötterna av mig. ska kolla gladiatorerna tror jag. nått som fördriver tiden. oerhört tråkigt att va själv. japp. imorrn ska jag försöka sova länge. sen kommer bror med flickvän hit och käkar tre rätters. hoppas det blir gott! mammi och pappi som ska laga. kan bli lite hur som helst då. japp. inte alls på humör för nått just nu, eller inte överhuvudtaget. vet inte varför. tror det beror mkt på matten. varför försöka när det inte ger resultat. fan. men aa. ska mysa ner mig med min fina filt och sörja över att jag är ensam, deprimerad och inte har nån choklad att äta. fy. längtar efter träning och mer match!

I create my own destiny.

träningen igår gick helt ok. massa aj. uttagen till match på lördag oxo, borta mot motala. hoppas på vinst! hoppas oxo på skapligt med speltid. inte det roligaste att åka till motala en lördag. men men. idag har jag varit ledig, superskönt! min fina man gick upp tidigt imorse och åkte till skolan, inte lika kul att krypa ner i sängen igen själv. men lyckades somna om och sova i två timmar till. fick reda på att jag inte fick g på min prövning jag gjorde i december. känns ju jättekul. känner mig inte jätte pepp på skolan längre. men kök drar igång snart och då väntas härliga veckor i köket med massa matlagning. yes. är ledig imorrn med. ska sova så länge som det bara går. ta en lång dusch, passar på när ingen annan är hemma. sen ska jag mysa med fina stina tills vi ska gå ut och möta min man. ja. tror han kommer iaf. yes. va och kolla på hans match förut. duktig idot! ja. men nae ska kolla på tv och vänta tills house börjar, om jag orkar hålla mig vaken. ja. BYE!

flickan och kråkan.

gick precis upp till mig för att byta om och slappa lite innan träningen. sur på min mor och far för att dom inte orkar skjutsa mig till träningen. lät som att pappa höll på att ge sig men då stängde jag dörren och gick upp till mig ist. så nu ligger jag i sängen och surar. ja! ska om lite mer än en timme åka och träna. få ur sig massa argt som ligger och skaver. men nae ska kolla tv och fixa naglarna och längta tills jag får träffa min man sen lite senare!

kärleken brinner.

ligger och väntar på att handbollen ska börja. hoppas på vinst idag! hoppas oxo dom börjar med palicka idag, sjöstrand va inte helt hundra i söndags. men läste sönder dom på straffarna! ja. varit i skolan idag för en tre timmars lektion. jättekul.. nae. har haft köksteori och gör nån kalky och räknar på massa saker. ja. samma sak imorrn. yeah.. men måste ju dit. funkar när det bara är i tre timmar. knappt. men får tvinga mig kvar. yes. ja. sur och tvär idag. eller jag vet inte. mkt i huvet som håller på och snurrar runt. student, jobb, pengar, skolan. usch. bara januari och paniken är redan här. fan. kommer bli ett helvetes halvår. handbollsträning imorrn och det behövs mer än väl för att få huvet på andra tankar. hoppas på mkt skott och massa fina räddningar och sånt. yes. men nae ska bädda ner mig och kolla handboll nu. kanske tittar in imorrn om inte min man och jag är ute på vift. håller tummar och tår babe!

aa det kan jag.

ligger i sängen och kollar på tecknat. hehe. har greta i sängen som ligger fixar pälsen. väntar på att mannen ska komma. han är ute och brummar med sin far. ja. ska kanske passa på att ta en nap eller nått innan han kommer. va tvungen att gå upp jätte tidigt imorse ju.. ikväll väntas bastu och mys med min man. sånt som gillas. japp. hörs när vi hörs. BYE!

det går en vind.

är duktig och är i skolan idag oxo. duktiga jag. ja. suttit och lyssnat på boel ett antal minuter. intressant kvinna det där ja. igår vare första träningen och det gick över förväntan bra. fick beröm av tränaren och mina lagkamrater. sånt är alltid kul. oxo kul att göra bra ifrån sig när mannen kollar. ja. ikväll är det handboll igen på schemat, ska kolla när min man spelar. ska försöka få med mig jossan så jag får lite sällskap. inte så jättekul att sitta själv. nae. men ska kolla när lukas spelar lite och sen jobba lite om vi får nått att göra.

klackarna i taket.

sitter i skolan och dör lite lätt. så äckligt jävla tråkigt det här. fattar inte ett piss av det jag gjort. vet inte ens om det är rätt. men det kommer nog gå endå. redovisning på det snart. ja. ordnar sig alltid. ja. slutar om cirkus en timme. ja. ska sen möta retard och åka tillsammans med henne hem. NICE FYFAN! ja. yes. ska sen hem och lägga mig i soffan och sova lite. japp. sen ikväll är det handboll som gäller. ÄNTLIGEN! tränade igår med mami och pappi. ja. pappa vann med 500 meter på bandet. inte ok. ska slå han nästa gång. absolut. ja. men nae ska fortsätta sitta och dö lite smått. yepp. lookar in imorrn kanske. BYE!

konfettiregn.

första dan i skolan och jag sitter här på min vanliga plats. kämpigt att gå upp i morse, men jag tog mig upp endå. saknar min vän emma, kommer bli en tråkig termin utan henne. ja. men bara att kämpa på. inte mkt kvar nu. nä. ungefär nitton veckor tror jag min lärare sa. ja. sen väntas lunch, ja. men nae ska nog försöka jobba lite nu så jag slipper göra det hemma. ja. later ikväll. KANSKE!

lightning strikes.

ligger i sängen och väntar på att rocky ska börja. ska försöka hålla mig vaken till två och se dom första två filmerna. äntligen bra film på tv! har inte gjort ett piss idag. legat i sängen och kollat lite house, somnat lite och vaknat med feting huvevärk. men har varit duktig och tagit en tablett som än så länge hjälper. gick ner till pappa i nåra timmar, fick i mig nått som tveksamt kan kallas mat. ja. gott vare inte iaf. så ligger och myser med lite choklad. det är ju faktisk fredag idag. ja. imorrn ska jag först sova länge! brukar ju inte göra det när jag kan. ljuger absolut inte. nä. eller? sen ska jag städa och fixa massa i min lilla stuga. sen imorrn kväll ska vi till familjen vigren. ska bli kul. det enda är att jag kanske inte hinner träffa min man på våran dag, så jag hoppas vi åker hem innan tolvslaget. tror vi ska sova med varann. hoppas det iaf. annars kan han dra nånstans där solen inte skiner. får nog agera taxi hem imorrn oxo. va och hämta mamma och pappa igår när dom hade varit ute. alltid lika spännande att åka med min far. igår ville han, som alltid, till leons och sen klaga han på vägen jag valde. men väl hemma tyckte han jag körde bra. ja. söta lilla pappa. ja. men nae. ska mysa ner mig i sängen och försöka va vaken, iaf till första filmen! kanske tittar in imorrn innan vi åker eller så. BYE! finaste plura

trasiga skor.

sur och tvär till tusen. va fan livet suger riktigt hårt vissa stunder. stor lust att försvinna en månad eller två. lyssnar på finaste eldkvarn och försöker försvinna bort nånstans som inte finns.

kurva.

kurva. precis så har mitt humör varit idag. en jävla kurva. stackars min fina man. myste lite med min finaste stina när mannen satt hundra mil bort. en surdag för båda. inge kul. men sånt man måste ha också. men som alltid löser det sig. såklart. ja. babe och jag va på ikea med bror och anna igår. köpte inget speciellt, kollade runt bara. och bettan va tydligen uppe i hela 140. stolt över min bettan. ja! nyår spenderade vi hos lukas ute i blacka. kom dit vid cirka 22, då började vi spela massa spel som gjorde susen. tog det lugnt då jag skulle köra dan efter. men jag hade massa kul endå. ja. oerhört mkt bättre än förra nyår. yes. åkte hem runt tre dan efter och käka pizza som alla andra, men var faktiskt mamma som ville att vi skulle köpa med på vägen hem. lovar! men det va gott endå! ja. inatt ska jag sova själv. ska bli tråkigt och inte alls kul, med tanke på att jag sovit arg hela natten och inte låtit min man hålla om mig. envis till tusen vissa gånger. men imorrn kör vi på onsdagstraditionen igen. ja. men nae ska ta min lilla burk med mango och käka upp, försöker vara duktig. går bra en så länge. trots att det bara gott två dar. ja. stod emot förut när mannen åt choklad. ja. så nu äre svulla mango som gäller. funkar minst lika bra. mango, pk och massa house på g nu för att hålla mig vaken tills babe skriver. bye!

RSS 2.0