happy birthday!

hade totalt glömt, eller inte glömt. men tänkte inte på att min bästa tuttan och pappa fyller år idag. ja. pappa ska få en tröja, till stina ville jag göra en tårta men det fick jag inte. mamma tycker hon är för tjock. hopp. snällt. men aa. har bakat semlor. eller gjorde det i lördags så det blir lite semlor sen senare när pappa har kommit hem. min broder kommer nog oxo hem tror jag. trevligt. ja. har fortfarande ont i huvet. kuuuuuul. nae! försökte sova bort den förut men det funka inte. jag älskar det här. kommer bli ännu en vecka med lite sömn. men ska, aa jag vet inte. kanske later va!
bara en vecka och en dag kvar till nummer två!

hoho.

sitter i skolan på en lektion utan lärare. och vad gör vi? inget. absolut inget. ska dra snart. eller när jag får sms från min kära vän. känner att det inte va så jätte smart att spela igår. nepp. as ont i huvet och börjar bli mer snorig igen. japp. jättekul. nae. kan ju skylla lite på mamma oxo att hon smittat mig igen. japp. men nae sjuk vill jag inte bli. nae. det har jag inte tid med. nä. imorrn äre halvdag, jobb en snabbis sen vänta på att klockan ska bli halv fem så teorilektion nr tre kan avklaras. efter den ska jag kanske hem till saken och sova där om jag får. japp. håller tummar och tår! fortfarande glad efter matchen igår. ja. very. men nae ska slöa lite nu och sen dra mig mot matteus och möta retard. later va!

OBESEGRADE SERIESEGRARE!!!

nu är säsongen över. obesegrade seriesegrare! underbart. helt jävla underbart mina vänner. och jag är nog gladare än jag nånsin varit efter en handbollsmatch. kom på förut under matchen när jag satt på bänken att jag nog aldrig under mina 12 år som handbollsspelare vunnit serien. nån gång måste ju vara den första! och att jag fått göra det med det här gänget gör lyckan lite större. hade suttit fint med gamla 93 laget men det fick bli med min nya "familj". och vilken match jag gör. faktiskt. nog min bästa match på över ett och ett halvt år. avslutade matchen med en straffräddning oxo. vilket avslut på säsongen! jag är fortfarande helt upp i varav! känslan håller i sig ännu mer när jag fick veta att en som satt på läktaren tyckte att jag skulle stå för att jag va mkt bättre än den andra. sånt hör jag inte ofta! iaf inte av folk i min egna ålder. tack för det! att spela lite halv krasslig var kanske inte en hit. men aa. man lever bara en gång. blir jag sjukt tills imorrn är det inte hela världen. jag klarar nog att missa skolan en dag. japp. men aa. ska fortsätta ligga här i sängen och bara vara glad över hur bra jag faktiskt kan va om jag bara vill. ja. later mina kära vänner!

it´s time.

ska om ca tio min gå och byta om och packa väskan. rätt tröja den här gången tack. jahadå. inte helt sugen på att spela längre. nae. men sista matchen för säsongen. eller seriematchen. ja. men blir väl sugen sen när jag kommer dit. brukar bli så. ja. nervös as hell är jag oxo. som vanligt. skola imorrn. yeah... gå upp härliga 6. älskart. sovit skapligt inatt tror jag iaf. får se hur det blir inatt när jag ska sova själv. hinner bara bli riktigt van sen får jag sova själv igen. inte alls ok! nä. men aa. känner mig ledsen och inte alls på humör för att göra nått. flera ensamma nätter väntar. tjoho. ae men later ikväll efter matchen och allt det där.

kitten.

sitter i soffan och funderar vad jag ska göra för att fördriva tiden. har match sen ikväll. underbart! hoppas bara jag får nån speltid. ja. har jätte ont i knät, men det ska gå endå. ingen som behöver veta om det. nepp. har spelat med ondare förut. ja. blev väckt av en jävla pain in the butt sak imorse. ja. han ska va glad att jag tycker om han väldigt mkt. vill fortfarande ha en katt. ja. massa mkt. en alldeles egen lite lurvig sak som kan ligga bredvid mig hela nätterna. ja. hoppas lite grann sådär att vi ska skaffa kattungar på greta. ja. men tanken på typ tre greta till är inte lockande. men nae ska kolla film nu och kanske ta en powernap och bara va tills det är dags att dra på match. later ikväll va!


check.

semlorna står på jäsning och tandläkarskräcken är klar. gud va duktig jag är! nu väntas vad som känns som en jätte lång väntan på att älskling ska komma tillbaka. mys i badet och god mat som jag ska försöka göra. japp. en mamma och pappa får väl sällskapa till det. snälla jag. japp. nu ska jag återgå till mitt väntande.

blä.

hela min lördag och söndag är förstörd. mamma är sjuk så dom ska inte åka iväg. blä. så jag kan inte va snäll och överrska min man sen när han kommer hem. dumma mamma. men aa. ska snart börja baka semlor. mums. ska sen lägga över massa braiga saker på datan och nog gå upp till mig och kolla. japp. ska sen gå ner och börja med maten. japp. får se om det kan bli nåt gott. jahadå. har haft en pain in the butt sak bredvid mig inatt. funderar snart på att köpa en till säng så jag kan lägga mig i den ist. ja. men nae. men ska ta tag i lite nu. börja ladda inför sista matchen imorrn, som jag egentligen inte får spela för mamma. men nae jag ska spela endå. mohaha.

home alone.

är hemma själv med alla djuren. SKÖNT! ja. väntar på att min man ska sluta jobba så han kan komma hit nån gång. han ska sova här hela helgen. yeah! sov hos han ons-tors men han gick mkt tidigare än mig så jag fick va själv. då menar jag SJÄLV kvar hemma hos han. usch och fy det värsta jag varit med om. läskigt hus. ja. till tusen. var tvungen att tända lampan och sätta på tv för att kunna sova. eller sova lite iaf. har även dragit igång med körkortet nu. ja. ska va duktig och faktikst öppna böckerna sen. ja. har en söt liten stina som ligger och kollar på mig. men jag kan inte erbjuda det hon vill ha. nepp. har varit duktig och fått igång en brasa. riktigt duktigt av mig. japp. ska vara helt själv imorrn med. eller på dan. mamma och pappa åker på kryssning, min duktiga man ska jobba men han kommer som tur hit sen efter så jag slipper sova själv. ska då baka semlor tills på måndag då min far fyller år. oxo min söta hund fyller år då. men jag fick inte göra en tårta åt henne. dumma mamma. ja. ska oxo göra tandläkarskräck. mums. mega mums. ja. ska oxo försöka överraska älskling lite. med vad tänker jag inte säga. nepp. men nae nu ska jag återgå till att lata mig. later!

tråkig.

jag är jättetråkig. jag vet. men ingen lust ikväll heller. ska ha en dag i soffan imorrn då kan jag va rolig igen och hitta hit på riktigt och berätta om min hemska morgon jag hade imorse. ja. later. imorrn. ska försöka sova längre än tio..


bajs.

jag har tråkigt. jag är trött efter att inte ha kunnat sova ordentligt på över en vecka. kul liv nä. jag är arg för att jag inte får träna imorrn. bajsmamma... men jag är glad för att jag ska sova hos saken imorrn. bara han och jag hemma. mys. ja. men nu är jag arg och uttråkad och ska kolla på tv. HEJDÅ!

heeeeeeej.

TJAAAAAAAAAA!!! jag är vaken efter nio. hade nog bara det på hjärtat. jag är trött och ska sova nu. HEJDÅÅÅÅÅÅÅÅÅ!

18.

nu är jag 18. myndig. vuxen. aa. på pappret kanske men inte i sinnet. nepp. haft en helt ok dag. kändes liksom ingen skillnad. kändes inte så speciellt egentligen. fått massa euro till resan. massa bra. ja. längtar massor!! fick en jättefin tröja av älskling med en bild på oss två. den första bilden vi tog. gulligt. fått onödiga kommentarer idag som jag hade kunnat slippa. helst ja. kände att en av dom var riktigt bra för självförtroendet. nae. nu väntar en tuff och lång vecka. mkt väntan och saknande. ja. usch och fy. tur att jag har mina två tröjor som kan lindra det lite. eller försöka iaf. ja. längtar massa till lördag. helt själv hemma med min man. mysigt. ja. massa. skrev ett jättefint sms till han och fick ett, host, jättekul svar tillbaka. tur att man tycker om han. ja. har nån idiot som ringt tre gånger på min mobil nu. fuck off! fortfarande äckligt förkyld. skiten vill inte lossna. hoppas det är bättre till onsdag. måste träna så jag får spela sista matchen på söndag. ja. seriesegrare fifan!! men nae, ska kolla tv ett litet tag till, försöka att sova inatt. inte sovit ordentligt på jätte länge och vaknar tidigt och kan inte sova. hatart. jag som älskar att sova. tur att jag är själv hemma imorrn och kan sova i soffan. smell you imorrn!
min fin fina mysiga tröja

städtime.

sitter in my bed och satte precis på en film. fick bli felon. mucho bra. ingen tjej film direkt. men det är ju mig vi prata om. men aa. ska snart städa lite. tycker det behövs här uppe. nån klagar på att det ligger kläder överallt. jag trivs i min röra! ja. min man kommer nog hit om 4 timmar eller nått. hoppas jag iaf. somnade innan nio igår med. trött? nja lite kanske. men vaknade halv nio imorse och kunde inte somna om. nepp. mamma och pappa blev jätte förvånade när jag kom upp så tidigt. men hade ju sovit i nästan tolv timmar. ja. knarkar nässpary och hostar som en galning. kul att det alltid ska bli såhär när jag har lov. ja. men nae ska nog börja städa nu så jag kan gå ner och hjälpa min kära mor sen. stannade ju faktiskt hemma för att hjälpa henne. funderar på att ta en powernap sen eftersom det är nån som ska hålla mig vaken till efter tolv inatt. lycka till med det. ja. men later kanske va. sånt som märkas. ja. bye!

hjärta av sten.

fulla för kärlekens skull, lika mäktigt och ger alltid härliga rysningar. jag är i himmlen och vänder.

eldkvarn.

hoho, nös precis ut halva min hjärna. nice fifan. sitter nu i soffan med mamma och pappa och kolla på eldkvarn på tv. dom visar nån konsert eller nått med dom så såklart måste jag se det. bästa plura! ett bra sätt för mig att hålla mig vaken oxo. ska efter det här gå upp till mig och försöka hålla mig vaken nån timme till iaf. somnade innan nio andra eller tredje dan den här veckan. helt sjukt. hoho. nu kommer rysningarna när plura går upp på scenen och börjar sjunga. längtar sjukt tills när dom kommer till stan. usch. kommer bli sjukt. mäktigt. som alltid. och att få dela den känslan med nån som man älskar gör det hela mkt större. fast om han kommer tycka det är lika bra som jag är tveksamt. men jag får väl va snäll och ge igen det nån gång. det har vi nog tid till. fick träffa han nåra timmar idag endå. very nice! så behöver inte vänta lika många timmar. men nu sitter jag endå här och väntar och längtar massor tills imorrn. vill att han ska va här nu! men nae. får sova ännu en natt med min älskare. ja. men aa. ses kanske imorrn om jag hinner. annars ses vi när vi ses. 18 som fan på söndag!!!

en dag föddes jag i hunger men har alltid bett om mer.
jag drack dina druckna ögon, nu ser jag saker som ingen ser.
jag står här som en berusad romeo som hittat nyckeln och hemligheten.
jag rusar upp för trappen och slänger mig på sängen.
låt oss älska som vi inte gjort på länge.
du får allt du vill ha
världen är vår ikväll.

en timme och 45 min.

om lite mindre än två timmar slutar jag. om lite mindre än två timmar börjar mitt lov. äntligen! ska sova bort hela lovet. ska åka in till stan två dar på hela lovet. ja. inte göra nått. sova länge varje dag. försöka gå ut med min hund så hon kan bli smal och smärt igen. ja. magnus klippte sig igår och va arg på all förutom mig. mig gillade han massa och låg och sov på mig. gullig kisse. ja. mår fortfarande inte hundra. nä. men ska ta min kusins tips om att åka hem och knapra alvedon och sova. ja. det låter som en jätte bra ide. men nae ska kanske ta en powernap innan lektionen börjar igen. ja. låter härligt. mycket. bara en dag 14 timmar och 27 min kvar tills jag fyller år!

saved.

halva min helg är räddad. min fin fina pain in the butt man ska sova hos mig på lördag. nästan en hel vecka sen!!! sen kommer jag få vänta en vecka igen... just hold on. precis. mår fortfarande inge bra men det ska nog fixa sig. hoppas jag. blir inget att följa med saken och familj till linköping på lördag. har ingen lust och ska va snäll och hjälpa mamma. men det innebär ännu längre tid att vänta tills jag får träffa han. ja. men det kommer va värt det. ja. som alltid. önskar vi hade all tid i världen och kunde sova med varann varje natt. men nä. det går ju inte. men har ju min älskare som inhoppare så länge. ja. men han sa ifrån härom natten. inte alls snällt. massa ont fick jag. va han gjorde tänker jag inte säga. han ska va glad att jag inte elda upp han. men har bytt nu och har en som luktar massa saken nu. mums. det gillar jag massor. han tar inte lika mkt plats heller. som vissa andra gör. men nae ska kolla på tv, kanske hjälpa min mor så att maten på lördag smakar lite gott iaf.

mazarin.

sitter i klassrummet och äter mazarin. mums. ja. god frukost. ja. börjar bli sjuk. inte alls kul. känner att det börjar bli lite panik. fyller år om tre dar. jippie. nä. gick asa bra på träningen igår. va as kul. körde minihandboll typ hela tiden. och efter alla år så är jag inte längre än dom små målen... jag kan stå i målet utan att nudda ribban. bra jobbat. ska hem och försöka friska till mig sen. ja. behövs. känns inte alls kul det här. helgen känns faktiskt inte så kul heller för tillfället. nepp. får se om det kommer bli en bra helg eller inte. japp. men nae. later va.

bästa jb.

sitter nu på ännu en lektion utan lärare. lovar att jag spränger skolan i luften snart. äckligt jävla ovärd dag i skolan. gick upp kl 6 helt i onödan. hade kunnat ligga kvar i min varma och sköna säng. men nae. nu är jag fast i skolan i en timme till. måste vänta tills nån vid namn christoffer karlsson slutar. ja. kul dag. känner mig på jätte bra humör. nae. ska hem och tjura ännu mer sen. hålla tummarna att jag får nått riktigt gott att äta. inte ens det fick jag idag, så hungrig är jag oxo. gud vilken toppen dag. älskar verkligen livet just nu. sitter i en oerhörd obekväm position så ingen känsel där bak har jag snart inte. men aa. det struntar jag i. längtar oerhört till träningen ikväll. få i mig lite lycka. få massa ajaj och allt det där. kallt i det här jävla klassrummet börjar det bli, nyser så det gör ont. shit vad på topp jag är! ska nog gå i skolan hela lovet oxo. ja. absolut. här kommer man till skolan och är duktig sen äre ingen här. inte ens värt. men vågar inte stanna hemma imorrn. mamma kommer väl piska mig gul och blå då. inte heller men nae ska sitta och tjura ett tag till och sen dra ner till stan och ca 55 min. kuuuuuuuuuuuuuul. och linus kom på nu att det är lov nästa vecka. smart kille.


oerhört utarbetad.

sitter i skolan och gör absolut inget. nepp. har inte gjort nått sen kvart över åtta. nödvändigt. nae. kunde lika gärna ligga hemma och sova lite längre. ja. vet inte ens om det är värt att gå på lektionen sen. fattar inte ett skit av det vi gör. kanske är olydig och drar vid halv två rasten. fy mig. ja. äckligt ovärt att ta sig till skolan, sen har vi ingen lärare, en i min grupp blir arg och skiter it. dom andra gick hem så det är bara jag kvar. hade oxo kunnat gå hem om jag orkar. men har en farmor som är hemma hos oss så nä. nu ska jag försöka hitta nått och döda tiden med fram till elva. då drar vi väl på en tidig lunch. sen äre att döda ännu mer tid tills vi börjar kvart över tolv. kul dag. fett ovärt. kunde lika gärna legat hemma hela dan. somnade feting tidigt igår. japp. hela kvart i nio. hade fått sms tjugo över nio om jag var vaken. men nae det var jag inte. asa skönt att somna tidigt. ja. får med mig saken hem i nåra timmar idag. mysigt. får kanske inte sova nått med han på hela veckan. och inte nästa vecka heller!!!! självmord till tusen. jag hatar det. har lust och åka hem nu. men nae det går inte. börjar få ett sug efter semla. men det går inte heller. nä. men aa. kanske hörs ikväll efter träningen om jag orkar.

katt.

nån som kan köpa en katt åt mig? vill ha en väldigt mtk. en som jag kan uppe i stugan uppe hos mig så jag slipper va själv.
 
den här kissen är oerhört söt och oerhört billig. endast 100 kr.
jag är oerhört kattsugen. ja.

hungry.

sitter i skolan och gör faktiskt inget. ovanligt för john bauer? nä. ska kolla praktikplats snart. yeah. jag som hade hoppats på en natt med mkt sömn hoppades på fel. somnade vid halv tio men vaknade vid tolv och då vare nån som hade skrivit nått som gjorde mig jätte rädd och orolig. ja. jag ringde till och med till han!!! men svara han? nae! så jag kunde aldrig somna om ordentligt. drömde två olika drömmar om vad som kunde ha hänt. inte alls kul. så är oerhört trött nu. ja. ska få träffa min man en liten stund sen efter skolan och träningen. ja. får inte sova med han imorrn. nä. får väl vänta till lördag... kul. nä. men aa.

hörru du ditt retard, har din blogg dött. emma blev orolig när hon såg nåra dammråttor kila förbi. ja.
men jag gillar dig endå din vindpust. ja.

valentin.

själv på alla hjärtans dag. aa. riktigt sugit. tror folk inte fattar vad den här dagen faktiskt kan betyda. men shit the same. jag överlever. äckligt trött och fryser. som vanligt kanske? brukar frysa asa mkt nu för tiden. hatart. sms med min man, men han verkar ha svårt att svara. annars så är han bara allmänt seg. ja. fick träffa han en stund idag, men natten får spenderas själv. sånt är livet. ska inte träffa han förens på onsdag nu. ja. mysigt att få sakna varann lite. dagarna är helt ok, men kvällarna och nätterna är värst. hatar att sova själv. har inte sovit bra på snart över en vecka. sömnpiller? skulle va skönt så man får sova en hel natt. ja. får se hur den här natten blir. ja. halv dag i skola imorrn skönt. träna efter och sen hem och sova och inte göra nått. längta till onsdag kl två tills jag får åka hem med min fina man. ja. haft eng prov och redovisning idag. gick asa bra. körde redovisningen utan fusk lapp. bästa jag. klarade provet bra oxo tror jag. försöker tigga till mig nått av både mamma, pappa och christoffer men får inga bra förslag av nån av dom. får väl ge mig själv nått då. eller det ska jag ju redan göra. kunde inte hålla mig. berätta för saken. och mamma och pappa. men mamma och pappa vet inte vad. hemligt. ska packa väskan nu, bädda ner mig med filt, sakens tröja och täcket. ska sen försöka få nått svar från herr karlsson om det är möjligt. tveksamt.

plugg.

sitter vid köksbordet med mamma och greta. kattjävel som tror hon äger hemmet. men aa. väntar på att maten ska bli färdig, börjar bli hungrig. ja. väntar oxo på att bror med flickvän ska komma hit. ja. trevligt. ska sen vid fyra dra mig mot donken och möta min kära man och åka hem till han och spendera natten där. har oxo pluggat lite idag. tror jag har skapligt koll på läget. sånt som lär märkas imorrn. aldrig bra att plugga för mkt. nä. har med mig riskakor till saken så lite glad ska han nog bli. ja. hoppas kan man ju göra. får sova nästan en timme längre imorrn bara för jag sover hos han. inte helt fel va. nä. men aa tror maten är färdig nu, så smell you later. säkert imorrn under eng eller senare. sånt som märkas. och jag fyller år om fucking en vecka!!! dags att ta tag i sig själv nu. riktigt rädd när jag såg mig själv i spegeln.

besviken.

sitter i soffan med min mor och en oerhört gullig magnus. mitt enda manliga sällskap ikväll. japp. helt underbar är han. ja. har faktiskt gjort lite eng idag. så framåt går det. ja. ska snart gå upp till mig. simpson för hela slanten som gäller. gött. blir att gå upp skapligt imorrn tydligen så att jag hinner hälsa på dom som kommer vid elva? liksom ELVA?! på min lediga lördag. vid fyra får jag besök. aa. har massa jag vill säga men hoppar det. kanske bryter mitt löfte ikväll. vem vet. ja. fyller år om 9 dagar. fett nice. men känner på mig att snön kommer förstöra allt i år oxo. om den gör! men ne ska fortsätta kolla på bästa charlie och sen gå upp och plugga och kolla simpson. vilken oerhörd rolig fredag jag har. som vanligt.

FREDAG!

fredag. yeah. slutar om en och en halv timme. skönt! ska jobba en sabbis och sen skynda mig hem och råplugga. ett stort måste! skulle göra det igår men vakna upp vid halv nio så då orkade jag inte ta tag i det. har allt på datan så det är bara att göra. japp. har ett lager godis, choklad och riskakor hemma så eng går nog att ta sig igenom. det fixar jag. absolut. har sovit ännu midre inatt är förra natten. inte alls ok. drömmde massa om selma. somnade med en tår eller två som rann ner. kände mig allmänt ledsen. kan inte sova själv längre. COME AND NEVER LEAVE! ramla imorse oxo. ger upp snart och skiter i att gå till skolan. ja. är as arg. ramla på handen idag så knät klara sig idag. men har endå massa ont sen igår. imorrn ska jag få träffa saken. han kommer till mig vid cirkus fyra. sen fick vi inte va i huset så det blir att spendera dagen uppe hos mig. vi får besök oxo. nice va. ska bli intressant. längtar massa till imorrn. bara lite mer än 30 timmar kvar. ja jag räknar. det gör jag alltid. men nae orkar inte skriva mer. ska väl kanske börja jobba snart. om jag orkar. ska ner och äta sen med becka och linnea tror jag. sen åka spårvagn ner till söder och sen WORK! pengar va. inte mkt men pengar. måste lägga undan lite nu när det är bokat och klart. japp.

bokat och klart va!

då vare äntligen bokat och klart! good. känns bra. börjar redan bli nervös. mohaha. looking forward to it. ja. massa mkt. sitter nu i soffan. kom hem för typ 30 min sen. ska försöka ta tag i eng. har köpt på mig riskakor så ska försöka sitta uppe sent ikväll och plugga in skiten. orkar inte bry mig att det är skola imorrn. den fixar jag endå. trött eller inte. går endå till kvart över elva. jobb kvart i tolv, färdig senast halv ett, sen kanske jag väntar på pappa och åker hem med han. ja. har ramlat två gånger den här veckan på väg till bussen. inte alls kul. inte alls skönt. ramlar på samma fucking knä hela tiden. massa aj. men nae ska plugga lite nu. yeah. ska plugga imorrn oxo. ja. faktiskt. på en fucking fredag. har endå inget annat att göra. har laddat på med godis och ännu mer riskakor tills imorrn. ska tröstäta lite. japp. later va. kanske senare va.


sära på skinkorna.

har pof. japp. fattar inte ett piss om vad vi ska göra. nepp. vill hem och sova. slutar om två timmar. skönt va. hade träning igår. fett nice. var nästan 100% på kantskotten! den ni! asa nice fifan. ja. har absolut imte sovit skönt inatt. nepp. vaknat minst typ 10 gånger. inte alls kul. nae. men aa saken kommer hit sen. ska få hälsa på han om han nu inte glömmer det den här gången heller. hoppas jag inte! för hans eget bästa. japp. imorrn blire halvdag, jobba och sen hem och inte göra nått. eller ska plugga fett mkt. ska nog plugga idag oxo. men nae ska nog börja nu. typ. later va när jag är hemkommen.

waiting.

igår va bra. massa bra. saken somna kvart över nio. kul kille. jag låg vaken till typ halv tolv och kolla på film. bredvid mig hade jag nån som snarka, gjorde läten och slog mig och klängde på mig. men han var så söt att det inte gjorde mig nått. nepp. sitter nu hemma och ska försöka ta tag i lite plugg snart. eng prov och redovisning på måndag, sen en offert som ska bli klar. men den går snabbt. bara all eng som ska in i huvet. det fixar nog jag. måste va med på pissredovisningen oxo annars får jag inte g. så aa. väntar på att saken ska sluta och komma hit. ja. är ensam hemma nåra timmar sen. skönt. ligga i soffan och inte göra nått. me like. men ae ska ta tag i saker nu så tiden rullar på lite mer. kanske äta nått vore smart oxo. låter smart iaf.

fika.

vi ska få fika. ja. nått som såg jättegott ut med massa grädde. mig glad. very glad. ja.

monday.

spenderar åter igen min måndag i cafeterian. väntar på att bordsdekorationer ska börja. jippie. asa kul. nae. orkar inte. vill hem till saken, lägga mig i sängen och sova en timme eller två. skulle va oerhört skönt. japp. men nae. sitter kvar i skolan och sköter mig. väldigt ovanligt för att va jag. ja. bara typ sådär 3 och en halv timme kvar tills jag får träffa älskling. det är ju jäääääääääääätte långt kvar. hatar att tiden verkligen ska dra sig äckligt sakta framåt när man väntar på nått. ja. men nae. ska börja med nån offert snart. just det. det kommer ju bli asa bra. absolut. what to do as my friend emma sa nyss. ae inte en aning. later kanske va. annars imorrn va.

1 år ♥

1 år med världens bästa och finaste person som finns. jag är helt upp över öronen. känner mig nykär. vilket jag nog endå har varit i ett helt år nu. ett helt år. 365 dagar. helt jävla sjukt. väntar nu på att klockan ska bi ungefär halv fyra så jag får träffa fansakpet. hålla om honom, ge han en fet blöt puss. mohaha. blir att gå ut och äta och sen hem till han och se nån film och bara njuta av sällskapet ikväll. längtar massor. har längtat efter den här dan hur länge som helst. finner verkligen inga ord för hur jag känner. men aa. sitter nu på jätte rolig eng lektion. tror jag har skrivit klart det jag ska göra. det får nog bli bra. jahadå. försöker att inte kolla på klockan så mkt, som tycks jävlas med mig och går oerhört sakta. bordsdekorationer sen efter lunch. den lektionen brukar gå snabbt. hoppas på det iaf. ledig imorrn. oerhört skönt. men får jag sova? nae! för snäll som jag är offrade jag mig och sov hemma hos saken ikväll. vad gör man inte? så går upp som vanligt imorrn, åker hem och lägger mig i soffan och SOVER! men nae ska försöka och se om jag hittar nått mer att skriva, sen skicka ett sms till min älskade man och sen fortsätta vänta tills den här jävla dan är slut!




läskigt va.

sitter i soffan och hoppas på att mamma ska komma hem snart. gillar inte att va själv hemma när det är mörkt ute. sjukt läskigt när man bor i skogen och bara har stora fönster. så alla lampor som går är tända. har feting ont i huvet så det blir en tidig kväll. ska vänta på min mor, prata lite med henne. kanske kan va vaken med henne om hon ska hämta pappa senare. japp. kan va lite snäll ibland. hon köpte ju faktiskt chips åt mig, som ligger bredvid mig och ser hur goda ut som helst. men inte sugen alls nu. nått fel på mig? borde vara det. japp. utan tvekan. tror mammsen kommer nu. ser en bil på vägen iaf. hoppas! inget att se på tv heller. så sitter och slö tittar på nån halv bra film på trean. trodde dom skulle visa james bond. men icke. locka håret förut för att se om det va nått att göra tills på måndag. ska försöka att fina till mig lite. men nae efter typ en timme var allt typ som borta. älskar mitt hår. nae. får väl hitta på nått annat. det fixar nog jag. har kludrat ner en liten sak till plutt tills imorrn. brukar göra det när jag har dåligt samvete när vi småbråkar eller nått. bara rädd att förstöra allt vi har. så smörar ner lite saker på ett papper eller två som han sen får. man kan ju hoppas att det uppskattas. nu är mamma hemma! ÄNTLIGEN! skönt att slippa va själv. nån människa ringde på min telefon förut. jaha? men jag som gillar att prata i telefon så mkt ville inte svara. nepp. men ska tala med min mor nu. sen gå upp till mig och hoppas att min man skriver till mig innan jag somnar. skulle va lite gulligt av han om han ville det. japp. later va.

min fina skapelse på bordsdekorationer.

hold on, be strong.

igår kväll var en sån där kväll som jag aldrig trodde jag skulle behöva uppleva igen. men jag klara den endå. tack för att du tror på mig. har oerhört dåligt samvete. I say no more. varit ledig idag. har väl varit skönt. sov skapligt länge. är ensam hemma nu och kommer va det till typ halv tio i kväll. borde tycka det är skönt. men aa. det funkar. ska sova hos christoffer imorrn. blev ändrade planer. längtar massor. behöver det massor. är oerhört beroende av nån vid namn christoffer karlsson. japp. helt sjukt. sovit med min älskare om mig nästan hela natten. tiden släpar sig fram och det känns som om det aldrig kommer bli måndag. tre dar kvar nu. och bara 16 dar kvar tills jag fyller år. längtar hur jävla mkt som helst! men nae. ska kolla lite simpson sen gå och ta en låååång dusch. ta hand lite om mig själv och låta vattnet skölja bort allt från igår. japp. sen kanske ta mig nått att äta. sen har mamma köpt chips åt mig så jag kan tröst äta lite. snäll är hon. imorrn äre jobb som gäller vid två sen äre raka vägen hem till älskling som gäller. bara 22 och en halv timme kvar. ungefär. men nae. kanske back ikväll va. annars blire nog på söndag kväll. match och va med christoffer står på schemat. yeah. match. askul. kanske. förra gången blev det vinst med 39-9. känns som om det kommer bli en tuff match igen. oerhört. men nae ingen ide att ställa in skorna på plan innan matchen är över. kick some ass äre som gäller. later va.

-.

orkar inte ikväll. imorrn. aa.

pof.

har pof. ja, det heter faktikst så. ska hem snart och vänta på att min kära pojkvän som inte verkar kunna svara på sms ska komma. japp. later va. arg på datan. aa. vill ha semla. aa.

fuck.

sitter, ligger, står eller nått jävla skit i sängen. på bra humör? NAE! skiter i att det är skola imorrn. orkar inte sova. kan inte sova. träningen förut gick helt ok. inte så farligt ont. orkar inte träna imorrn efter skolan så jag drar hem ist. aa. ligger och försöker att fundera ut vad jag ska göra hela fredag och lördag. har inget att göra. inget sällskap. kul. verkligen jätte kul. är själv hemma på fredag. tack. vet hur det kommer sluta. ännu mer tack. har lust att slänga iväg datan. inget vill som jag. får träffa christoffer typ fyra timmar imorrn. jättekul. sen kanske på söndag. yeah. men nae orkar inte mer nu. ska gräva ner mig bland kuddarna och försöka sova. försöka att inte somna gråtandes inatt oxo. lycka fucking till. ser fram emot skolan imorrn... absolut. ska försöka få nån att skolka. ops. shit. sånt får man ju inte göra. don´t care. inte ett skit just nu faktiskt. imorrn kväll kommer bli ett rent helvete. japp. absolut. ska försöka överleva natten först. får se hur det går.


lädig.

ledig idag oxo. oerhört skönt. har städat mitt lilla hus som en galning idag. duktiga jag. har oxo varit ute med min hund. mer duktiga jag. hade tänkt att plugga men den orken finns inte. skulle behövas eftersom vi har redovisning imorrn och inget är gjort. bra jobbat! eng hinner jag med, utan problem. det fixar jag på nåra min. behövde endå bara skriva nåra mennigar. behövde inte vänta så länge på christoffer igår. han sa att han sluta tre men vid 20 över två var det nån som knacka på dörren. finurlig är han. snäll som han är hade han köpt chocklad åt mig bara för att jag var arg och hade ont. har besök den här veckan. den här roliga veckan jag alltid ser fram emot. är så äckligt jävla arg på dom där pillerna jag äter. dom kan ta sig nånstans. men nae. har ondare idag. hoppas träningen hjälper lite sen. brukar göra det iaf. hade en mysig sak som höll mig på magen igår när vi skulle sova. riktigt snäll kan han va ibland. men inatt får jag försöka göra det själv. lycka till... blir alltid lika ledsen när du går och jag vet att du inte kommer tillbaka förens imorrn. försöker med hela mig att inte visa dig. men när vi sagt hejdå och du vänder dig om så rinner tårarna. oxo nu. jag räknar ner timmarna tills vi ska ses nästa gång. varje kväll är lika jobbig. jag vet inte varför jag blir såhär. jag längtar massor tills på måndag. ett helt år. när jag luktar på parfymen, som jag inte tog slut på, känner jag det där härliga pirret. samma som fanns där för ett år sen. jag älskar dig. jag vet inte hur jag ska kunna förklara hur mkt. men du är den enda för mig.
träning sen ikväll. inte helt pepp. fortfarande ont i händerna sen matchen. men det skiter jag i. måste få lite glädje i mig idag. höres ikväll va.

Ajlavjou ♥

läskigt.

sitter själv hemma med en stina som ligger och snarkar för en hel flock. väntar på att älskling ska komma hit. han är väl här om typ sådär 4 timmar eller nått. så tiden släpar sig fram som vanligt. blev inget sova länge. var tvungen att gå ner till min kära hund. som har stora problem. trodde inte en hund kunde snarka så mkt. men johodå. ska inte göra nått idag. eller nått ska jag väl göra när saken kommer hit sen. japp. funderar på att ta en powernap men det känns ganska omöjligt just nu. kanske sätter mig vid stora datan och lyssnar på musik så inte stina kan sova. mohaha. men nae. kanske will be back idag. annars imorrn va. later!

RSS 2.0