tudel.

vann matchen. straffräddning. gick väl sisådär. blev lite arg där ett tag. jag? arg? nehe då sånt blir aldrig jag. kanske bara ibland. jobba med min kära bror imorrn ska bli sådär kul. mitt pinkifinger gör massa ajaj. inte bra ju. skulle va skönt att ligga hemma och sova imorrn. men nae. ska kolla på film, äta puffar och kanske lite kexchoklad och sen sova så jag orkar med imorrn. och nån jävel byter plats på knapparna i smyg, dom vill inte sitta där jag vill att dom ska va...

bästa bror.

jag har världens absolut bästa bror. aa. det går inte beskriva. helt underbart bra är han. den bästa och trögaste som finns. han har fixat jobb åt mig nästa vecka och betalar ur egen ficka. helt otroligt. idag gick asa bra. allt kom på en gång så då blev det massor att göra. men fick sluta skapligt iaf. match imorrn. inte sugen alls. ska kolla lite film eller nått om jag orkar och sen SOVA. är aptrött och inte alls på bra humör. idag heller...

drag me to hell.

nej jag mår inte dåligt. nej inget har hänt. måste man må as dåligt och måste det va nått som har hänt för att man skolkar, gråter och är på stan en dag? måste man hoppa av skolan bara för man har ig varning i ett ämne? enligt min "snälla" mamma måste man det. måste åka hem imorrn efter jobbet fast jag absolut INTE vill det... jättekul med en mamma som försöker trycka in i huvet att jag MÅSTE må dåligt bara för jag skolkat. jo absolut att jag gör det. jag behöver knappra piller och gå till psykolog så illa är det. slipper va hemma hela dan imorrn iaf. jobb och massa timmar i disken. igen. slipper ju iaf va hemma. fredag idag ja. betyder det där... varit på dåligt humör hela dagen. pga två, eller nu tre, anledningar. ser fram emot att få sova en hel vecka nu och slippa skolan. tur att jag flyttat upp till stugan så jag slipper va med dom där nere. får se hur bra jag får sova inatt. blir alltid så äckligt trött av det här. ska bosätta mig här uppe hela söndag. gå ner och äta, dra på match, komma hem och gå upp hit. gud vad jag älskar mitt liv just nu. skulle behöva prata med dig men det går ju inte... men ska kolla lite film och försöka torka kinderna.



min finaste bästaste vän.

I do anything, I give you my world.
Jag älskar dig mest av allt ♥

bästa humöret ever.

är på världens bästa humör. NAE! tänker inte säga varför. kommer bara skriva nått dumt då... men är äckligt jävla arg! just det inte skriva nått så det blev nått dumt. fredag imorrn och det gör mitt humör lite bättre. jag skoja. tänker inte säga varför där heller. håller det för mig själv idag.
fundera på att göra det där idag igen som jag inte gjort på flera månader. satt och planera men kom på att jag slängde alla för ett bra tag sen. men kom på att jag har andra saker. såg nått på tv där dom sa nått om det. och det stämmer. det hjälper faktiskt. sjukt, men sant. och varför vill jag helt plötsligt göra det? för jag är arg, ledsen och massa annat och det brukade hjälpa. men nu kommer tårarna ist. får bli dom idag ist så kanske det där händer en annan dag. har på sån där bra musik för mitt humör. absolut. tanken på skolan imorrn gör allt mkt bättre. fullt imorrn igen och jag orkar verkligen inte! gick apdåligt idag. gick apdåligt igår på träningen och tveksamt att dom kommer komma ihåg att jag ska få börja. värsta bästa för mitt absolut bästa självförtroende. och jag blir på yttligare bättre humör när du bara slutar svara. ja, absolut. längtar faktiskt till lördag. träffa bästa brorsan. längtar efter yttligare 7 timmar i disken.
ska gå och dränka mig eller nått nu. är äckligt trött på det här. posetiva klubben!


charmigt


you want the sunrise, go back to sleep.

har perfekt musik för just ett sånt här tillfälle. fick ett jätteroligt samtal förut och jag älskar mig själv lite mer för det. absolut. är absolut inte besviken eller nått. nej. verkligen inte. bara fyra dar kvar nu. bara bita ihop. rolig servering med ännu roligare fatservering. ser verkligen fram emot att sluta efter tre hela veckan. ser ännu mer fram emot att tiden helt plötsligt går så oerhört snabbt och att om tio dar ska jag va utan mamma och pappa i 25 dar. och det kommer gå? käpprätt åt helvete. precis som den här kvällen. hatar att sova själv. men får sällskap imorrn igen. tror jag iaf. men ska fortsätta lyssna massa musik som passar mitt humör just nu.

I want to make you laugh.
mess up my bed with me. kick off the covers.
every word you say I think I should write down.
happy to lay here. just happy to be here
I'm happy to know you.
play me a song, your newest one.
please leave your taste on my tongue.
and no need to wonder what's been on my mind,
it's you.

skjut mig. JATACK!

vilken match det blev igår. shit pomme. gjorde nog mitt livs match. på bänken. aa. jättekul att slösa bort fem timmar på en söndag och komma hem kvart i tio. men hade nån som vänta på mig i sängen så på lite bättre humör blev jag. men det försvann förut. eller igår lite oxo. japp. och mamma och pappa åker om bara tio dar. skjut mig. jag vill inte jobba på lördag. skjut mig igen. jag vill inte det där, men det blir så endå. skjut mig en tredje och sista gång. hejdå!

tjolahoppsan.

gick upp hela halv tio idag för att kolla på sakens match. snäll jag är. åkte spårvagn helt själv oxo. massa bra är jag. precis. fick en fråga förut jag absolut inte blev chockad över. var det idag jag skulle sova hos dig? hmm. nae jag vet inte. JO DET ÄR DET!!! så aa jag har nån alldeles underbar sak som väntar på mig hemma ikväll när jag kommer hem efter en rolig match i vadstena. ska snart byta om och åka mot sporthallen och sen dra vidare. känner på mig att jag inte får spela så mkt idag heller. men aa, vinst som gäller annars blir jag mkt ledsen.

trött och lite arg sådär.

blev tidig kväll idag, fick sluta redan kl 21. sånt gillar jag. blev inga 1700. gjorde inte mig nått jag klara mig bra endå. fick trevlig hjälp i disken av bella. mycket roligt. snabba var vi oxo. skurit mig lite här och var har jag gjort oxo. tur att jag hade sammy där som fick plåstra om mig med ett asa coolt blått plåsterliknande sak. tror jag somnar snart. skulle va skönt. och vem fan tror ni sms mig vid 6 imorse? idiot. ska göra nått elakt imorrn. dags för som asskicking mot vadstena imorrn, inte sugen alls. massa ajaj i händerna efter ikväll. men hoppas jag har nån som väntar på mig när jag kommer hem. skulle göra kvällen mycket bättre. men ska kolla färdigt på en sak jag råka somna mitt i igår. och jag vill bara säga att jag har världens äckligaste bror, men endå så sjukt bra.



är äckligt trött på äckligt dåliga bortförklaringar.

bara sådär.

det är bara 1700 mat beställt tills imorrn. det betyder 1700 om inte fler tallrikar, 1700 bestik som ska sorteras och diskas två gånger, MASSA formar och äcklig jävla grovdisk. min lördag är räddad. verkligen. om jag hade orkat hade jag krypt ner ännu längre under täcket och låtit tårar rinna som ett vattenfall. kanske gör det senare. för det är nått skit som trycker på. får sova lite imorrn iaf, om inte min käraste pojkvän sms mig halv 6 imorrn när han ska åka. om han gör är det mord som gäller. på söndag äre inget sova som gäller. vid tolv ska jag kolla på match. japp. helt frivilligt. tolv, en söndag. shit pomme vad jag måste älska den människan. har sen en rolig borta match i vadstena kl 7. JIPPIE! om jag har tur så väntar det nån på mig när jag kommer hem. jag håller tummar och tår. men ska hitta nått kul att kolla på, skala min clementin om det nu heter så. så det kommer lukta sånt i hela stugan och om hela mig. sen ska jag äntligen sova. tror det behövs. fick tvinga upp mig ur soffan förut efter en nap på två och en halv timme. skönt vare! måste lära mig att sova på nätterna ist. good luck på det. men see you soon then, om jag nu överlever natten och imorrn...


världens snällaste är du som säger att det där är jag.

det där var inte kul.

sitter i ett mörkt grupprum med emma och hanna, eller okej vi sitter i ett förråd. emma sitter och skriker det där var inte kul. men fyfan va kul det är. nu är hon orolig över tuttarna oxo, men inte hennes. dom äre ingen fara med. nu vare inte kul igen. men nu vare lite kul när hon dog. kul, inte kul. svårt att bestämma sig. fortfarande arg för det vi ska göra imorrn. hem och sova ska jag snart oxo. trött som få. längtar tills imorrn kväll. japp. men ska fortsätta kolla på lite film med emma innan det är dags att gå hem från världens bästa skola. NAE!


saknar dig skruttan ♥

arg. nehedå.

min dag, vecka, helg, månad, år har blivit förstört. japp. fick ett jättetrevligt samtal förut. eller personen jag prata med är underbart trevligt och vi fick i oss massa skratt. tack för att du gjorde mig lite glad iaf! men aa. kunde ju inte varit bättre sak hon berätta. hatar äckliga johnbauer. två dar innan bara sådär. och ALLA måste. JIPPIE!!!! hela dan blev bara bajs nu. och varför just vi? har lust att slå ner hela stugan och elda upp den. men då har jag ju ingenstans att sova så jag hoppar nog det.
och det blev inget idag heller, det har oxo bidragit till mitt jätte braiga humör. hoppas och håller tummar och tår för torsdag ist. men lika bra att inte hoppas för mkt.
ska faktiskt till skolan imorrn. ser verkligen fram emot det nu när vi har det där. skulle egentligen sluta kvart över elva men nu slutar vi väl fyra eller nått. BLÄ på skolan. kan man inte få ta ett friår eller nått. ska komma i rosa byxor och slimegrön tröja. mohaha...
men ska kolla film nu och försöka lugna ner mig. lite iaf.

bara måste.

jag vet att jag inte borde. men ändå så gör jag det. jag vet ju. men ändå.
jag vet ju hur den är. grupptryck.
men aa var bar tvungen att säga det så det inte blir en tråkig kväll.
"tänk och om är två ord så ofarliga som ord kan vara.
men intill varandra får de makten att hemsöka dig resten av livet."

twentyfive.

bara 25 timmar kvar tills jag har jobbat i roliga nio timmar och får åka hem och sova. det som gör väntan ännu bättre är att min bästa snusko följer med. och ännu bättre på det är att jag äntligen får sova länge med han.
ska boka resa snart oxo tror jag. massa kul. mamma kan faktiskt va ganska bra att ha ibland. därför tror jag, eller nästan vet, att en månad utan mamma och pappa kommer va ett rent helvete. och sen ska dom utsätta mig för tre veckor till sen i maj. jippie. men ska kolla massa två och en halv män och sen sova som ett litet barn hela natten. är aptrött eftersom jag inte fick sova igår när nån var på nått väldigt trevligt humör och höll mig vaken. värt? oja. men oerhört trött idag. "råka" somna i soffan förut, vilket resultera i att mamma snodde tvn...

tjolahoppsan.

blir och jobba roliga 13-22 varje lördag i nio veckor nu. jag är på världens bästa humör. nae!
men slipper iaf att bara stå i disken. så det blir nog bra.
nu vill jag bara att det ska vara lördag kl 22 så jag får åka hem och sova med världens bästa.
om typ tre timmar ska jag smyga ner till mamma. ikväll kommer reseledarna och det blir massa resesnack.
bara 20 dar kvar. ingen tid alls ju. kommer gå asa snabbt. usch och blä. tur att stina är hemma med mig hela tiden. ska snora ner henne när det blir såna dar och skämma bort henne till tusen. för hon är ju verkligen inte bortskämd nu. nä absolut inte. men ska försöka kolla på skräckfilm nu alldeles själv och sakna och räkna ner till lördag.


alone in the dark.

håller på att hosta upp lungorna tror jag. inte långt ifrån iaf. inte varit i skolan på hela veckan. ska nog ta en tur dit imorrn om min kära hals tilllåter det. skulle ju inte bli helt förtvivlad om jag måste va hemma imorrn oxo. känner mig äckligt trött på allt som har med skolan att göra. har lust att elda upp hela skiten. mitt bästa jb har försvunnit. äckliga jb. blä. hatar skolan. skulle sitta fint med ett långt härligt lov. absolut.
mamma och pappa åker om typ 21 dar. och jag räknar ner varför? får se hur en månad utan mamma kommer gå. det är ju inte liksom bara att ringa så kommer dom hem. nepp. får väl bita i det sura äpplet och stänga inne allt och ta det när dom kommer hem igen. får ju sällskap av farmor och saken iaf.
nu längtar jag massor till lördag kväll när jag har jobbat färdigt och är på väg hem med dig. sen väntar en efterlängtad sovmorgon. äntligen!
men ska kolla på bästa per morberg och sen försöka hamna i samma sömn som i natt. omöjligt eftersom jag sover själv. men försöka duger.

sug mig baklänges.

aa jag är arg nu. ledsen. snällt. verkligen när vi kan ses så mkt nu när det där är varje lördag och varje helg är förstörd. ska gå och snora ner kudden nu.

vad jag bryr mig om nu, är att från samma säng lyssna till samma regn.

haha snart finns det ingen kexchoklad kvar. äter den i protest eftersom jag upptäckte att nån har ätit upp alla mina fingrar och romerskabågar. undra vem? fick med mig saken hem igår som har sovit bredvid mig i min underbart sköna säng. va hemma från school idag. får se hur det blir imorrn. tänker inte gå om rösten är pajad och ögat helt bajs. har vaknat inatt av att ögat varit ihop limmat av ögonsnor eller nått. jättemysigt. men mamma kommer väl tvinga mig dit endå. men tänker fan inte va i servisen om jag ser ut som värsta aa. då "går" jag till skolan. eller aa. men tror jag ska försöka sova alldeles snart så snoret försvinner snart. jatack. och mamma och pappa åker om bara 25 dar...

jag vill flytta hemifrån så vi kan va tsm varje natt.
I'd swim across lake Michigan
I'd sell my shoes
To be alone with you

resekassa på g.

hopp då var man uppbokad nio lördag irad f.o.m nästa vecka. kul! bara 3000 mat bokat. bara 300 personal mat. gud vad jag ser fram emot det. hoppas verkligen inte dom sätter mig i disken varje gång för då tar jag livet av mig. kommer dö. asa tungt ju. kommer knappt hinna va med saken nått heller nu när det är match typ varje helg. gud vad jag ser fram emot det här. och varje helg när jag är själv hemma är förstörd nu. men får väl ta igen det i maj när dom drar iväg igen. nice. och mamma har bestämt att jag och christoffer ska åka utomlands. så det är väl bara lyda. har väl inget val nu när hon har bestämt sig. hon skulle bidra med lite tror jag. tur för henne. pengarna kommer bli fixade nu med allt jobb i höst. nice fifan.
tog en powernap på tre timmar förut. as skönt. behövdes. haft apont i huvet sen igår och sen hela natten. verkligen underbart. fortfarande seg i huvet och snorig. mysigt. me like. nada kolla på saken imorrn. mammsen tyckte jag skulle ta det lugnt och tvingar med mig på kalas som jag inte vill gå på. I like henne very mycket ibland. har 48 cm kvar sen har jag en ny mössa. behöver göra en ny eftersom det var nån som tog min när han var här. nämner inga namn.

vi bygger hus på vårat. okej?

ska skriva en dikt till min dotter och ge henne råd om livet. men har jag nån dotter då. nae. precis. då blir det ju lite svårt.
ville ligga kvar i sängen och inte gå till skolan idag. men nä. såklart så ska han vakna lagom. så det var bara att gå upp och gå till skolan. jättekul. kallt som en ishus är det i skolan oxo. dom här väl inte råd att höja värmen. jag vill hem och sova. men slutar om 45 min. då blire hem och susa i soffan med greta och stina.
blev sådär igår. det var ju inte meningen. men känner mig äcklig och smutsig.
längtar tills imorrn. massa mys med saken. 8 månader. tänka sig.
men ska försöka skriva min dikt nu. eller aa. absolut. försöka hålla mig vaken iaf.

everybody knows.

har precis, nästan iaf, duschat bort den där äckliga känslan från igår. tror jag iaf. det var äckligt. obehagligt. usch jag vill aldrig mer göra om det. blir lessen bara jag tänker på det. känner mig smutsig. får trösta mig med lite musik i en timme till. sen får jag besök av världens bästa. han var snäll och kommer och sover hos mig. det gillar jag väldigt mycket. torsdag snart oxo. vilket betyder 8 månader. tror jag. det borde vara det. japp jag hade rätt. ja jag var tvungen att kolla. svårt att hålla räkningen när man är trött. och matte är inte min starka sida. men ska hitta nått kul att se så tiden rullar på lite så assface kommer nån gång.


does she love you better than I can. mohaha.

blev en tuff match. oerhört. vann med 39-9. tuff. very tufft. tog almost en straff. hade jag varit 5 cm längre hade jag tagit den. ska nog skaffa högre skor så jag tar dom höga. men shit the same.
kallt som vanligt här uppe. ensam tonight. bajs kväll. bajs natt. hatar verkligen musik ibland.
men ska fortsätta kolla på bästa filmen och sen sova. asa rolig skola och det där imorrn.
tjolahopp gristryne.

hej, hej hemskt mkt hej.

gameday today. hemma match mot bajs opal. borde vinna. eller jag har bestämt att jag ska fixa storvinst åt girlsen. hoppas bara jag slipper stå själv. för det orkar jag inte. eller jo det gör jag men ändå. får stöd från läktaren av saken tror jag. snäll som jag är så får han kolla på mina matcher. bara han håller käften där uppe annars spelar jag inte. japp. envis som få. fick gå upp massa tidigt idag för att saken oxo skulle spela match. hoppas det går bra så han är på bra humör sen. kan ju hoppas att det går bra för mig med annars är hela kvällen förstörd. sitter alldeles själv i stugan och kollar film nu. kallt som fan är det. ska dit imorrn. vill verkligen inte. kommer inte kunna sova ikväll pga det. ska va uppe hela natten så hela dan i skolan blir förstörd imorrn. har endå bara äcklig eng. som jag ligger tre mil efter i. bajs. men ska fortsätta watcha movie nu sen gå ner och fixa mat åt mig och pappsen och ladda inför matchen. asskicking till max som gäller!


ajaj.

ingen skola idag. inget jobb idag. gjorde nått med handen igår så den gör feting ont typ hela tiden. as kul när det är match i helgen. bra jobbat. jävla visp fan. huvet känns konstigt hela tiden oxo. hatar fucking kotte. blir alltid såhär nu. mammas fel. hon som smittar mig med sånt här skit. ska sova helt själv här uppe inatt. orka inte ta med mig stina. hon snarkar för mkt och vaknar för tidigt. blir kanske inget imorrn. saken är sjuk. absolut inte mitt och lukas fel. hoppas han kan komma hit och hålla mig sällskap imorrn. annars blir det nog en sån där rolig hemma kväll vid datan och massa musik. nada good. men ska kolla på film nu och sen försöka sova bort allt onda som ska hitta hit.

ajlavjou

RSS 2.0