varför släckte dom där uppe, där stjärnorna bor?

ska dra på sovet efter det här. fett med trött. natten har varit jätte kort. bara hunnit somna innan klockan ringde halv 6 imorse. yeah. var snäll och skjutsade min man till spårvagnen. var hemma till strax efter 6 igen och däcka i soffan en liten stund. drog till praktiken sen. varit en oerhört seg dag. klockan har knappt gått framåt. usch och blä. men imorrn orkar jag inte. fuck it. ae. orkar verkligen inte gå dit imorrn. ska åka och träffa retard ett tag. kan behövas få va lite trög, typ mig själv. ska sen jobba en snabbis och sen åka hem till min fina man och sova där. wonderbart! men nu orkar jag inte va vaken mer. hörs och syns efter helgen tror jag. utgång med bästa jossan på lördag och match tidigt på söndag. jag älskar livet!
2 år sen idag. hade glömt bort det. 14.34. usch. men jag var med dig enda till slutet. jag saknar dig lika mkt då som nu. känns fortfarande för nära. fortfarande svårt att förstå. vi tände massa ljus för dig ikväll.
Älskar dig ♥

fall head over heals baby.

praktiken idag blev lika äckligt tråkig som alla andra dar. men fick en fanta av alf för han tyckte jag såg ledsen. tackar nån där uppe att jag fick gå lunchen med alf och jonte. fick fett med beröm av jonte. men roligare än så har det nog inte varit. nepp. men bara att ta sig dit imorrn. men först så ska jag åka och träna lite handboll om cirkus en och en halv timme. sitter i sängen halvt klar och försöker ladda upp. efter träningen följer min man med hem. så inatt får jag sällskap! sitter och kollar på nån sjuk dokumentär på tv. weird. ja. men nae ska byta om och lite så. ser fram emot att få mysa ner mig i sängen med älskling sen!


need some cooling down hotstuff?

ligger in my bed, alone. blir att sova själv inatt. inte alls ok på långa vägar. men imorrn kväll följer min man med mig hem. hur underbart som helst! aa men praktiken idag. fett med ovärt. börjar bli att man funderar på att inte gå dit för att det är inte ens värt tiden. usch och få. får hoppas det blir lite roligare imorrn. jo tjena. absolut. nae men det är ju bara tre veckor kvar efter den här. yeah.. börjar bli hugrig oxo. inte alls ok. och jag som lämnde allt mums hema hos babe. men nae ska gosa ner mig med min älskare och sen kanske försöka hålla mig vaken en liten stund iaf. LATER!
finaste du

praktik.

jaha. sitter i älsklings säng. ska dra om cirkus 5 min. ja. ska försöka klistra på mig ett bra humör innan jag kommer till praktiken. inte alls sugen på att gå dit för fem öre. nä. men ska väl försöka tvinga iväg mig nu då. inte alls mkt sömn gör ju inte saken bättre..

man får bara gnugga lite mer. yes.

klockan sju imorse klev jag upp för att bli skjutsad till jobbet. kvar låg min kära man och sov vidare nåra timmar. fusk. men har haft hur kul som helst som vanligt, förutom en jävla bitter. aa. usch och blä. och människan ska kanske bli min lärare. I am going to hell. yes. men aa. en hyfsat lugn dag. kan ju inte påstå att det blev nån rusch. skönt det oxo. ja. nu får jag vänta en massa innan det blir jobb igen. kanske blir jobb hela lovet oxo. sen har robban sagt åt mig att skolka två dar i december. och såklart så gör jag det. utan tvekan! aa. imorrn är jag ledig. men ska in till skolan och fixa lite saker med johanna, sen gå vidare och fixa en annan sak. japp. fett med hemligt. ja. kommer nog visa det snart endå när det är gjort. men det kommer va fett med hemligt då oxo. ja. mammsen får inte veta nått. nepp. på tisdag är det tillbaka till praktiken. yeah... usch. men aa. ska kolla tv och sen sova. fett med trött. BYE!

TAKE ME BACK!


only you can make my life worth living.

har slängt på mig min rosa fina one piece, fixat filten under täcket och gosat ner mig i sängen. fett med kallt ska det va hela tiden. ja. har nåra ballerina kvar som snart inte kommer finnas mer. japp. mums! glömde ju igår att jag hade dom! inte ok. drog ett pass på 12 timmar igår. helt ok sådär. ska jobba söndag oxo. hur jävla underbart som helst. praktiken idag har väl varit som alla andra dar. fixa salladsbuffen, preppa saker till kvällen, fylla på ute på buffen och aa. samma sak idag oxo. kul. nä. men fredag imorrn och halva tiden har gått. äntligen. hoppas dom andra fyra veckorna går snabbt. ja. fick mitt första ajaj idag. det börja spöka och ramla tallrikar och råka skära mig på lite porslin. brände händerna massa igår oxo när jag och micke tävlade i disken. tror nog jag var rätt så överlägsen. ja. har oxo fått ännu mer klart för mig vilken underbar man jag har. var väl kul för han att han fick ha rätt för en gångs skull. ja. fina du. men nae ska ta en ballerina eller två och sen krama kudden och sova så det bara sjunger om det. ska försöka ladda upp inför en fredagslunch med poppe och alf.


du för min, jag för din.

24/9-09
jag vet inte vart jag ska börja.
jag vill bara säga tack för alla gånger du fått mig att orka.
utan dig hade jag hoppat, dragit för länge sen.
jag vet att jag är hopplös ibland men vill bara att du ska veta hur mkt du betyder för mig.
jag skulle göra allt för dig, verligen allt utan tvekan. 
jag skulle offra livet för dig om det var så.
kom ihåg du för min och jag för din skull. 
jag älskar dig mer än livet <3

så fett jävla bra. fortfarande!

precis krypit ner i sängen, nyduschad. alltid lika kallt efteråt. ja. men har laddat med filt och skruvade upp elementet. mösigt. har ett packet med ballerina kex bredvid mig. har nästan glömt bort hur farligt goda dom är. no smart ide att köpa. nä. nada praktik imorrn. work så det bara sjunger om det hela långa dan imorrn uppe på parken. fucking underbart. yes. praktiken idag var väl helt ok. kan ju inte påstå att jag får göra speciellt mkt. preppgirl number one här. asaaaaaaa kul. nae inte så värst. men imorrn blir det fun igen. känner pengar oxo. fett med nice. men nae. ska mysa ner mig i sängen. försöka orka gå upp och stänga av fläkten i badrummet sen lägga mig så skönt som det bara går och somna utan att nån håller om mig. hmm. BYE!

off to praktik!

sitter i älsklings säng, själv, han drog för snart två timmar sen. ska snart gå upp och åka till praktiken. det enda positiva med det idag är väl att det är varmt i köket. fryser och börjar få ont i huvet. hoppas jag inte börjar bli sjuk. det har vi inte tid med. nä. men ska nog börja dra mig uppåt nu. hörs ikväll när jag har krypit ner i min varma och sköna säng!

va fan bor du i hus för.

lyckades tillslut däcka igår. skönt. har väl sovit sådär. gick upp som vanligt imorse och åkte in till stan.
där rann det över. träffade min man en snabbis som försökte övertala mig att gå till praktiken för att få annat att tänka på. men nae. det gick inte. inte idag. så åkte hem ist. så nu sitter jag i soffan med två äpplen framför mig. ska åka och sova hos Christoffer sen. behövs! vet inte vem jag ska tacka för att jag träffat denna underbara människa. helt sjukt. nae men ska försöka att ta en liten nap eller nått. försöka så gott det går att hålla tankarna borta. yes.

jag medger att jag älskar dig.

ont i huvet och slut på tårar efter tre timmar. men dom pressar på och kommer fler ändå.
känns som om jag inte kommer kunna somna på timmar. hur kunde det bli såhär?
kan lika gärna skita i allt som har med skolan att göra.
det året som skulle bli det bästa har nu blivit det sämsta.
trodde inte skolan kunde bli mer pissig än vad den redan är.
sitter själv i sängen med tårar som helt plötsligt rinner som ett vattenfall. vart kommer dom ifrån?
känner att jag inte har nån ork tills imorrn, men det är ett måste.
så hur många kvällar kommer bli som den här? varenda jävla kväll som spenderas själv. och det kommer va varje kväll hela veckan tror jag.
så fort det lugnar ner sig kommer det bara mer. anfall på anfall. jag orkar inte mer och hoppas jag däckar av utmattning snart. kommer inte kunna sova många timmar men orkar inte va vaken och må såhär.
ett helt jävla år känns förstört. vad fan ska jag göra?
hur fan ska vi kunna lösa det här.
äckligt jävla omöjligt och ovärt känns allt nu. jag vill inte mer.
fan.
för trött för att ens orka bry mig mer nu. men ändå så rinner dom jävlarna. kan inte stänga ut tankarna heller som hela tiden ska spela spel med mig.
behöver inget mer än en varm famn att ligga i. med nån som försöker krypa närmare fast det inte går. nån som lägger armarna omkring mig och trycker extra hårt för att ännu en gång försöka komma närmare. nån som viskar i mitt öra "jag älskar dig", nån som säger att det kommer ordna sig och verkligen menar det. nån som kan få mina tårar att sluta rinna och mina tankar att sluta spela med mig. nån som kan få mig att bli glad igen. på riktigt. inte som den här veckan. jag behöver Christoffer. jag behöver hans värme och trygghet. känna att han ligger tätt intill mig hela natten. känna hur han lägger armarna omkring mig för att skydda mig från mörkret. jag behöver höra han säga att han älskar mig och att allt kommer ordna sig.
jag behöver det nu.

it is on.

ligger in my bed och kollar tv. försöker att hålla mig vaken ett tag till iaf. praktik imorrn. hoppas på en lugn måndag som går snabbt. yes. har varit duktig och pluggat lite projekt idag, har oxo gått ut med stina. ja. inte alls kul att va hundägare såna här dar. nä. pratar med min man som inte verkar vilja prata eller inte har nått att skriva till mig. kul. nä. har kollat ännu mer fotboll idag oxo. ja. Manchester United ♥ helt sickt ibland. ja. ligger fortfarande och funderar på massa blä saker. kul att ingen märker nått eller typ frågar vad det är. schyssta klubben. mm. men nae. men ska kolla tv nu och försöka få sömn så det räcker inatt. ser fram emot en "jätterolig" måndag. yeah...

snurr i huvet.

sitter och kollar fotboll med far. ser inte ut att gå så jättebra för liverpool. hehe. magnus ligger och gottar sig på en varm fläck på golvet och stina ligger bredvid mig och har det tråkigt. ska nog gå ut med henne sen. yes. ett måste om man ska få tyst på mamma. japp. har idag städat jätte fint uppe hos mig. duktigt. ja. igår drog jag ett jobbpass på 10 timmar, men det kändes som typ 5. underbart att va där uppe. var bara jag, micke och robban igår. frida kom in nåra timmar och tog disken och så. asanice. fick sluta vid nio så åkte och hämta jossan, åkte hem till mig och bytte kläder och gjorde ett försök att se skapligt vacker ut. blev helt ok. drog sen ner till stan och gick drottninggatan upp och ner eller hur det nu blir. blev inte så mkt roligare en så. fett med kö, så vi åkte hem. sovit som en gud inatt. om man jämför mot vad jag brukar. yes. men blir utgång om två veckor ist. hoppas på att inget jobb kommer ivägen bara. nae ska fortsätta kolla på liverpool som det bara går sämre för hela tiden. hehe. ska sitta och fundera ut lite saker oxo. japp. see you tonight i think.

work time!

sitter i soffan efter att ha skjutsat min man. japp. taxi Amanda här. ja. ska om en timme åka och jobba hela dan. jag som hade sett fram emot en dag med Jossan. men får hoppas på att det inte blir en all för sen dag så det kan bli lite kul idag iaf. har sett fram emot att få annat att tänka på och få ha lite fun med bästavän. har varit en ganska tuff vecka på praktiken. varit trött och tråkig och dagarna har gått ganska sakta. men en vecka kvar och halva tiden har gått. Skönt! yes. nästa vecka kommer bli värsta killer veckan ska jobba på onsdag så det blir kök hela veckan. kommer bli nice. sen blir det jobb nästa helg oxo. UNDERBART! så imorrn ska jag sova LÄÄÄÄNGE! men nae ska försöka få i mig nått att äta, sen dra mig mot jobbet och få den här dan att flyga fram. hörs när vi syns!

deep down.

ligger i sängen med tröja filt och täcke. kallt som tusan här uppe. men börjar få upp värmen lite smått. imorrn blev som jag trodde. va inte alls kul idag. flörta till mig och gick 30 min tidigare. skönt. hoppas imorrn blir bättre. hoppas kan man ju göra. ligger och försöker hålla mig vaken tills min man slutar träna. kan ju vara snäll och svara när han skriver. ja. dags för träning imorrn oxo. underbart. match mot bajs elvorna. hoppas på speltid nu när vi helt plötsligt är 5 målvakter. inte alls kul. nä. ska sova hos my man imorrn. tror jag iaf. får gå upp fett tidigt. åka hem. slänga mig på soffan och sova ett par timmar till sen dra till praktiken för ett kvällspass. kommer va DÖD på fredag. inte alls ok. nä.
har inte alls mått bra idag. både på det ena och andra sättet. fuck it. hatar allt som har med det att göra. ja. ska dränka mig i sängen idag igen. ska försöka komma back on track. men nae. inte idag. kanske, men bara kanske. annars en annan dag.
17 snart. usch och fy vad tiden flyger fram. allt sitter kvar på ögonlocken som om det va förra veckan.

fuck.

allt bara snurrar i skallen.
jag är fan inte skapt att vara utan dig.
tårar svider i ögonen.
dags att gräva ner sig långt ner i sängen.
imorrn får bli som det blir.
en chokladbit ska jag ta iaf.

Inge bra för mig själv.

precis nerbäddad i sängen efter att ha skjutsat hem min man och sen umgåtts lite med mamma och pappa. har spenderat min helg med christoffer. massa mys. har blivit kolla handboll två dar i rad, stanhäng och slösa massa pengar och bara varit hemma. men så ligger man här själv och får försöka få nån skaplig sömn själv inatt.. inte alls kul. nae. fick reda på förut att ALLA biljetter till eldkvarn är slut. nästan så man får självmordstankar. usch och fy och blä. inte alls bra. massa annat ligger och bläar sig och sen det här oxo. nästan så man börjar gråta lite oxo. på sanning. jag behöver en enldkvarn kväll. usch. men aa. praktik imorrn. ska väl bli fun. skulle vilja ligga hemma och gräva ner mig i sängen och tycka massa synd om mig själv men nae. hoppas på att alf jobbar imorrn så det blir lite fun. yes. men nu orkar jag inte mer. ska bädda ner mig ännu mer i min ensamma säng och sen försöka sova om ett tag. LATER!

HALLÅÅÅÅÅÅÅ!

tjingeling badring!
tillbaka efter min lilla sommarsemester. ja. lämna ju in min vän så passade på. men nu har jag min vän tillbaka. segare än vanligt men tillbaka iaf. det ska nog funka. hänt mkt sen jag var här sist. fixat körkortet, äntligen, skaffat bil och har ännu en gång kollat på Plura med min finaste. håller tummar och tår att det blir konsert i december. men aa. skolan igång igen. yeah.. har praktik på asken med olivia. riktigt kul. får göra massa och lär mig lite små saker varje dag. gick kväll med affe och johannes i tisdags, affe tjata till sig att jag ska göra en tiramisu till han. så får väl ställa mig och göra en till han nån dag. annars rullar dagarna på praktiken på. riktigt tunga dar. men det ska nog gå. yes. ligger nu i sängen och försöker hålla mig vaken tills min man skriver. trodde jag skulle ligga däckad nu, men icke. fredag imorrn sen långhelg, underbart skönt. yes. ska spendera den med min man. japp. wonderbart. hade 19 månader igår oxo. shit pomme. men nae börjar få en sån där härlig på smygande huvevärk så ska försöka sova. yes. men tittar nog in efter helgen nu när min vän är tillbaka.
BYE!

RSS 2.0