that´s when I look at you.

mamma och pappa är äntligen hemma nu! hade inte klarat en dag till med farmor. lovar. trodde jag skulle skjuta idioten imorse. helt jävla dum i knoppen. om det ens räcker. men nu är dom hemma så nu slipper jag helvetet. fick mina skor. rosa och svarta. en väska, parfym och lite annat smått. christoffer fick oxo ett par skor och lite annat. snälla är dom. inte alls så bruna heller. haha suckers. äntligen kök i skolan igen. dags att visa idioterna i skolan vem som bestämmer. annars åker the big knife fram. mohaha. nae börjar flippa nu. måste nog sova tror jag. snart iaf. ska se tv nån timma till först. måsta sova så jag orkar ta mig igenom all snö imorrn igen. får sällskap imorrn. yeah. snuttis kommer hit och sover. om han nu får.

SOOOOOOOOOOOOON!
hej du din fis. du vet väl om att jag sådär tycker om dig ganska mycket. haha cp retard är du. haha insnöad fiskolja. hålla på med horor vare oxo.
I fucking miss it!

a work of art.

ligger i sängen och väntar på att nån, han, ska skicka ett sms eller nått. inte pratat med han på hela dan. inte träffat han sen onsdags. har man tur får man väl ett sms sen. man kan ju hoppas iaf. håller tummar och tår. har hela dan hoppats och hoppats lite till varje gång lampan har tänts eller en bil kommit. hoppats i onödan. men imorrn får jag träffa han. ska ge han en fet blöt puss. mohaha. men ska börja på mitt mästerverk för att hålla mig vaken nån timma till. SOVA imorrn.
måste nog erkänna att jag blivit kär i olle tillslut. fix me fixade till det.

pilla bli.

typ fem timmar kvar att döda sen kan man sova. själv. som vanligt. brukar va så nuförtiden. har kommit på en sak. aa faktiskt så har jag det. haft mkt tid att tänka idag. och alla andra dar i veckan. haft stickmaraton förut oxo. satt i lite över två timmar och nu är det bara halva kvar. yeah. imorrn ska jag till christoffer. men är vi själva? nä. lukas och elin ska va med oxo. japp. vet inte om han skulle komma hit sen på söndag. sånt som märks. japp. har en känsla av att mamma har handlat ganska mkt åt mig. skorna är fixade iaf sen har hon handlat en väska. tror en bh för hon fråga om storlek, klänningar om hon nu kommer ihåg och sen nåra shorts. saker till christoffer har hon köpt oxo. hon är snäll den där. och nu är det faktiskt inte långt kvar tills dom kommer hem. ÄNTLIGEN! typ sådär 50 timmar eller nått kvar. inte alls långt ju. lördag, söndag sen måndag. ska ta en ordentlig sleepmorron imorrn när jag för en gångs skull kan sova. grovt mord på den som väcker mig. promise.

14 dar kvar till tionde.
11 dar kvar till sjunde.
och bara 85 dar kvar till tjugonde. om jag räkna rätt.

rulltårta.

en människa kom in i klassrummet och sa nått. ingen reagera förens han sa rulltårta. då blev det fart på oss.

don´t know how.

sitter i skolan och ska skriva en litteraturanalys. och det går asbra. nae. fattar nada. jättekul är det här. sitter och kolla runt och inte fattar nått. låter som min vardag. fortfarande arg att jag måste va själv igen för typ 4 helgen i rad eller nått. inte alls kul. men nae nu ska jag ut och plågas i typ tio min eller nått. tror jag iaf.

yo tengo los labios secos.

har sovit hela dan. eller nästan iaf. blev en lång nap förut. blev väckt av farmor och farfar kvart i tre eller nått. sen somna jag om kanske sådär nåra gånger till. skulle va skönt att sova nu med. men nae ska vänta ett tag till tror jag. om det går. kudden luktar gott så skulle inte va helt fel att borra ner sig i den. sällskap i stugan skulle heller inte sitta helt fel. får väl drömma om att snuttis är här ist. ser verkligen fram emot imorrn. oja verkligen. men ska kolla film och sen dra iväg till drömmarnas värld.

If every word I said could make you laugh I'd talk forever.
If the song I sing to you could fill your heart with joy I'd sing forever.

power napp med greta.

hade tänkt mig att gå ut och skotta trappen så jag kommer upp till stugan sen. men ae. ska lägga mig i soffan med mammas täcke och ta en nap med greta. stina smyger nog oxo upp. brukar bli så. mamma har äntligen hittat skor till mig nu. hoppas bara hon köper rätt. med henne vet man aldrig. det tog inte så lång tid. stina ligger redan på sin plats i soffan. hon passa väl på när farmor åkte iväg ett tag. har en jätterolig fredag att se fram emot imorrn. nae. ska vara med farmor hela dan imorrn. yeah... men nu måste jag sova lite innan greta tar upp hela täcket.

fett sugen.

vill tattuera mig. NU! har massa saker jag vill göra. men får jag? NAE! måste vänta tills jag är 18 blabla... har ju redan en så vad gör det om jag har två? nae men jag får väl vänta äckliga tre månader. snäll mamma. kan äntligen äta igen nu. eller lite mer iaf. har kunnat sova inatt oxo. yeah. blir nog helt själv hemma i helgen. igen. eftersom nån inte kan tänka. men aa vänta bara tills ikväll. arg är jag nu. men argare har jag varit. ja. riktigt varmt är det oxo. oja. tycker synd om mamma och pappa som kommer hem till det här. men hemma snart är dom. japp. och mamma har börjat handla saker till mig. nice. men aa. I will return nonight.

sooooooooooon.

snart slipper jag räkna ner. snart måste jag ta på mig och gå ut och möta snuttis. yeah. ser fram emot att gå ut. verkligen. snäll ska jag va.
det är 6 dar kvar tills mamma och pappa kommer hem.
det är två veckor kvar till den 7.
och det är bara 17 dar kvar till Eldkvarn.
mig happy!

nada school.

ingen skola idag heller. somnade vid halv fyra. tror jag iaf. värsta natten hitills tror jag nog. äckligt trött på den här skiten nu. fick ett mejl förut från mamma att hon tyckte jag skulle ringa igen om det gör ont imorrn oxo så jag får nåra andra piller. men nae det tänker jag inte. orkar inte äta mer äckliga piller nu. har lyckats äta lite mer idag iaf. två knäcke och lite pyttipanna. tror jag nöjer mig med det idag. får se om jag blir sugen på nått sen senare. sitter just nu upp i soffan och räknar ner timmarna tills snuttis kommer hit. yeah. typ bara sådär 6 timmar kvar... känns ju kul. kanske tar en powernap i soffan snart. börjar tro att det är sömnpiller jag fått. alla andra sover runt om mig så varför inte hänga på.

sad.

ligger i sängen och tycker lite synd om mig själv över hur dom där jävla pillerna får mig att må. känner på mig att det kommer bli en sån dar natt inatt oxo. yeah... fortfarande ont när jag ligger ner. me just want to sleep without having ont. ökade matransonen lite förut med en halv risifrutti och en halv masarin. stina råkade få halva. igen. ska försöka äta lite mer imorrn. om det går. för ska ha asagod mat hemma. får väl tvinga i mig annars. tror jag får sällskap imorrn. hoppas det. alltid lika mysigt. bara två dar kvar sen slipper jag dom äckliga pillerna som inte smakar gott. men ska nog iaf försöka sova nu innan det säger pang och gör apont. skola imorrn som gäller.

tudelilu.

satt och väntade på att nån skulle skicka ett sms igår att han fick sova hos mig och satt i bilen på väg. fick jag nått sånt? nä. men sen helt plötsligt tändes lampan nere vid garaget och min bästa knacka på dörren. det gjorde min dag lite bättre. eller ganska mkt. var jätte kul när han reta mig för hur jag gick och vände mig i sängen. askul. skulle gått till skolan idag, hade ingen tanke på att va hemma. men idioten banka in lite vett i mig så jag stanna hemma idag. fortfarande ont och mår apilla av pillerna. men imorrn tänker jag fan gå endå. orkar inte ligga i soffan hela tiden. imorrn får jag sällskap. tror jag iaf. har dragit ner på matintaget. äter jättemkt just nu. har tvingat i mig en halv macka och en halv mugg oboy imorse, stina råka få andra halvan, sen blev det nåra gafflar makaroner och två skivor korv till maten. det är nog allt jag kommer att äta idag. bara till onsdag kvar sen ska jag nog kunna äta som vanligt igen. hoppas jag. och mamma och pappa kommer hem snart! yeah.

sleep tight.

ska nog gå och sova nu. är på dåligt humör. ska sova så det onda försvinner. är irriterad att det ska göra äckligt ont hela tiden. sitter och kollar på plura. ska lyssna på han sen kanske lägga mig i sängen och sova bort det onda. redan trött på pillerna, mår äckligt av dom och kan inte äta. nu ska jag bli på lite bättre humör iaf.
Världens bästa Plura ♥

on my own.

ringt och fixat tid till jourcentralen alldeles själv. helt plötsligt känns det som om jag börjar bli vuxen och göra allt själv. mamma blev lite stolt när jag berätta för henne. så nu äre pencelin tre gånger om dan i 5 dar som gäller. yeah. askul. men nu vet jag vad det är iaf. varit i skolan idag. blev inte så länge för va tvungen att dra. gjorde mozartkulor med lukas. äckliga såg dom ut att va. hasselnöt, nougat, madelmassa och choklad. nejtack. blir ingen match imorrn. can not play. så blir att va hemma hela dan imorrn och inte göra nått. kanske läsa lite i eng boken som kanske ska vara färdig på måndag? har bara sådär 300 sidor kvar. hoppas oxo att jag får sällskap imorrn. skulle va trevligt. sitter i soffan nu med en söt liten greta bredvid mig. ganska söt är hon ibland, iaf när hon försökte trösta mig igår. kanske borde äta nån mat. men nae det orkar jag inte. skulle sitta fint med en alvedon igen men nä det fick jag inte för farmor. men ska ta en iaf så jag kan sova inatt. äntligen sovmorron imorrn om inte greta väcker mig som vanligt vid typ 6.



bara sådär 20 dar kvar nu!

please help.

börjar må riktigt piss. ingen mamma man kan be om hjälp heller. ingen hemma förutom hunden och katten. yeah. nån som kan hjälpa mig? typ nu skulle va snällt.

wiho.

ingen mer servering nu förens praktiken. yeah. äntligen slipper jag skiten. fortfarande kissnödig typ hela tiden. var hos syster och hon ringde vårdcentralen åt mig. när dom ringde upp tyckte dom att jag skulle ringa ungdomshälsan ist. hopp. men nae dom hade ingen tid. så aa. syster tror att det är en urinvägsinfektion. kul. har fått apont i ryggen nu oxo. bara det inte gått och satt sig i njurarna. det vill jag inte. hoppas jag kan ta mig upp ur sängen imorrn för imorrn ska jag till skolan. japp. på en lördag. i 6 fucking timmar. gud va min dag är gjord. men får iofs va i köket eller nått. ensam hemma HELA helgen. skönt. ingen som klagar och är dryg. en hel helg med bästa stina. rolig bortamatch mot finspång på söndag bara. yeah... men ska kolla tv nu och hålla mig vaken nåra timmar till och sen sova så jag orkar upp imorrn.


start to get sick of it.

börjar bli trött på att folk, speciellt dom närmaste, inte tror på mig.

wee-wee.

har varit kissnödig konstant sen i måndagskväll. jättekul. det gör ju saken bättre att jag har en trampande greta på magen oxo. skulle kunna döda för att slippa kissa varannan minut. skulle oxo kunna döda för att slippa va hemma. bara 11 dar kvar. 11 äckliga dar. varit massa ledsen idag. imorse, när vi skulle säga hejdå och på vägen hem. är fortfarande ledsen. vet inte om jag vågar be. vet inte om jag vågar göra det. hon kommer ju ändå inte märka nått. får se hur jag gör. kanske får mod och frågar han sen.


när det gäller glas är det bara hårda fakta.

jag tror jag har fått kissnödigsjukan eller nått. är kissnödig hela tiden. jobbigt! kan inte somna eller sova om jag är kissnödig. måste snart dra mig upp ur sängen för att kissa. igen. gud vad intressant det blev. känner att allt är så oerhört intressant just nu. har varit hemma sen tio över tolv och inte gjort ett skit. askul. kände när bussen började närma sig navestad att jag verkligen inte ville åka hem. usch. vill verkligen inte vara hemma. men har väl inget val... och jag kom på att bästa moster kommer hem på onsdag! yeah.
satt och kolla på bilder på dig och oss föut. kände hur en tår rann ner för kinden.
jag saknar dig massor. jag älskar dig massor och skulle kunna göra allt för att få va med dig varje natt.


du är inte samma som förut. du börjar äckla mig. vad tror du om mig egentligen.

I´m a little drunk and I need you now.

och bara för informationens skull så är jag inte döv, inte sist jag kolla iaf. gjort mitt bästa eng prov ever idag. bästa av dom sämsta kanske. tror bigge förstört min passion för eng när det bara blev ett vg i nian. men aa ett g skulle va väldigt trevligt. har roliga kvällöppet imorrn. yeah. askul. men bara 4 fucking dar kvar i serveringen nu. äntligen. kommer inte va hemme förens sent imorrn och så börjar vi fucking som vanligt på onsdag! bästa skolan. verkligen bästa. emma följer med mig hem imorrn och sover så får iaf sällskap. får sällskap på onsdag oxo av snuttis. yeah.


I´m gonna need your help tonight to.

don´t even wanna talk about it.

känner mig ensam, själv, övergiven. eller inte övergiven men näst intill. och jag tänker erkänna nu att jag saknar mamma och pappa... saknar dom så det gör ont. känns som om jag inte har nån nu. jag sitter hemma hela dagarna. instängd. kan inte göra nått. fast. finns ingen hemma som frågar hur det är, hur dan har varit. bara tystnad. äcklig jävla tystnad. det var därför jag bad dig komma hit igår. det går inte va själv. 14 fucking dar kvar med det här. det kliar i fingrarna igen. det lockar. men nej. jag ska inte, hur mkt jag än vill. ont i huvet och trött. ska runda av här nu. försöka sova. ensam.

bara 26 dar kvar.I need some eldkvarn i mig. bästa plura.
finns inget bättre. längtar. få känna rysningen. bästa.

promise.

jag är helt äckligt seriös att jag vill flytta nu. inte sen NU. tar snart min väska och stina och skiter i att komma hem. jag lovar.

amazing.

helgen har varit helt amazing. fredags var jag hos christoffers mormor och morfar och åt smörgåstårta och fira saken. nice. sen åkte vi hem till mig och kolla på film sen fyllde vi upp badet och bubbla ett tag med massa tända ljus. massa mysigt. sen igår var jag i linköping med christoffers familj och fira han och två till. as kul med massa småbarn. verkligen. och det är ju konstigt att två st har fläta. väldigt konstigt. sen skjutsa dom hem mig och jag satte mig vid datan och hade inte en så trevligt stund. så fråga om saken var tvungen att åka hem. men snäll som han är kom han hit och höll mig sällskap hela natten. tack! today blev det en snabbis på stan. en helt underbar helg med världens underbaraste person som jag älskar massa mkt även fast han skadar mig hela tiden. pay back! men ska försöka ta tag i engelskan nu. promise I´ll be back later tonight.


ajlavjou snuttis

prov. yeah.

precis skrivit klart min uppsats. den blev as bra. yeah. verkligen. nae. ska snart åka ner till stan och ÄTA! min mage låter så det ekar i hela klassrummet. lovar! skiter i att klockan inte är mkt. jag måste ha mat! åt bara tre mackor på hela dan igår. ok lite äpplekaka oxo. men nu är emma klar och vi ska åka. yeah!!!

jätte very trött.

är very trött. ska nog sova snart. låter som en bra sak. varit med jossebus hela dagen. underbart. skönt att kunna prata med nån igen. snuttis fyller år imorrn och blir en i gänget. mohaha men inte länge för snart är det min tur. bara 3 månader och 8 dar kvar. sen äre 18 som gäller. nice. och jag ska flytta hem till han tills mamma och pappa kommer hem har jag bestämt. japp. och skäll kommer jag få imorrn med. japp. gud vad glad man blir av det här. snälla föräldrar man har. har iaf en snäll bror som jag får träffa en snabbis imorrn. yeah. få lite broder kärlek i mig. kan behövas just nu. men nae ska sova nu. inte lika skönt som jag gjort inatt men nästan. måste orka med skolan imorrn, skriftligt prov eller nått imorrn i svenska. jippie kul!


duktiga jag.

sitter och pluggar på rasten. jag?! aa jag. ska bli duktig igen. ta tag i skiten bara. vem vet kanske har tur och får sluta tidiagre när jag är klar. men nae. så snälla lärare har vi nog inte. sen efter skolan blir det att skynda sig ner till söder och träffa jossebus. ÄNTLIGEN! underbart till max. får väl se vad vi hittar på. nått och äta måste jag ha först iaf. börjar bli hungrig. vilket är nått ytterst ovanligt. älskling sov hos mig inatt. mysigt. har sovit som ett litet barn. helt otroligt vad bra jag sovit inatt. tills en viss greta kom och körde bergsklättring. snällt. imorrn ska han sova hos mig igen. och imorrn blir han en i gänget och blir 17. haha och jag blir snart 18. snorunge. men gillar dig lika mkt ändå. lovar. eller kanske inte när du garvar åt mig när jag är trög. men ska fortsätta med uppgiften nu. 3 minuter innan lektionen börjar. plus i kanten!

what do you got.

gillar när det gör sådär härligt ont att man inte kan sova. det som är ännu mer härligt är när det börjar göra ont innan man ska sova vilket gör det hela mkt svårare. gillar det här starkt. har väl börjat vant mig nu efter 4 år. eller nae. och är absolut inte avundssjuk på mamma och pappa att dom har det mkt varmare än oss och ingen snö. fick knappt upp dörren förut när jag skulle in. tänk om jag blir instängd inatt!! var faktiskt kvar i skolan frivilligt en och en halv timme fast jag kunnat dragit. plus poäng till mig. det borde mamma gilla.
hade en tråkig liten stund nyss. förlåt. jag kan lova om du oxo lovar. när det kommer till den punkten att det inte känns längre kanske man ska sluta. men den tråkiga stunden försvann lika snabbt som den kom. helt otroligt bra är vi vissa stunder. är trött. ska nog sova snart. tror jag. om jag kan. tror jag umgås för mkt med min bror. börjar bete mig som han. inte alls bra. nä, nu sover vi.
pain in the mage here we come!

I'd give anything and everything.
Through weakness and strength, happiness and sorrow,
for better for worse, I will love you with every beat of my heart.

onsssssssdag.

längtar tills 11.15 imorrn. japp. då ska jag och snuttis åka hem till me och bara va med varandra HELA dagen. som jag längtat efter det efter alla mina små, host, utbrott. snöat hela äckliga dan har det gjort oxo. tyckte det var iaf skapligt mkt snö i stan sen när jag kommer hem är det ännu MER. gillar verkligen att bo på landet. verkligen gillar. speciellt nu när farmor är här varje dag... härlig människa. får en natt själv imorrn iaf. kan behövas. var uppe vid stjärnkrogen för en uppgift i skolan och hälsa på min underbara bror. helt sjukt bra människa. har planer på att tatuera in nått men vet inte vad. har feting beslutsångest. men ska hämta en blåbärspannacotta ur kylskåpet och fortsätta frysa tårna av mig och längta tills imorrn.
Christoffer ♥

I´m smiling, but I´m close to tears.

sanningen verkar ha kommit fram. en annan sanning är att jag orkar inte med det mer så jag släpper taget. bryr mig inte. orkar helt enkelt inte försöka längre. och vilka finns kvar? ingen.
jag saknar nån att prata med. nån att prata om allt med. nån man vet man kan skriva till vilken tid det än är och veta att den personen har ett svar. jag saknar nån som bara av att se mig eller märker på sättet jag skriver vet exakt hur jag mår utan att jag behöver säga det. jag saknar en bästavän.
jag saknar att kunna visa mig svag för nån och som hjälper mig tillbaka igen. precis som förra sommaren.
även om jag hatar frågan vill jag kunna ha nån som jag kan svara ärligt på när den frågar, hur mår du.
och nu börjar det klia i fingrarna. ska jag. jag borde ju inte. men som alltid så hjälper det.
men jag vet att jag kommer göra dig besviken och det hatar jag.
så jag säger förlåt redan nu om det skulle bli så.

Jag försöker att vara stark, jag försöker klara mig.
Men sängen känns så stor här utan dig.
Jag undrar hur du mår och om du tänker på mig nu.
I mina tankar finns det bara du.

Dagen är okej, men på natten blir det svårt.
Ensamneten slår emot mig så hårt.
Jag klarar ingenting, och allt jag gör blir bara fel.

Och jag vet, jag vet att jag inte fungerar utan dig.
Men jag vet, ja jag vet att allting kommer ordna sig,
Om jag får somna brevid dig.

I´ll be okey.

on my own. gjort det förut. kan göra det igen.
stort behov att av träffa dig. allt för länge sen nu. behöver dig och våra dar.
saknar dig nått oerhört.
tordags is on. ÄNTLIGEN!!!! ska bli hur wonderfult som helst.
nu blev jag lite glad igen. yeah.
förlåt för mina sura stunder. jag älskar dig ♥


jappjapp.

om ungefär 30 min är snuttis här. jappjapp. jag längtar massor. absolut. ser inte fram emot skolan imorrn. nae. ser absolut fram emot att ha sällskap hela natten. jappjapp. äntligen efter asalång tid. tiden går asa sakta just nu. jappjapp. minuterna drar sig fram. oerhört saaaaaaaaaaaaakta. ser "jättebraiga" parlamentet. kul. får tiden att gå iaf. fryser om tårna gör jag. jappjapp. läst ut boken har jag gjort oxo. duktiga jag. pluggat massa eng har jag oxo gjort men om skiten fastnat märker vi imorrn. det brukar ju ordna sig. men nae nu orkar jag inte mer.


who says I can´t get stoned.

helt jävla sickt.

sitter i soffan och försöker faktikst plugga eng men en viss magnus har lagt sig på alla papper så jag orkar inte mer. för stunden. ska snart ta tag i det igen. ett g måste jag ju få iaf. orkar inte med mer ig nu. inte själv idag. farmor kom för ett tag sen och om lite över 4 timmar kommer älskling. och han ska äntligen sova här. yeah. nästan två veckor sen. inte alls ok. har varit snäll och gjort blåbärspannacotta till han sen bara för att vi har 9 fucking månader idag. aa. och om tre månader har vi varit tillsammans i ett år. helt sickt ju. men ska gå och sno lite äppelkaka av farmor och sen ta tag i eng igen så tiden går lite snabbare så snuttis kommer hit nån gång.



så att säga.

nice dag at work today. fick äntligen nåra som faktiskt hjälpte till och inte bara stod och glodde. asa nice. hade en trevlig pratstund med stiener oxo som min bror absolut inte ville höra. han tyckte jag såg aa ut oxo? hur kan han veta hur jag ser ut då? läskigt. fick sluta skapligt oxo. sen kom farfar och hämta mig och nu sitter jag här. själv. igen. och fryser som vanligt. har mysiga magnus bredvid mig och en stina som ligger och låter på golvet. sovmorron till tusen imorrn som gäller. om inte nåra söta varelser väcker mig som vanligt. ska läsa ut en bok imorrn oxo. japp. och lära mig tre sidor om usa på eng. japp. det här kommer gå så bra. klart det kommer mig vi pratar om. blev arg nu. asa arg. så arg att jag kan gråta. men det orkar jag inte göra. är trött som fan men orkar inte gå och sova än. ska se tv nån timme till sen sova. farmor kommer imorrn och sover här. yeah... ska laga mat till henne. får väl hoppas det duger. men nu ska jag fortsätta va arg, kolla tv och frysa.

for the first time.

helt, då menar jag HELT själv idag. hela dagen. tråkigt. men endå skönt. klippte mig idag, blev helt ok tror jag. det får duga iaf. blir ändå kallt ute och mössa snart så det gör inget. vet inte om det blir nått imorrn. får inget svar från min bror. jag stod på listan men jag vet inte hur dags jag börjar. smart grabb...
lyssnade på världens mest förbjunda låt förut. aa. inget mer om det. suttit och lyssnat på musik i två timmar nu. stina kom och trösta mig lite förut. bästa idioten. greta kan slänga sig i väggen. hon har kvällsdampet nu. låter som om hon river hela huset. har lust att slänga ut henne, men det får jag inte. synd. börjar bli trött, tror jag. stina har sovit med mig i mamma och pappas säng hela natten. massa mys. greta har oxo legat, fast hon har flyttat på sig hela tiden. härliga tio över sju väckte dom mig imorse. eller pappa väckte mig först halv sju med ett sms att dom var framme och att allt var bra. snällt. sen när djuren väckte mig såg jag en JÄTTE stor spindel på väggen. kasta en bok på den men missa så tog täcket och kudden ut till soffan och sov vidare tills mamma väckte mig halv åtta med ett sms att dom var framme, allt var bra, att dom skulle vila för dom hade varit vakna 24 timmar. snällt igen. sen ringde hon förut oxo. hemmlängtan? inte en blekaste. men ska sitta och hoppas och drömma lite till sen gå in och sova.

all alone.

har nästan alldeles precis följt snuttis en bit på vägen och sagt hejdå. alltid lika tråkigt. men han kommer ju hit på söndag. men endå ett tag kvar. typ sådär 3 dar. det här klara ju jag. all alone nu. eller stina och greta är hemma men dom kan man ju inte prata med. eller det kan man ju men jag får ju inga svar. eller stina kan svara ibland men jag förstår aldrig vad hon menar. imorrn äre klipp som gäller. inte en blekaste vad jag ska göra. tunna ur skiten till tusen äre som gåller iaf vad som mer hittas på märks imorrn. känns inte så jätte konstigt att mamma och pappa åkt. kommer väl märkas om nåra dar när jag börjar bli trött på farmor. nu ska jag hitta nått kul att se sen lägga mig i mamma och pappas stora säng med stina och greta och sova.


dags snart igen!!!

sometimes.

aa men då åker dom imorrn. måste gå upp äckliga halv sju för att säga hejdå, sen är det soffan och sova nåra timmar till som gäller. om farmor låter mig. ska vara själv torsdag, fredag. yeah. massa mys och bara inte göra nått med bästa stina. måste bara komma på nått att äta... för mat måste man ha! slavat färdigt för min bror för den här veckan nu. skönt. bara lördag kvar nu. men blir inte så mkt. 150 buffe och ca 90-100 guld. det kommer bli asa bra. men ska planera mat och sen sova så jag orkar gå upp imorrn och va iaf lite trevlig när dom åker.

trööööööööööööööööööööött.

är trött. väldigt trött. skulle kunna somna mitt i en mening. ska snart lägga ner och vända mig om och sova. får sova 35 min extra imorrn. sånt gillar vi! jobbat helt själv utan brorsan idag, gick asabra men inte riktigt lika kul. blev retad för min längd, jag fick svamp och blev arg på skärmaskinen och potatisen. sista dan för den här veckan imorrn eller bara skoja. blir nog kanske lördag. sånt som märkas. fick träffa pluttis nåra timmar idag. me like. blir att va själv hemma torsdag, fredag. skönt. tror jag. mamma och pappa åker på torsdag morron. får la se hur det går en månad med farmor. men ska sova nu innan jag somnar med datorn i högsta hugg. kanske skriver nån hemlighet i sömnen då, vem vet...

RSS 2.0