not easy at all.

fan va allt kan va komplicerat ibland. men det ska nog lösa sig. ja. vet inte om jag är arg, ledsen. tur att man har en snäll mammi. bästa. ibland iaf. ja. men det ska nog gå det här oxo. men från och med nu är bettan min. min och ingen annans. ja. min fina bettan. men men. varit hos emma idag och hälsat på lilla jennifer. gud så söt. ja. hon verkade trivas ganska bra i mitt knä oxo. ja. ska dit om två veckor igen kanske. ja. mysigt. ja. träning ikväll. behövs verkligen. ja. absolut. massa. få ut massa argt och så. finns inget bättre än lite handboll då. ja. men nae ska kolla lite tv och få tiden att gå så jag får åka snart. ja. BYE!

schysst.

Ligger vaken i sängen medans personen som väckte mig redan ligger och sover. Jätte snällt att låta mig ligga vaken själv. Men får väl kolla lite house och så då och försöka somna om det går. Schysst och bara lämna mig vaken..

one of them is lying.

ligger i min alldeles för stora säng och äter choklad. det får man göra när man är ledsen och själv. ja. ska få sova själv inatt, utan min fina man. och det är så oerhört svårt att göra det. har blivit alldeles för van att sova med han. inte ens skönt att sova själv längre. blä. ja. så därför får jag äta lite choklad. ja. var snäll och köpte en semla till min far och mig oxo, mums. så nu blir det att fasta ett år eller så. ja. inte alls bra det här. nä. precis. men imorrn ska jag träna. ska bli asa skönt. och kul hoppas jag. ja. ska försöka börja träna mer med min mor eftersom vi har planer tills i höst. ja. men hon drar sig ur varje gång vi ska åka. men kanske kan få med henne på torsdag. ja. men ska krypa ner i sängen och kolla family guy och sen bästa house. ska försöka va vaken tills babe skriver. imorrn är jag ledig. eller typ. ska åka och hälsa på min fina vän emma och lilla jennifer. ja. ska bli kul! ja. LATER!

SOPA!

varit duktig idag och gjort färdigt mitt arbete och skickat in det. ja. ska alldeles snart ha samhäll. kill me! ja. sen vid halv fyra väntar matte prov. kommer nog gå bra. HEJA! ja. hoppas på g den här gången. ja. ja. men nae. är oerhört sova sugen. ja. ska sen hem och slänga mig i soffan. eller känner på mig att jag kommer få laga mat. ja. pappi can no. och han fyller ju år idag så jag kan väl va snäll och göra det. ja. min fina stina fyller oxo år idag. ja. tänk att det är hem år sen. ja. mitt lilla barn. ja. men nae. ska sova lite innan lektionen börjar. vilket den redan har gjort. kul med lärare som håller tiden...

can youu keep a secret?

ligger i sängen och glor på simpson. ja. alltid lika kul. eller? nae. kanske inte. ja. varit på stan med min mor och moster idag. har tagit på krafterna. ja. oerhört. hittade ett par jeans efter att ha provat typ tio par. roligt att äga sveriges fetaste höfter. NÄ! men hittade tillslut ett par. även dom fick tvingas på. ja. han på jc va snäll och sa att jag va en 28, men nä. kul med former. ibland så. ja. kanske. mamma och jag har planer tills i höst. får se om jag hänger på. är på nu men om jag är med på det sista får jag se. tror inte det. alldeles för mkt folk för mig. men får se. kanske kan ställa upp för att va snäll mot min mor. ja. är själv inatt. inte helt ok tycker jag. inte alls. nä. men han kommer ganska tidigt imorrn och sover nåra timmar till med mig. mys. ja. men nae ska mysa ner mig i sängen och krama kudden. yes. BYE

pömsig.

sitter i soffan och ska alldeles snart ta och åka och jobba en snabbis. ja, sen ska jag hem igen. va hemma i ungefär en timme och sen åka och hämta min man. sen ska han och jag åka till g-farmor för att hjälpa henne med lite saker. snälla dan idag känner jag. ja. gick upp 20 över fem imorse för att skjutsa min man. sen hämtning. ska va snäll och packa hans väska oxo om vi inte hinner hem sen innan hans match. shit va snäll jag kan va ibland. helt sjukt. bara han inte tror att det kommer hända hela tiden. nä. men nae nu ska jag åka och städa lite så jag får komma hem igen och fortsätta min snälla dag. japp. LATER!

verkar på djupet.

sovit länge idag för en gångs skull. ja. tvinga mig upp vid halv tolv. skööönt. hade kunnat sova längre om det va så. men tyckte det va dags att gå ner till min fina hund. ja. har försökt plugga lite matte men behöver hjälp av min man idag igen. fattar verkligen nada. ja. prov på tisdag och det är verkligen ett måste att klara det. orkar inte annars. har två prov till sen att klara av. yeah. nä. har oxo pluggat lite religion. blir nog bra. ja. grupparbete in my ass. ja. så nu ska jag inte göra nått tills mamma kommer hem. då ska jag dammsuga och laga mat. yes. ikväll är det träning som gäller!!! apkul ju. ja. men nae. kanske ska napa lite bara för att det är skönt innan mamma kommer hem och lugnet är slut. ja. mannen kommer hem om nåra timmar oxo! yeah, hihi. nästan blivit sambos den här veckan. ja. men nae, natti.

blä.

har kollat på det sorligatse avsnittet av house jag nånsin sätt. tårarna rann som jag vet inte vad. nu ligger jag här med en blöt kudde, våta kinder och längtar efter min man. han är ju och tränar när jag vill att han ska ligga och trösta mig. bra tajming...

inte nu längre.

nu har jag fyllt år. 19. tråkiga 19. ja. hade kalas igår. fick väl helt ok grejer. ingen som hade frågat direkt vad jag ville ha. nä. men men. fick en ny stereo till bilen av babe och lite annat smått till bettan av han. snälla plutt. ja. fick oxo massa pengar, som ska gå till studentklänning och skor. ja. men är sugen på att lägga lite av pengarna till en tatuering jag vill göra. men känner på mig att min mor och far inte kommer tycka om mig så mkt då. nä. så kanske väntar med den tills i höst eller nått. ja. mannen är och jobbar med far och slutar om en timme. mamma slutar nu och när hon kommer hem ska jag gå ut och gå med min fina hund. som var så duktig igår när det va massa folk här. mammas tjej. ja. är sugen på att åka och träna ikväll, ska se om det går att övertala min mor. ja. skulle va skönt att få springa av sig. ganska svårt att ta sig fram på grusvägen nu. ja. men nae. ska vänta på min mor nu och sen fördriva lite tid tills babe kommer hem igen. CIAO!

fotboll.

sitter i soffan och ska kolla på fotboll med far. liverpool som spelar. ja. min man är och spelar match i linköping och kommer hit sen. ja. vi har idag gjort en massa smörgåstårta tills imorrn då jag fyller år. hela 19 år. känns inte som att jag ska fylla år. inge kul heller. händer ju inget. bättre nästa år. ja. utgången i fredags var asa kul. förutom att jag och min man åkte hem innan två för att nån blev trött. roligt. nae. men hade en underbart snäll bror som kom med taxi pengar så vi slapp åka spårvagn hem. ja. restaurangen i fredags gick kanon. helt stört. värsta sammarbetet. ja. men veckan efter lovet äre plugg som gäller igen och sen äre storkök, så dröjer ett tag innan det är roligt kök igen. ja. varit uppe på sjukan och hälsat på g-farmor idag, ska börja hjälpa henne med städning och så när hon kommer hem. snälla jag. ja. men ska kolla fotboll nu och sen äta. sen ska jag nog mysa ner mig i soffan och kolla house i väntan på att babe ska komma hem. oxo vänta på att klockan ska bli tolv så jag får fylla år. ja.

äckliga tankar.

har rockat loss i skolan idag oxo. skötte ena förrätten och det gick kanon. gick tyvärr bara 11 st, inte så konstigt när vi bara hade 12 bokat.. inte alls kul. nä. annars flöt det på bra idag. roligt möte med servisen bara. yeah. men imorrn äre fullbokat. 39 st tror jag. ska bli lite roligare iaf. så slutar nog efter tre imorrn om vi inte är snabba med städning och är alla. träffade bästa jossan idag. vi mös i sängen med gelehjärtan och film. tyvärr åkte hon hem ganska tidigt, men vi ska nog ses nästa vecka igen. ja. imorrn äre utgång med johanna och olle. ska hem till johanna innan och spela lite spel och lite sånt. måste nog hem och sova en stund efter skolan om jag ska orka va vaken ett bra tag in på natten sen. ja. sen på lördag ska jag åka och handla med min moster eftersom jag fyller år på måndag. hela 19 år. börjar känna mig gammal. usch. vill inte bli äldre. eller jo, så att jag kan flytta hemifrån och så, men att bli vuxen ska inte bli kul. nä. jag kommer bli äldre, men aldrig vuxen. inatt ska jag oxo få sova själv. vilket inte är ok. inte alls. börjar bli en riktig vana nu att sova med min man. så sängen känns extra stor ikväll. men vi ska sova med varann hela nästa vecka så jag klarar mig nog inatt. hoppas jag. har massa läskiga tankar som vimmlar omkring i huvet. inte alls kul. därför är det inge kul att va själv hela natten. men nae ska bädda ner mig i sängen, prata med min man en stund till och sen sova så jag orkar med imorrn. kommer behöva alla krafter jag har!

dina kläder ligger på gatan.

restaurang den här veckan. har rockat loss i luckan idag. inte speciellt mkt att göra. 19 pers inbokat. yeah.. och imorrn är det bara åtta. kul. nä. hoppas på en lugn dag imorrn oxo. ja. ikväll är det träning. hoppas på mkt folk och massa roligt att göra. ja. sen ska jag och min man åka hem och sova. trött som ett as. kanske blir en nap innan träningen. ja. på fredag blir det lite festligheter med johanna och olle. ska bli asa kul. hoppas det är lite roligare än i fredags. ja. men nae, ska mysa ner mig i soffan med greta! LATER

friday.

har nästan precis anlänt till skolan för ca en timmes lektion. yepp. inte alls så jätte pepp påt, men måste man så måste man. ska klippa och klistra lite bilder och text sen kan jag åka igen. ja. projektet med johanna går framåt och det kommer nog bli bra tillslut. ja. sen ska jag möta min man som ska skjutsa ner mig till stan så jag får jobba en snabbis. sen ska vi hem till mig och gå ut med mitt lilla barn. måste borsta henne oxo. hon fäller som jag vet inte vad. inte kul alls. nä. sen vill jag bara mysa ner mig med min man och inte göra nått. våran helg kommer bestå av handboll, handboll och ännu mer handboll. ja. kul. men nae ska kanske få nått gjort så jag får åka hem. japp. later

en till.

why wont you write me a love song? today.

come and find me.


vin.

bara för att vi tre flickor är så duktiga och är klara med allt så straffas vi med att göra VG/MVG uppgift. yeah.. medans resten av klassen gör klart det dom inte gjort och kompleterar, så sitter jag, becka och hanna i biblioteket och jobbar med vin. jättekul! nae inte direkt. men tiden går trots det ganska snabbt endå i vårat lilla bibliotek. ja. min fina man tittade in förut med min nyckel och jag skällde på robin för att han har kallt mig dvärg. inte alls snällt. nae. idag ska jag oxo vara duktig och gå i skolan till halv fem. har matteprov om ca tre veckkor. inte alls kul. hoppas på att fixa det den här gången. ja. inatt ska jag oxo få sova själv sen i söndags. kommer bli kul att se hur det går. råkade dunka huvet i väggen inatt. skönt? nae. kanske va arg på nån eller nått? nä. i helgen har jag äntligen match. och om det går lika bra som igår kan jag lika gärna börja spela i landslaget. inte riktigt, men nästan. va tätt som fan igår. sket i dom jättehöga skotten, men plocka nästan allt igår. satte mig i bilen och åkte hem riktigt glad. kan tro att jag är tomas svenssons hemliga barn. vem vet.... hehe. men nae ska försöka göra klart min vin uppgift och njuta av att jag faktiskt inte fick skäll imorse av boel, utan alla andra i klassen. duktiga flickor!

7/2-10

två år med min finaste. ska firas med god mat på mongorestauranen. mums. laddar upp med en semla nu på morgonen. massa mums. slutar tyvärr tre idag, men men. blir hämtad sen av min fina man. BYE!

you got me tripping on sunshine.

handboll på tv, en sovande magnus brevid. helt ok söndag. ett väldigt ajaj huve och jag sitter ändå bänkad framför tv. bra kombo. nä. väntar oxo på mat, är hungrig så jag dör snart. ja. massa god lax står i ugnen och gottar sig. ja. sitter och håller tummarna att jag ska få sällskap sen. ja. inge kul med läskiga drömmar och vakna själv. nä. ingen match idag heller. jag som ville kick som hultic ass. ja. hoppas på match snart igen. och träning på onsdag! ja. men nae. kanske tittar in senare om mitt sällskap inte kommer hit.

jag ser svärtan i dina ögon.

chips och choklad består min kväll av. helt ok. fattas bara trevligt sällskap. hade tänkt att ta med fis stina upp men hon fäller så det blev inget. vill ju oxo att min man ska överleva när han kommer hit. blev käk på pizzahut igår. fett med gott. åt asa god mat i skolan oxo. ska snart mysa ner mig i sängen och kolla massa house tills jag somnar. ja. kan ju försöka hålla mig vaken till efter tio idag. råkade somna efter nio igår. rolig tjej! men aa. trött efter all mat jag hade ätit. imorrn ska jag försöka sova länge och sen va duktig och plugga. jätte rolig matte. yeah.. och sen ska jag sticka så mkt att mina stickor börjar brinna. ja. men nae. känner hur jättekul det här är. roliga liv. vill flytta hemifrån och slippa allt som har med måsten att göra. få klara mig själv och inte höra en massa tjat. trött på att behöva ställa upp och knappt få nått tillbaka när man ber. usch. påväg att avsluta den här kvällen så som dan börja. utan nån som finns här oxo. härliga lördag!

like a shadow froze in the rain.

åkte hem ifrån min man med en stor klump i halsen. det borde förbjudas att behöva säga hejdå och skiljas åt. men nae, nu ska jag kolla på massa house och vänta på mat för att få annat att tänka på. ingen match imorrn heller. kul liv..

why are you so shy?

ligger och är glad att vi slipper storkök imorrn. skönt så in i helvete. idag har vi knappt gjort nått. stekt kyckling som blev färdig till frukost, markerat upp kålpuddingen, tvättat 80 kilo potatis och sen gjort en mirepoix. nemas problemas, allt var färdigt innan lunchen vid ett. tog det lugnt med städningen men var klara innan tre endå. ja. men imorrn ska vi tydligen ha teori med åsa och få äta mat i restaurangen. fett nice. god fläskfile med portvinssky och massa mums. ja. funderar på att skippa frukosten så man är ordetligt hungrig och orkar alla tre rätterna. ja. hoppas oxo att få sluta skapligt tidigt. skulle va skönt. ska gå på stan med babe ett tag och sen troligvis dra oss hemåt mot han. sen ska vi äta på pizzahut. ja. en romantisk middag sa min man. ja. kan det nog bli. ja. min fina lilla man. önskar han vore här nu så jag kunde få känna mig liten i hans famn. usch vad jobbigt det är att sakna honom. blä! men nae ska kolla house nu och försöka bli lite glad. oxo för att försöka hålla mig vaken ett tag till, kan ju inte somna riktigt än. kan ju va snäll och svara när mannan skriver sen oxo. BYE!

RSS 2.0