tiden stannar.

är för arg och ledsen och massa annat för att vara här idag. kanske tittar in imorrn om jag är på bättre humör.

packar väskan.

Hade jag nånstans att åka hade väskan redan varit packad och jag varit långt bort. Tack för det. Rolig kväll väntar. Fuck. Hejdå.

what´s going on here

känslan av att rummet är 100 gånger större och sängen slukar mig.
jag är inte skapt för det här längre.

I´ll be there for you, like I´ve been there before.

nu är allt med jul och julmat över. underbart skönt! ja. själv hemma idag med stina. skönt. eller skönt att inte ha nån tjatig mamma hemma. yes. ja. pappi kommer hem om nån timme eller så. ja. men ska gå upp till mig skapligt tidigt och fördriva kvällen och natten med house. sånt som får göras när man sover själv. och tiden stannar alltid upp när han åker. så otroligt jävla blä. ja. funderar på att ta med mig stina upp, men då får jag nog inte sova så länge imorrn, så jag struntar nog i det. även fast hon är riktigt mysig. ja. imorrn ska jag inte göra ett skit. fortsätta sticka som en tant i trans, gå ut med min hund och bara va. får passa på när man är ledig från man och föräldrar. yes. har oxo kommit på ett nyårslöfte. yes. ja. men nae, ska ner och hämta posten så det blir nått gjort idag. later i kväll kanske. och just det, jag måste nog va gjord för att laga mat, fan va grym jag kan va ibland!

simpson!

ligger och slöar i sängen och kollar på simpson. perfekt! igår va helt ok. fick nåra bra saker. ja. nu behöver jag och min man vinna en massa pengar sen kan vi flytta. yes. skulle inte sitta helt fel. sjukt trött på att bo hemma. ja. ska om en timme gå ner och sen åka och va taxi. yes. va taxi står på schemat idag. japp. men snäll som jag är så ställer jag ju upp. yes. sen väntas rotmos och fläsklägg, underbart! fan va skönt med nått annat än julmat. ja. men blir julmat imorrn. blä. men aa. ae ska kolla vidare på simpson och sen åka.
BYE!

ovälkommen.

ae fick bli att sova hemma idag. mhm... julafton imorrn. aa. vet inte vad jag ska förvänta mig att få. redan fått av min bror, farmor, farfar och morfar. bara mamma och pappa kvar. yes. har sovmorron imorrn. skönt! ska försöka sova hur mkt som helst inatt. har ingen hostande man bredvid mig. kommer kännas oerhört tyst. ja. ska fira jul hos christoffers moster imorrn, sen åka hem till mammi och pappi på kvällen. får funka. yes. men aa. har en feting huvevärk så orkar inte va kvar här längre.
see you when I see you.
LATER!

handboll.

har varit och spelat handboll med mikaela och resten av småtjejerna. vi vann över föräldrarna, med domaren på våran sida. blev lite sur på min man som bara körde fulskott på mig. inte alltid kul att va kort och stå i mål.. men nåra härliga räddningar blev det endå. inte tränat på snart tre veckor och varit förkyld som ett as i helgen och det kändes mer än väl förut!
imorrn är det avslutning som gäller och jag ska faktiskt gå på den i år. min sista julavslutning ever så kände att jag kunde offra mig. ja. sista avslutningen med emma oxo. usch och fy. ja. sen ska jag och min man hem till farmor och va lite sociala där. ja. måste va snäll nån gång ibland. om jag nu vill umgås med min man efter matchen ikväll. kommer bli kämpigt att komma tillbaka till plussidan nu. hehe.
men nae ska mysa ner mig i sängen, själv, och sen kanske kolla nån film eller så. försöka hålla mig vaken tills det plingar för sms i telefonen. har tur och får skjuts i till stan imorrn av min fina vän emma! skönt. kan sova nästan en timme längre! ae huvet spökar dags att krypa långt ner i sängen!
LATER!

jag är i skydd av mörkret.

har varit som i en annan värld sen i torsdagskväll. eldkvarn konserten var helt underbar. jag stod bara nåra meter från världens bästa plura. jag fällde en tår när han började sjunga fulla för kärlekens skull, jag fick tårar i ögonen när han sjöng kungarna från brodway. känslorna tog över, jag var sådär lycklig som bara plura kan göra mig. och min fina man var där och gjorde min kväll ännu bättre. plura och min fina man, finns inget bättre.
efter konserten hängde vi i baren med hela bandet på the lamp hotel. shit pomme. sjunde himlen eller nått. ja.
men aa. annars har jag varit med min man sen i onsdgas. jag drog till skolan i fredasgs lagom trött och sliten och skrev prov och gjorde redovisning. gick helt ok. åkte sen hem och däcka lite i soffan. somnade sen oxo väldigt tidigt. lördags bakade vi hela dagen och var sen själva på kvällen. igår va farmor, farfar, morfar, ulla, anna och rasmus här. yes.
idag ska jag åka in till skolan vid tre och skriva prövning i matte. innan det ska jag ner till stan och möta min man och äta lite. trots nästan en vecka tillsammans får vi inte nog. hihi. ska sova tillsammans inatt oxo. hehe. mysigt. ja. men nae ska väl byta kläder och lite så och sen dra mig mot spårvagnen.







flying without wings.

precis utkommen från duschat, sitter i soffan och fördriver tid innan jag ska åka och hämta min man. onsdagstraditionen. ja. ingen skola idag. fått massa gjort. men orkade inte samhällsuppgiften. borde ha pluggat matte oxo eftersom jag har prövning på måndag, men det ska nog gå endå.
men har en magnus som står och trampar på mig.
hörs vid ett bättre tillfälle!

sorry for me.

tycker synd om mig själv som måste ligga i en stor säng alldeles själv och inte må helt hundra. men har varit duktig och skrivit halva hemtentan.
så nu ska jag äta kexchoklad och tycka mer synd om mig själv.

nice price.

ligger i min stora sköna säng och tänkte plugga lite. ja. trots att klockan börjar bli ganska sent. råkade sova bort hela dan och gjorde därför inget på hela dan. har två inlämningsuppgifter och ett prov att klara av. känns som om allt kommer på en och samma gång nu sista veckan. kul.. är som tur va ledig imorrn så ska ägna dan åt massa sånt. har lovat min mor att tvätta, gå ut med min fina stina, klippa hennes klor och sen duscha henne. på det ska jag hinna göra min samhällsuppgift, etikuppgift och plugga till dryckesprovet. sen ska jag skjutsa min far till stan och sen troligen hämta min man på träning. det va min lediga dag.. inte undra på att man är trött i huvet ibland. men min man sa åt mig att ta det lugnt, så kan väl lyssna på han. lite iaf. har kommit halvvägs på samhällsuppgiften så påväg är jag iaf. ja. men ska försöka få nått gjort nu ikväll så jag inte behöver sitta nergrävd hela imorrn. först ska jag iaf ta mig en rejäll sovmorron. japp. utan tvekan. och nu är det inte långt kvar till torsdag. yeah. längtar som ett as!
men nae ska börja lite smått nu.
LATER!

i´ll see you true colors.

sitter i skolan. färdig med det jag ska. tror jag iaf. jobbar i racerfart med johanna! nice. försökte hjälpa lukas och hanna lite men det gick inte så bra. nä. så nu vet jag inte vad jag ska göra. orkar inte fråga heller.
fick lite choklad av emma förut och nåra typ m&m av linus. snälla klasskompisar. ja. fixade lite av hungern iaf, men nu är jag hungrig igen iaf. ja. 35 minuter kvar till lunch. tror jag iaf om jag räkna rätt.
räkna ej min starka sida. nä.
fixade min lista igår oxo. fett nice. aa. men nae. orkar inte mer. nae.
ses när vi ses, 90 års kalas och massa plugg står på schemat och absolut umgås med min fina man!

en liten kyss av dig.

ligger i min giganstiska säng och kollar när nåra killar fotar små äckliga djur. usch inte mysigt alls. har fått igång stora tv nu oxo. hehe. JAG fick igång den inte christoffer. hehe. bästa jag. ja.
va i skolan idag och gjorde absolut ingenting. orkade inte åka spårvagn hem så gick ner till moster och åkte sen med pappa hem. ja.
va hemma från skolan i onsdags. kände att jag behövde lite sömn. och det fick jag. däckade och sov från ca elva till halv 6 sen på morgonen. så tror jag behövde sova. ja.
men inatt har jag inte sovit så mkt igen. har legat slickad mot väggen inatt. nån sa att jag snodde allt täcke och därför kom han nära. hmm. tror jag inte på. nä.
imorrn är det heldag med drycker som gäller. bara att bita i det sura äpplet och köra på! men efter resultatet på min champagne uppgift känns det mer än ok att ha en heldag. japp. är ganska duktig om jag bara vill. på söndag ska jag va duktig och plugga massa. ska iaf försöka bli klar med all samhäll så jag slipper det i veckan, börja lite mer med religionen och sen försöka lägga envisheten åt sidan och be min man hjälpa mig med matten. har prövning snart och skulle va skönt att klara av den. ja.
igår hade jag och min fina man 22 månader. sjukt vad tiden bara flyger fram. snart hela 2 år tillsammans. och om bara en vecka står vi tillsammans på världens bästa eldkvarn ♥

best of time.

snart. kunde inte komma mycket mer lägligt.



VG!

sitter i skolan och dricker en festis. socker is the shit. har religion. inte det roligaste en tisdagsmorgon när sömnen åter igen inte stått högst upp på schemat. fick reda på mitt prov förut. vg så det sjunger om det. fick ett litet minus bakom men det skiter jag i. ja. efter lunch väntar samhäll. yeah.. nä. ingen emma här idag heller. tråk. ja. massa. men nae ska fortstätta mysa med min vän datan.
LATER!

tänk om jag kunde baka såhäringa gott.

long time ago. jag vet!
ligger i min nya säng. eller den är inte ny. fått min brors gamla. den är inte så gammal heller. men aa. typ. ny för mig. större än den jag hade förut. skönt! mer plats när vi ligger två! inte för att det är fel att ligga nära, men väggen är inte alltid så mysig.. precis.
i veckan som gått har jag jobbat två julbord. varit kul. ny erfarenhet. har jobbat julbord förut men bara i skolan så va lite annorlunda nu. ja. hade ca 600 i torsdags och ca 900 i fredags. stod och rocka loss i disken med martin och lukas i torsdags. och fick stå i luckan och lägga mat i fredags. känns att man lever efter en sån kväll. i onsdags när jag jobba gjorde jag, oliver och robert ca 2000 ägghalvor med majjo och räkor. usch och fy. kommer inte kunna äta ägg på flera år känns det som. trött som ett as på julmat oxo. men kunde inte hålla mig i torsdags. råka bli en tallrik med lite av varje. ett antal prinskorvar har smygit ner oxo. hehe. men nu väntar inget jobb på ett tag tror jag. så all fokus på skolan. ligger i fas iaf. tror jag. yes.
i helgen har det varit kalas. va kul. fick en puss av vedela. riktigt snällt. men nu ligger jag själv uppe hos mig. är sur och tvär. har varit det hela dan. tog nästan en timme att få upp mig ur sängen imorse. sömn står fortfarande inte högst upp på listan. fattar inte. vill bara kunna sova. usch blir bara så ledsen när jag inte kan sova ordentligt. så bra humör har inte varit på schemat idag. bättre blir det inte av att jag inte fått va med min man idag..
imorrn är jag ledig som vanligt. ska åka ner till stan och möta min man och kolla kläder. hehe. sen ska jag hjälpa pappa köra hem min bil. tror jag. ja. sen ska jag sova hos min fina man. japp. men nae, ska mysa ner mig i min jättesäng och sen vänta på att få prata med min man. ja.
SMELL YOU LATER!
         

RSS 2.0