we all have a little oprah in our heads.

sitter i soffan och glor tv. lyssnar oxo på en snarkande stina. inatt har jag äntligen fått sova med min man. wonderbart! ska oxo få göra det inatt. yes. har varit duktig idag och gjort färdigt nästan två uppgifter så jag slipper sitta och göra dom i skolan. effektiva jag! yes. men den andra fatta jag inte mer på så jag gav upp. japp. väntar på att min man ska sluta jobba och komma hit. yes. jag var snäll och gick upp halv sex imorse och skjutsa han till spårvagnen. oerhört snäll är jag som gör det på min lediga dag. ja. lär ju bli väckt samma tid imorrn oxo. hur underbart som helst... nae. men gick in och la mig och sov nåra timmar i soffan förut med en jätte mysig stina som kom och la sig precis bredvid mig. min fina skatt. men nae ska kolla stuart little nu. asabra fifan.
BYE!

Endast 44 dar kvar!

I was just talking to nobody.

lagt mig i sängen. kollar på film. en av dom bästa filmerna som finns. mums. inatt vill jag inte sova själv, men det finns inget annat val. suger. hårt. verkligen. vad som inte suger lika hårt är att jag har lov i en hel jävla vecka nu. blev tyvärr inget jobb. så ändrade planer. jag ska sova länge om dagarna, gå ut och spendera tid med min hund som jag suger på just nu, sen ska jag försöka plugga lite. en rolig matteprövning ligger och väntar på mig i december. jiho. suger. hårt. igen. känns som det är massa saker som suger just nu. förutom filmen på tv. det som suger mest är nog att jag är själv och inte får va med min man ikväll. som jag saknar äckligt jävla mkt. och är glad att han fortfarande vill träffa mig trots mitt jävliga humör. vilket oxo kan suga ibland. jag har iaf kommit ihåg att ställa om klockan. lika bra att göra det när det fortfarande koms ihåg. ja. inatt ska jag sova med en ny älskare. råka sno med han igår innan jag åkte från skolan. hehe. bara råka gå in i hans garderob och sno med mig den. busigt. så kan det bli när jag lämnas själv. ja. men nae nu ska jag lägga mig och vänta på att filmen ska börja igen. jävla nyheter. suger. oerhört. sen ska jag försöka somna i min säng som alltid ska kännas för stor själv. sen ska jag drömma om att min finaste ligger och håller om mig hela natten. äckliga drömmar som kan va helt underbara ibland..

you give me fever.

har spenderat natten med Jossan. gud så mysigt det har varit. hon har legat och hållt om mig massor. hehe. nu ligger jag i sängen och ska glo på massa film och sånt på datan. ikväll ska jag va snäll och hämta mamma på jobbet. snälla jag. ja. har oxo städat massa och gjort det fint uppe i stugan. tänkte plugga lite oxo men det gör jag imorrn ist.
saknar min man så det gör ont och massa sånt. men tror jag får träffa han imorrn kväll. ja. men nae ska kolla film nu. later ikväll kanske!

bitch?

aa. men tillbaka i skolan nu då. ingen mer praktik. bara massa plugg. blä. men funkar väl endå. och fy vilken jävla störd klass vi har. helt otroligt. nästan så man vill skjuta sig ibland. blä på att börja tidigt och sluta sent..
kom bara hem förut och vände. drog en promis och mötte Jossan på hästen. blev massa prat och planering till fredag. GOOD! nu ligger jag i sängen och fryser fötterna av mig snart. inte ok. ja. är trött som tusan oxo. yes. men imorrn får jag lite sovmorron iaf. blir hämtad av emma sen ska vi åka och kolla film i två timmar med klassen och sen åka hem. kul.. hoppas det är en bra film iaf. ja. sen ska jag och farmor till maxi. japp. kan ju bli spännande. hoppas man kommer hem med nått fint. ja. men nae ska skruva upp värmen och sen krypa ner i sängen och mysa med min älskare som håller mig sällskap inatt.
BYE!

FUCK this shit!

sitter i skolan för första gången på två månader. suger riktigt hårt. vilken jävla klass. men nae. nu ska jag försöka göra nått. BYE!

kärlek handlar om att prata sönder nätter.

idag är det exakt 4 månader kvar tills jag fyller år. 19. usch. känns som jag ska fylla 50. blä.. om min lilla plutt har inte ens fyllt 18 än. hehe. bubbis.
ligger i sängen och kämpar för att hålla mig vaken. däcka i soffan förut. men ska försöka hålla mig vaken och se niklas mat. amatörigt. kul att se han göra bort sig. hehe.
sista dan på praktiken imorrn. kommer bli oerhört tråkigt att inte va där varje dag. men vet ju att jag kommer jobba ganska mkt där uppe under hösten endå. ja. mamma har bakat chokladtårta till idioterna där uppe imorrn. snälla mamma.
längtar oxo massa tills imorrn när jag och älskling är på g hem. ensamma hemma hela kvällen. massa god mat och mys står på schemat. ska bara vara med min fina.
men nae nu börjar det. Later nån gång efter helgen eller så!


det läskigaste som finns.

ligger i sängen redo att sova. men ska försöka hålla mig vaken ett tag till iaf. ja. vem vet, kanske är vaken sen senare när saken skriver. ja. skulle va skönt att sova. klockan är ställd på halv sju. usch..
känner mig lite sisådär. fryser och nyser och har mig, kändes som jag hade feber förut. inte alls ok. vill absolut inte bli sjuk och missa dom sista dagarna på praktiken. men ska träna imorrn endå. ja. det är ett måste.
men nae ska dra på kisset och sen vänta på att house ska börja så jag har nått bra att somna till.
LATER!
"Det handlar väl om att våga. Men att våga är det läskigaste som finns. Att stå med sitt hjärta i handen och tveka, vågar jag ge bort det? Första gången var det så pirrigt. Vad har jag att förlora? Det visste jag inte då. Efter några gånger är det mer skitläskigt än pirrigt. Att varsamt slå in sitt hjärta i ett litet paket och ge bort det, här får du en present, det är ditt nu. Du kan göra vad du vill med det. Ja men det är väl klart att det är skitläskigt, när vissa faktiskt har gjort precis vad de velat med det. Kastat det i en sjö och plötsligt kan man inte andas längre, hej då nu drunknar jag.

Men att ge bort sitt hjärta till någon är den finaste presenten man kan ge. Och om personen som får det inte är varsam med det, då är det hans förlust och inte din. Hur rädd man än är i den sekunden man bestämmer sig att här får du, så är det häftigt på samma gång. Häftigt att man faktiskt vågar ge bort det mest värdefulla man har. Ännu häftigare när han faktiskt tar bättre hand om det än vad du själv gjort. Och om han tar det och sticker en kniv i det, tja, då har man i alla fall alltid kvar känslan av att man faktiskt vågade. Och vågar man ge bort sitt hjärta till någon man hoppas på älskar en, då vågar man också laga det om det nu blir så att man får tillbaka det trasigt."
så himla lycklig att jag våga. är så otroligt kär i min fina man att det känns overkligt.
helt stört hur mkt man kan älska en annan person.
Ajlavjou Bunny ♥

vända på steken

gick upp halv sju på min lediga dag och skjutsade min man. fan va du ska få igen sen! ja. men jag tycker om dig ändå! även om han snodde ALLT täcke inatt och jag höll på att frysa ihjäl. inte ok.
jobbet igår gick helt ok. blev lite stressigt ett tag men så det ska vara. ja. drog vid fem och åkte till sporthallen för att spela match. fick hoppa in och spela dom sista 20. blev två skitmål sen kom jag igång. frilägesräddning och straffräddning. babe fick se min snygga straffräddning. hehe. kanske inte ska känna mig så pepp innan match. verkar gå bättre då. släppte in nåra höga bollar. men dom når jag inte så det orkar jag inte ens försöka. ja. få försöka sträcka lite på mig nästa gång. yes. men nae ska ställa mig i duschen och värma mig ett tag och sen gå och möta min man. LATER

am I a winner or what?

tar och skiter i det här och sätter på en film och taggar match och jobb. men först hoppas vi på en natt med mkt sömn. BYE!

it´s cold around me.

precis hemkommen från en riktig jävla långis med stina. varit i stallet och hälsat på jossan. snackat massa strunt haft det mysigt och busat massa med stina, som gick rejällt på bajset. usch. svårt äckligt. sitter nu i soffan med papi och greta och kollar på nån weird film. fryser röven av mig. ska ställa mig i duschen sen och få tillbaka känseln i hela mig. ja. imorrn jobb och match som gäller. kanske dags att börja tagga lite match. inte så jätte sugen just nu. ae men orkar inte mer just nu. smell you later

empty..

lägger mig i soffan och glor på massa house. verkar inte som att dagen bjuder på så mkt mer. sen väntas en långis med stina bort till lilla hageby och träffa bästa vän! later

thank God you blew it.

ska lägga huvet på kudden snart och sova tror jag. drog en lunch på 300 pers idag. ganska skapligt. har stått och snoppat, fett konstigt att det heter så, 7 kilo rädisor. och en rädisa är typ lika stor som ett öga. trodde jag aldrig jag skulle bli klar. sen ska oliver va rolig och säga att det fanns lika mkt till att skära upp. fuck it fick han som svar. yes. har börjat bli massa klantig oxo. eller inte klantig. har skurit mig tre gånger idag. inte ok. hyvlade fingret lite på rivjärnet, inte skönt. snitta upp lillfingret lite oxo. äsch. drog en helt ok träning igår. började skapligt bra, sen i slutet gick det inge bra. så då åkte det braiga humöret fram. ja. blev oxo uttagen till matchen på söndag. kill motala som ligger på schemat då. eller först ska jag jobba hela dan. kommer va heeeeelt äckligt jävla död. ska ut på lördag oxo med jossan. tackar nån där uppe att jag är ledig på måndag! var oxo och fika hos min kära bror och hans flickvän igår. träffade deras oerhört feta men söta katt bullen. hehe. sjukt fet katt. nu ska jag inta sovläge och sen sova sönder. vi är fem pers imorrn i köket och alex i disken. kommer bli en skaplig tidig hemgång. skönt! sen ska jag tydligen bli bjuden på mat av min man! smell you later aligator!
home is whenever I´m with you.

say you´ll stay.

har ett huve som värker så jag gråter snart. tänkte bara titta in lite snabbt. har varit med min fina man hela helgen plus igår. gillas hur mkt som helst! helgen har innehållit handboll, kalas, lite mer handboll och såklart massa mys. sånt som man måste ha! idag vare tillbaka till praktiken, helt bäst som vanligt! slutade redan vid halv fyra så bummade hem och la mig i soffan och sov nästan en timme. asa skönt! sedan dess har huvet bara blivit värre. kul.. nae. men ska bädda ner mig och iaf försöka sova. kommer bli oerhört svårt efter en massa nätter med min plutt. men har två älskare i sängen som back up. men endå inte ens i närheten.

it is all that I´m breathing for.

ligger i sängen och fryser ihjäl snart. inväntar besök från älskling. hoppas han kommer snart så jag får nån att pussa och krama och sno massa värme ifrån! praktiken idag har varit underbart bra som vanligt. ska fortsätta glo på film och försöka hålla mig vaken tills mannen kommer!

I´m fucking home!

haft en hel underbar dag på praktiken! äntligen känns den värd. känner mig hemma där uppe hos grabbarna. ja. blir att dra dit imorrn oxo. yeah. äntligen känns det oxo kul att laga mat igen. slippa känna sig värdelös och bortkommen.
ligger och kollar på tv och ska nog sova snart. trött så det bara sjunger om det. känner mig oxo arg och lite ledsen. imorrn har jag och saken varit tillsammans i 1 år och 8 månader. fifan va. ska kanske på kalas eller nått, annars skulle han komma hit efter han varit iväg. sen ska jag lägga mig i sängen och inte bry mig om nått annat än min man. ligga och bli omhållen och springa vilse i hans famn.
blä och usch och fy. nae. känner mig inte helt hundra så ska gräva ner mig och försöka somna och sova.
BYE!

I want all of you forever.

ligger i sängen nyduschad efter en härlig träning. fast vi var 5 målvakter.. fick oxo beröm från tränaren att det börjar se bättre och bättre ut. träningen bestod av skott och lite fler skott på det. ont i fingrar och knän. men vad gör det.
var i skolan idag och pratade med helena. och jag ska nu göra resten av min praktik på parken. om jag är lycklig! känns som nån lyft bort flera ton från mig. fast gick till asken och hämtade mina knivar och sa att jag inte skulle va kvar längre. sen gick jag därifrån en sista gång. underbart! så imorrn är det parken som gäller. få tillbaka lite glädje till matlagningen igen. men nae nu ska jag äta en clementin och sen sova. upp en haltimme tidigare än vanligt! fy skam...

free falling.

ska dra in till skolan imorrn. ska se till att bli fri från den här jävla skiten. jag tänker inte sätta min fot där igen. jag orkar inte det. jag klarar inte av det längre. fan. jag lät det knäcka mig och nu har jag nått gränsen. jag tänker inte och ingen ska få tvinga mig dit igen. fast måste tillbaka då mina knivar är kvar.. fan. mår bara dåligt och blir ledsen när jag ska gå hemifrån. tänkte gå imorse. men efter ett sms till älskling övertala han mig att skita it. tack!
men aa. ligger i sängen och laddar inför imorrn. har oxo lite vindruvor bredvid mig oxo. fett med gott. ligger och tänker och funderar massa. men ja. träning imorrn. yeah. få massa ont, bli massa svettig och äcklig och det bästa av allt, bli glad på riktigt. har varit duktig idag oxo och varit ute med min hund. höll på att blåsa bort. men det är väl så det ska va. beställde min mössa igår, hämtade biljetterna och myste sen sönder med min man.
men aa. ska äta mina vindruvor, försöka att hålla mig vaken om jag kan för att få tala med min man. lycka till. ja. behöver prata med han känner jag. ja, oerhört mkt just nu. blä..

and I want you here with me, from tonight and till the end of time.

vinst så det bara sjöng om det idag! vann med 32-12. underbart. fick hoppa in 7 minuter in i andra halvlek och började med att rädda straff. värsta nice. behöll lugnet idag och spelade bra. släppte in 6 bollar på dom 23 minuterna jag fick spela. mer än ok! länge sen jag höll så tätt. yes. lite små ont överallt då skydden fick stanna hemma. hade hoppats på att skada mig så jag skulle bli tvungen att va borta från praktiken i tre veckor. men nae. så blev det ju inte. fan... men aa. usch. ska dra in till skolan imorrn för lite mössprovning och det jätteroliga skolfotot som alltid blir så jättebra. nae. men kan väl ställa upp när det är sista året. yes. så kan ju försöka se skaplig ut. eller nä. ska oxo in till stan imorrn och hämta ut biljetterna till eldkvarn. yeah! sen ska jag åka hem till min man och ligga och mysa ner mig i hans säng hela dan! men nae ska mysa ner mig i min säng alldeles själv nu och kanske kolla nån film. klockan är ställd oxo, på min lediga dag. fy..

he must be an angel, cause I´m in heaven.

tudel! blev ändrade planer ikväll. japp. så ligger i min säng och ska snart sätta på en film. har inte gjort ett piss idag. kollat lite fotboll och sen varit ute och gått med min fina stina. japp. duktigt. yes. åkte förut idag hem ifrån min man som åkte iväg till sin mor. inge kul att sitta och åka hem själv. blä. ja. imorrn är det match som gäller. fett med kul. hoppas på vints oxo! yes. hoppas på skapligt med speltid oxo. ja. men nae ska ställa klockan och sen mysa ner mig i sängen och kolla film. kanske tar en ballerina eller två bara för att trösta mig själv som måste somna och vakna helt själv. borde bli förbjudet..

RSS 2.0