vi kan gå igenom eld.

sitter i mitt hörn i sängen och glor lite på tv. ska alldeles strax va duktig och öppna teori böckerna. tjoho... mammsen är i ullared så det är bara jag och pappsen hemma. lilla greta mår inte bra. eller jag vet inte. hon hoppa upp i soffan och var uppsvullen i hela ansiktet. usch. det får inte hända nått med lilla greta. nä. hoppas bara inte det är nån orm som varit i farten. pappa trodde det var magnus för hon har sår på näsan. hoppas lite att det är han. det är bättre än en orm. då måste hon ha nån tablett som jag inte vet om vi har. tur att mamma inte är hemma hon hade oroat ihjäl sig. fast det gör jag nu så det räcker. yes. fick inte sova med min man inatt... buhu. sovit som ett litet barn inatt. länge sen! men han kommer ju hit imorrn! på lördag har jag fått med han ut på en löptur(!). vi ska oxo träna med varann på söndag. då åker fotbollsskorna på efter snart två år. känns sådär liiiiite nervöst. men det ska nog gå det med. sitter oxo och räknar ner till 20.00 på lördag. imorrn är det en sån där lång dag igen. svenska till kvart över elva, jobb vi halv tolv, gå ett ärende till moster och sen måste jag rusa hemåt till min lilla hund. ja. får se vad mamma har med sig till mig imorrn. men nae. ska väl ta tag i pluggandet så det där jävla körkortet blir klart nån gång. SMELL YOU!
Greta ♥

ger many.

precis satt mig bekvämt i soffa och tänkte va lite duktig och plugga lite. har faktikst börjat på min sista eng uppgift som måste göras för att få g. älskade eng lärare. nae. väntar oxo på att min man ska anlända. yes. han ska tydligen sova hos mig inatt, vilket jag fick reda på igår kväll. smart kille. varit ute och brummat med mamma. gick sketa bra. mamma ser bara lite skräckslagen ut ibland. nästan som när man åker en läskig karusell. hon verkligen tar tag i dörren och drar sig mot den. söt är hon. men nae. ska försöka ta tag i saker nu. imorrn äre skola i tre timmar igen. känns fett jätte värt. nae. ska oxo hämta mitt fin fina pass. japp. SMELL YOU MATES!


solen gråter regn.

bäddat ner mig i sängen för teori plugg. just nu känns teorin låååååååååångt bort. kommer fan aldrig klara den. som det känns idag iaf. ska ut och köra med mamma imorrn. ska få ge mig in mot stan med henne oxo nu. duktig mamma. har varit i skolan i dag i tre timmar. jätte värt. ledig imorrn. fett värt. ska sova som en gud. stinaoch jag har varit duktiga idag. eller aa. hon kämpa på den lille fisen. ska kanske om det hinns springa imorrn med. japp. annars får det bli i helgen ist. längtar fett till lördag. kommer bli sjukt. sjukt underbart. ska till munken innan och ladda upp. yes. kommer bli en helt amazing kväll med världens bästa. får se om jag får träffa min man imorrn. ska kanske träffa jossan oxo. yes. men nae ska plugga lite nu. kanske tittar in senare. smell you.

fuuuuuuuuuuuuuuuuuck you!

ligger i sängen. är arg och besviken på mig själv. varför? gör tvärtom hela tiden och får ångra det sen. ska fan aldrig mer ställa upp. aldrig. usch vad arg jag är! ska kolla på tv nu. kanske en film och sen kanske försöka sova. orkar helt plötsligt inte bry mig om hur dan imorrn blir. ska iaf få träffa jossan på onsdag. BEHÖVS! men nae. hör av mig imorrn. stina och jag ska börja med lite rutiner imorrn. yes. HEJDÅ!
4 år tsm med världens finaste stina igår ♥

lördag. lördag. lördag. lördag. lördag. lördag. lördag. lördag. geeeeeeeeee mig!

lalalalala.

sitter i soffan och kollar på grease. fint javisst. har haft massa roligt för mig i helgen. yes. i fredags gjorde jag och saken mat till mamma och pappa. vilken potatisskalare till man jag har! fett med gott blev det iaf. yea. i lördags vare dags att umgås med släkten på min mans sida. jag blev döpt till pippi av gry. snäll unge. fick en dreglande vendela i knät oxo. kan ju nästan beskrivas som himlen... igår blev det grillning hemma med bror och anna. otroligt gott. japp. jag och christoffer gick sen på kvällen upp till koviken och kände på vattnet, min söta lilla hund fick bada oxo. hon såg så lycklig ut den lilla fisen. min man såg ut som ett lyckligt litet barn igår när han doppa greta i vatten tunnan. han är allt för söt ibland. idag har vi inte gjort nått. eller ätit smörgåstårta och kört grisen. JAG VANN. japp. sen så gick han vid tre. hejdå är tråkigt. men en jätte mysig helg och ett perfekt avslut på lovet blev det. nu längtar jag till onsdag. då får jag slema ner han med pussar igen. mohaha. men ska kolla kläder och lite sånt. duscha så man inte ser allt för skitig ut i skolan imorrn. japp. kommer nog kanske tillbaka ikväll. later!
allt kändes så mkt närmare igår när vi satt och kolla. jag läääääängtar.



kill me.

sitter i sängen och dör lite halvt. JAG HATAR MYGGBETT! ser ut som jag har nån böldsjukdom eller nått. jättekul... ska låsa in mig och inte gå ut förens nån har utrotat varenda jävel av dom!

mygg jävel.

ligger i sängen och stör mig på att myggor måste finnas. ja. har redan fått 7 st. inte alls ok när dom blir stora som hus och ska klia så man vill avlida. inte nog med det tror jag har fått ett till... kuuuuuuuuuuuuul. nae. ska utrota dom jävlarna. men aa. idag har jag och stina varit duktiga. vi har varit ute och sprungit, mötte då på en älg. yes. men stina var för trött så hon märkte inget. tur att vi inte blev jagade, jag hade aldrig orkat springa iväg och stina var för trött för att skydda mig, som vilken vanlig hund som helst skulle göra. tveksamt vad hon skulle göra. japp. sen har jag oxo varit duktig och pluggat lite eng oxo. bara en uppgift kvar att kompletera sen äre done. japp. imorrn kommer saken hit. yes. mysigt. ska laga tre rätters och hoppas jag kan få nån hjälp av han iaf. så lost i köket är han nog inte. hoppas jag. men han är väldigt söt när han står och mäter upp hur mkt makaroner han ska ha. hihi. men nae ska kolla lite film nu och ladda för en fet sovmorron imorrn. yes. later!

sleeeeeeeeeeeppa.

hemkommer efter en drös med timmar på parken med min kära bror och resten av grabbarna. japp. helt underbart. blir alltid på mkt bättre humör när jag kommer dit. kan tyvärr inte jobba nästa match. ligger nu i sängen och har ont i fötterna. japp. ska dricka lite saft och äta en kexchoklad, som får stå för min mat idag. hann inte äta nått förut, så det har bara blivit frukost idag. not good. nepp. har gått och ätit lite smulor hela tiden från buffen. men aa. imorrn ska jag sova länge. den som väcker mig innan tio är det fett synd om. det lovar jag. har oxo varit och kört idag. inne i stan, oohh. gick ganska bra. yes. men nae måste sova nu. tittar in imorrn. just det klippte lugg igår. ångrar mig redan lite. blir aldrig så som jag vill. men får väl stå ut med det ett tag iaf. LATER.

walking.

blev en skön promend med mamma och pappa förut. sjukt vilken konstig pappa jag har. japp. "han kan ju inte ha kolik, det måste ju va hästlik." skit kul. nae. stina fick nästan en hjärtattack. pappa försökte oxo skrämma mig. funkade absolut inte. eller kanske. men aa. imorrn ska jag och mamma fara fram och tillbaka som jag vet inte vad. japp. fixa pass, sätta in pengar, betala, körskolan, klippa oss och sen hem och laga mat. yes. körlektionen idag gick super. börjar få häng på det mesta tycker jag. japp. min man kommer till mig imorrn oxo. mysigt. japp. har tänkt massa på onödiga saker som inte händer förens en månad typ. hatar mig själv ganska så mkt ibland. ja. får se hur helgen om två veckor kommer få spenderas oxo. själv eller inte. har iaf stina och greta som sällskap. mysa med stina i soffan, sova i mamma och pappas stora säng med min fina tjocka stina bredvid mig. mys. men nae ska kolla tv nu och försöka sova ordentligt imorrn. japp. LATER!
maybe imorrn.

WORK!

JAG SKA JOBBA PÅ ONSDAG. YEAH!!! MIG HAPPYYYYYY!!!
tittar in sen senare efter min och mammas promenad.

13.

ligger i sängen. är ledsen och inte alls på humör. kommer tillbaka imorrn när jag fått träffa bästa vän och fått massa glädje i mig.

fotboll.

sitter i soffan med min far och kollar fotboll. pappa har laddat och har matchtröjan på sig. kul kille. jepp. ska snart gå ut och gå med min mor och hund. nice. ja. har oxo pluggat lite idag. dukigt tycker jag. kollade på en skapligt läskig film igår. min man var iaf VÄLDIGT rädd. mohaha värsta blöjan. så söt är han den lille saken. jepp. räknade förut att det bara är 19 dar kvar tills mamma och pappa åker. ja. ska bli skönt att få va själv ett tag. japp. eller kanske får besök av min bror och anna. imorrn, första dan på lovet, får jag ingen sovmorron. nepp. ska ha körlektion 10.45. not fun. ser inte fram emot det. nej. det var inge kul i fredags när jag körde. usch och fy. ja. ska sen efter träffa jossan. wonderbart. japp. tisdag ska jag klippa mig!!!! ska fråga jossan om hon har nått förslag. hon brukar va bra på sånt. jepp. sen ska jag fixa pass, sätta in pengar och betala det sista på resan. yes. men nae. later ikväll kanske. annars imorrn tror jag. har ju ganska mkt tid att inte ha göra nått på så kommer ha tid att titta in iaf. får träffa min man en dag den här veckan tror jag... LATER!

drive plugg.

sitter och kolla på eva och adam. aa. ska snart börja plugga. yeah... så får nog min dag se ut. min man jobbar men han kommer hit sen. skräck film så det bara sjunger om det ikväll. fett med nice! hade sista dan på munken igår. drog över 200 lunch. fett nice. ja. fick sluta ganska sent. men det var nemas problemas. åt wallenbergare och tårta på det. fick världens bästa omdöme. japp. men nae ska ta tag i saker nu så det händer nått nån gång.

waiting on husband.

sitter i soffan och ska snart dra en snabb dusch. behövligt. ska sen plugga lite om jag orkar. måla mina naglar om jag orkar och kommer ihåg. ska sen försöka hålla mig vaken tills min man kommer tillbaka. får se hur det går. är feting trött. det var bara att gå upp i morse när klockan ringde tio över 6. lika dant imorrn. körlektion och sen sista dan på praktiken. emma och jag har köpt tårta åt sakerna. mums. kommer bli sorligt att inte komma tillbaka dit efter lovet. äckel skola. men nae ska dra mig nu. tittar nog in på lördag igen!

In it to win it.

Nästan precis hemkommen efter en kvälls jobb på munken med grabbarna. Fett med kul. Fått massa beröm. Blivit kallad söt, bästa amanda och grym ett antal gånger. Skulle kunna göra det varje kväll för att få höra såna saker. Men Nae ska sova nu, eller iaf försöka trycka undan alla svartsjuka och oroande tankar. Prov i fem underbara timmar imorrn och sen kör lektion. Jag behöver all sömn jag kan få! Tittar nog in imorrn innan min man kommer och tar min älskares plats. Later!

suprise.

vill bli med tagen nånstans jag inte vet vart. känna hur nyfiken jag blir och bara vill veta mer. vill komma hem och mötas av tända ljus, mat på bordet och en ros eller två. jag vill bli uppvaktad och ompysslad till hundra. vill känna att jag är på toppen av allt för en stund. tillsammans med dig. ligger i sängen och låter tankar fladdra. går kväll imorrn och kan sova länge. tack! det kan jag behöva. kul dag idag. inte alls mkt folk. fett god mat. kunde inte va bättre. imorrn blir det nog lite mer fart på det hela. japp. slutar nog runt halv tolv och ska gå upp vid tio över 6 sen igen för att dra till skolan för prov i 5 timmar. gud vad jag älskar livet! men nae. eldkvarn om 18 dar. 18 FUCKING DAR!! GE MIG! kommer bli sjukt! som vanligt. men endå. vill nuuuuuuuuuu. men nae ska fixa det sista, bädda ner mig skönt med min älskare och sen kolla tv en lite stund. håller tummarna på 12 timmars sömn inatt. LATER!

åååååååååångest.

har räknat mina pengar. kände mig riktigt glad där ett tag att alla pengar är fixade till resan. ramla sen ner i nått jävla hål. jag kommer aldrig få ihop pengarna till bilen som måste lagas. jag kommer aldrig ha nåra pengar att göra nått kul med. pengarna jag tjänar på parken kommer gå till bilen, studiebidraget bilen. känns som det kommer ta år innan jag kommer ha betalat tillbaka pengarna till mamma. kul allt känns helt plötsligt. nae... fett nej. har enorm lust att lägga mig under täcket, sova hur jävla länge som helst, inte behöva bry mig om ett piss. bara stänga av klockan, vända mig om och somna om igen. men nae. såklart inte. känns som jag är lämnad kvar här med bara dig kvar. känner mig som ett andrahandsval. löften och ord verkar försvinna lika lätt som ett löv försvinner i vinden. igen. ska se om jag hittar nått lyckopiller nere i mitt lilla hål. praktik imorrn. hoppas på en helt ok lunch med inte allt för mkt folk. jepp. ska försöka somna skapligt. drömma om att jag är rik och aldrig mer behöver tänka på varje krona jag har. försöka sluta ramla ännu längre ner. kommer väl tillbaka när jag är på bättre humör.


home.

hem kommen efter en helg på vift fram och tillbaka. japp. praktik och konsert i fredags. en liten snabb tripp till black lion oxo. fett med nice. konserten var amazing. vilken mentor vi har! igår blev jag hämtad vid halv tre och drog på kalas hos christoffers moster och kusin. men aa. hade nog hellre legat hemma och sovit i soffan. men drog sen iaf hem till sakens mamma. scary dog som nästan tog livet av mig idag. fett med läskigt. ja. men nu är jag hemma. ligger i sängen och kollar på tv. ska nog ta en power nap tror jag. japp. kanske iaf. får tydligen besök sen. trevligt. ska plugga sen iaf och försöka börja läsa min bok. japp. men nae. I´ll be back tonight.

Ttl

Sitter och chillar på black lion med mamma, pappa, ingela och stefan efter att av varit på konsert och kollat på världens bästa mentor. Helt sjuk! Men Nae. Ses nån annan dag. Ska gå i dvala sen.

dog days are over.

är på fett dåligt humör. arg, irriterad, ledsen och massa aa. tänker inte gå in på nåra feta detajler. kommer bara säga massa saker som inte ska sägas som bara kommer endå. 9 och en halv timme. men arrå. är i fett behov av att jobba på parken. träffa min bror. slänga käft med robban. stå och prata med mig själv i disken. sjukt konstig människa jag är. längtar till praktiken imorrn. stå i kassa och sjunga till musiken. haft eldkvarn hela dan. bästa moa. hjälpte mig genom dan. jävla fitt kärring som klaga. FUCK YOU! träffade martin på stan och bestämde att vi ska göra kladdkaka till den 14. japp. har fått tre jävla pain in the ass myggbett på benet. stora som hus och kliar fett mkt. ska svänga förbi apoteket imorrn och se om jag hittar salvan jag haft förut. har för mig att den funkar? sånt som lär märkas. ja. men nae. 7 imorrn. tjolahopp. mm. skulle kolla på blue bloods. men nae. mina eyes fastna på datan så har säkert missat det bästa. fett med lyckat olsson. nae. hade suttit fint med en träning idag. men nae. får vänta fyra månader... ska på kalas på lördag. tror jag. om jag fortfarande är snäll och ställer upp. sånt som märks imorrn. är i större behov av att plugga teori. FETT KUL! nae. ska driva med mamma imorrn oxo. va snäll och sa att nån annan kunde få åka med oxo. men nu vet jag inte om jag är så snäll. men nae. ska kolla på det där jävla blue bloods nu och försöka bli på det där som kallas bra humör. ska hålla tummar och tår i min ensamhet att jag får jobba nästa match. JA! dags att pysa nu. trycker på saker jag inte ens visste fanns. eller aa. LATER FUCKERS!!!

every single promise I keep.

har varit ute och brummat med min mor idag. gick fett bra. hon är lite blöja bara. fick inte köra så fort som jag ville. tjata om det där jävla diket gjorde hon oxo. men aa. pappa kanske skulle hänga med nästa gång. får se hur det går. ja. men aa. back to munken imorrn. nice. servering. inte alls kul. men får väl ta mig igenom det. är på lite sad humör. får inte träffa min man förens på onsdag... tror jag. ligger i sängen och kollar på djursjukhuset. fett nice. ja. äter lite vindruvor oxo. vilket resulterar i akut kissnödighet inatt. japp. men nae. ska ägna mig åt tv nu eller kanske börja läsa min bok. blir skit bra. men nae. later imorrn kanske. om jag har lust och vill.

skulle aldrig kunna leva utan den blicken som får mig ur balans.

soffhäng med greta, magnus och en snarkande stina på golvet. fett med nice. oerhört seg efter en natt med mkt konstiga drömmar. saknar min man. hörs senare va.

away.

jag vill åka iväg nu. gömma mig under kudden och vakna av ljudet från vågorna. jag vill åka härifrån nu.


pengar rullar in.

ligger i sängen äntligen efter en dag på jobbet. hur kul som helst att få va tillbaka på parken med allt galet folk. har stått och köttat massa disk med krille och linus hela dan. fett nice. konstiga killar... är helt slut efter dan och är i behov av massage. och så klart så är jag själv. självklart när jag behöver nått så är han inte här. dålig tajming. ja. imorrn tar jag ledigt. japp. varför tänker jag inte säga. det är hemligt. ska vara duktig och dra ut och springa med min kära hund. ja. ska sen ut och brumma med mamma. fun fifan. ja. har oxo fått mitt första myggbett känner jag... inte ok. nä. praktik sen på tisdag. massa nice. två veckor i serveringen som gäller nu. inte lika kul som kök men det får funka. ja. men nae. ska kolla lite tv nu och bara njuta av att jag inte behöver gå upp tidigt imorrn. nepp. kanske blir tidig kväll idag. sånt som märks. en tolv timmars sömn skulle inte sitta helt fel! men later imorrn va!

RSS 2.0