hellu!

sitter i älsklings säng. helt själv. inte en kotte är hemma. plutt drog tidigt imorse. buhu... jobbade röven av mig igår uppe på parken. fett med kul. kunde faktiskt inte varit en bättre dag att jobba. humöret va nere på botten men det blev bättre när jag kom dit. japp. men nae ska dra mig mot spårvagnen och sen vidare mot körskolan. sen ska jag möta min mor som ska bjuda på mat. nice! later.

HOME AGAIN!

hemma igen. i kalla äckliga sverige. kom hem igår morse. tio timmar senare än vad som var räknat. planet skulle lyft 13.50 grekisk tid men lyfta ca 00.30. fett med kul.. nae. men nu är jag hemma igen. med en ring på fingret. tog en promenad på stranden, nån knacka mig på ryggen och när jag vände mig om gick han ner på knä. mys! haft fett varmt, ätit fett med massa god mat, druckit fett med massa gott och haft det underbart med min man en hel vecka. vi fick förseningen att se lite positiv ut genom att vi fick en extra natt tillsammans. ja. sov som ett jävla moje typ hela vägen hem på planet. vaknade och åt sen somna igen. vakna dö förvånad när en människa sa att om 20 min landar vi i stockholm. när vi väl va hemma däckade jag i soffan nåra timmar. fett skönt. imorrn ska jag sova ut så det bara sjunger om det. ska sen packa upp det sista om jag orkar. japp. men nae. kollar nog in imorrn. har ju ingen data kvar så måste använda den stora. yeah... LATER!

BYEE!!!

drar mig mot stockholm inatt för att sen dra vidare mot kreta med christoffer. blir borta en hel jävla vecka. fett med skönt. hör av mig när jag är back in sweden igen. HEJDÅ!

dude, I got scammed. again.

sitter hemma och väntar på att mamma ska komma hem med nån mat till mig. vill absolut inte äta det hon hade gjort. blä. har idag åkt buss massor. varit och hälsat på hjortar, kor, strutsar och kalkoner. fett nice. strutsar är fan mina idoler. fett dumma i huvet. aa. har fått se strutsporr oxo. inte varje dag. nä. men aa. har packat färdigt allt nu. tror jag iaf. kommer nog packa upp och kolla allt hundra gånger till innan söndag. japp. men nae. ska gå och ta mig en nap i soffan. fett länge sen.

Knock. Knock.

Ligger och kollar på nån film. Sista dan i skolan imorrn med massa studiebesök. En hand som fortfarande gör ont. Vill helst va hemma imorrn och packa. Men Nae. Jag har lust att lägga mig ner och gråta. Blä. Hatar att stressa upp mig. Hejdå.

I´m sure you guys can handle it.

nu är jag hemma i min lilla stuga igen. i min lilla sköna säng som inte känns så liten när man sover själv. har sen i torsdags varit med min man. massor med mys och kul. vi har badat, solat, jag har bränt mig, fuck face blir ju brun direkt. fusk. spelat massa kort och yatzy. jag förlorade med flit så han skulle få lite självförtroende. haft två kalas. lagat mat med svärmor och gjort negerbollar. fett goda. har oxo överlevt. den där tubbe är ganska snäll om han håller sig på avstånd. japp. har sovit i en stuga som varit 100 grader varm. jätte skönt att vakna upp i en bastu. har saknat min fläkt jätte mkt. imorrn ska jag till skolan för första gången på typ två veckor. ska lämna in min vän, buhu, och sen fylla i nått papper. sen ska vi till folkparken med klassen och grilla och göra nått tror jag. kan ju hoppas att det blir kul. yes. ska sen dra mig mot himpa och spela andra korpen matchen. är inte ett dugg sugen. blä. har oxo 16 månader med min fina man imorrn. hihi. och på söndag åker vi!!!! men ska försöka sova, ska upp ganska tidigt. har körlektion imorrn innan skolan. yeah! ska mysa lite med min vän oxo, får ju inte tillbaka den förens i slutet av augusti. blä... LATER!
       

honey I´m HOME!

hemma igen. ska packa och lite så tills imorrn. lovar att titta in sen med massa fina bilder från helgen!

welcome to the army.

ligger och kollar twilight. good. ska se en till film sen. japp. american history x. pappa tyckte den var äcklig men jag har ju sett den förut så det blir nemas problemas. japp. om ungefär 18 timmar får jag träffa min man. ÄNTLIGEN! som jag saknat han. idag har det nog varit värst. varit ledsen typ hela dan. usch. men imorrn får jag gosa ner mig i hans famn igen. massa mys. men nae ska fortsätta kolla film nu. kommer försvinna för ett tag nu. ska ut till christoffers mamma i helgen och kommer hem måndag tror jag. kanske tittar in från mobilen om jag orkar. ska försöka överleva först. LATER!

clean up your mess.

svårt. obeskrivligt ont.

she gave my muffin away.

sitter i soffan. trött och ledsen efter en konstig natt och morgon. jag saknar min man. KOM HEM!

RSS 2.0