brödkant.

sitter i skolan och gör absolut ingenting. nä. som vanligt på den här skolan. ja. men ska gå om tio min typ. ja. ska ner till stan och möta min man och sen va med han tills jag börjar. ja. inte helt pepp på det men det ska nog gå endå. ja. imorrn ska jag dra till med en feting sovmorrn och sen jobba igen. fullsatt och säkert världens drag. yes. men nae ska packa ner min vän och sen dra mig. bye.

kinkig.

varit och gjort mitt första pass på durken. och det gick väl helt ok. tror jag iaf. ska jobba fredag och lördag så lite bra måste det gått. japp. nu ligger jag i sängen och känner hur hela huvet snurrar. mkt att ta in och komma ihåg. japp. alla känslor är helt upp och ner och min kudde börjar bli blött.. hatar att mitt självförtroende ska vara lika stort som en ärta. mm. imorrn ska jag till skolan, iaf på eftermiddan. skönt med sovmorron. det behöver jag. ja. sen ska jag jobba till typ elva eller nått. blä. men nae ska kypa ner i sängen och ta en ballerina. tala lite med min man, försöka ta mig samman och sen sova. bye

knäpp.

sitter i skolan och söker efter en massa sekter och annat. jätte kul. nae. mm. men slutar kvart över elva. feting skönt. ja. eller jag gör ju inte det egentiligen. men vi går hem till lunch iaf. ja. skönt som tusan. japp. ska hem och umgås med farmor. kul... nä. men ska fortsätta jobba lite så jag blir klar med aset snart. yes. bye..

suckeeeer! :)

blir nog att dra iväg till HC och handla glass. kanske kan proåka nya bilen. finbil fi fan. sen blir det upp och lägga sig och mysa till 2 och en halv men och se älskling somna på mitt bröst. kanske blir att hoppa in i duschen med. hehe :) hoppas att hon inte blir sur för det här. hihi men men det är sånt man får ta :P men skulle bara säga att jag älskar dig mest av allt toker <3<3<3 // din älskare <3

hej.

hej.

.


go wait in the car.

sitter i sängen och funderar lite. försöker hålla mig vaken. johanna ska ringa sen nån gång.yes. ska till henne imorrn och inte göra allt föt mkt tror jag. kanske blir en sväng ute om vädret är som idag. känns sådär att stå inne i ett kök hela dan. men men. bara varit tre st i köket hela veckan. japp. men gått underbart bra endå. sjukt bra sammarbete och sjukt skön stämmning. yes. maten bara flyger ut. trots att jag mått skit idag har det endå varit as kul med linus och albin. ja. men imorrn orkar jag inte med mer. nae. fattar inte vart all ork har tagit vägen. bara försvunnit. ja. är så jävla less på allt. det enda jag gör är att sova så fort jag kommer hem och går upp till mig. börjar känna mig grymt stressad över skolan. matten. vad händer om jag inte klarar den? att jag ska klara av alla andra ämnen. fy. hatar det här. hatar att jag stressar upp mig och oroar mig hela tiden. fan. sover som ett jävla arsel på nätterna och när jag vaknar av mardrömmar är min man inte här. suger hårt. aa. men nae nu skiter jag i det här. ska mysa ner mig lite lagom i helgen. försöka att va vaken så jag får prata med johanna. ja. just det, ska till durkslaget imorrn och prata med dom. håller tummarna på jobb!!!! pengar fifan så jag och babe kan åka iväg i sommar!

friends.

vill ju åka och ha kul med mina vänner. vilka? det är frågan. finns dom ens? inte ens när jag sover får jag va ifred. känns inte så jättekul att åka längre..

mammas hjärtegryn.


to make me look foolish.

kollat lite nya avsnitt av house idag. bästa! ja. varit nere hos pappa och pratat lite med min bror när han kom. ja. gick upp ett tag igen. gick ner sen igen och duscha och så. och nu är jag uppe hos mig igen. väntar på att babe ska komma. han kommer om en timme typ. ja. hoppas jag iaf. kallt som tusan och jag saknar min fina man. ja. imorrn ska jag ungefär samma sak som idag. ska plugga lite imorrn oxo, sen åka hem till babe och sova där. tror jag iaf. ja. mm. men ska burra ner mig i sängen och försöka få upp lite värme innan nån annan kommer och värmer mig. ja. ingen stina fick följa med upp idag. va inte så jättekul att bli väckt tio i sex imorse. men hon va ganska söt när hon hoppa upp och la sig på kuddarna bredvid. kommer bli svårt att flytta hemifrån och lämna mitt lilla barn hemma. usch. ja. men nae hörs nog imorrn. LATER

oh god her mother is in town.

ligger i sängen och gör absolut ingenting. härlig lördag! har gjort färdigt min sprit uppgift och skickat in den. nu ska jag fortsätta spendera dagen med en massa film och så tror jag. måste fördriva tiden tills babe kommer ikväll.ja. hörs kanske senare!

he is pretty good with her.


I need the key to the lock.

blev hemma från skolan idag. orkade inte åka in för att vara där i en timme eller så. kände att jag behövde va hemma. mycket som snurrar i huvet nu. inte alls kul. allt blir bara blä hela tiden då. skulle va skönt att åka iväg en vecka eller två och tänka på absolut ingenting. ja. ska inte till skolan på måndag heller. tror jag inte iaf. nä. då ska jag föröska sova mkt och länge och göra klart allt i skolan som ligger och väntar. inte så jätte mkt kvar men skulle va skönt att få det gjort redan nu. ja. ikväll ska jag göra absolut ingenting. gå upp skapligt till mig och sätta på en film. tror jag tar med mig stina upp. är sugen på lite stina mys i sängen inatt. ja. hon brukar ju va bra på att va mysig. min gose Stina. ja. men måste väl byta lakan imorrn om min man ska komma och sova hos mig så han inte dör eller nått. ja. så lite snäll kan jag allt va ibland. ja. ska väl oxo mysa och umgås lite med mina päron ikväll. en stund iaf. orkar inte så mkt längre. nä. emma var ju och hälsade på igår med lilla jennifer, och gud vilken mysig unge det där är. hon blev till och med glad när hon såg mig! synd att bilen inte vill funka så jag kan åka dit oftare! ja. men ska kolla lite simpson nu och sen antagligen hjälpa till med maten lite senare. ja LATER

his heart stop.

ligger i sängen med lite plugg framme. men orkar inte göra mer just nu. får bli mer i helgen. verkar ju inte som att min helg kommer innehålla speciellt mkt. ungefär inget alls. nepp. ja. mm. kul... nae. inte alls. fortfarande massa sad och arg. ingen som märker nått heller. måste va bra på att inte visat eller så, aa. börjar bli trött som tusan. ja. ska väl krypa långt ner i sängen snart och kolla tv, helt själv. vilket jag ska göra hela helgen. fan vilket bra humör jag är på. nae! men aa. ae, ska bädda ner mig nu och fortsätta var oerhört mkt sad och arg. bye..

lets go where they can´t find us.

sitter i skolan och kollar lite saker med becka. robin tycker jag är fixerad. inte sant alls. eller? hmm. ska snart gå ner och möta emma. yes. yeah. ja. bara en lektion kvar idag, eller har matte sen men aa. ska hem sen och försöka plugga lite. eller kan ju göra det i helgen eftersom jag inte har nått att göra. är lite, eller mkt, sad inför helgen. inte ett dugg sur. ganska sur oxo för den delen. ja. men aa. råkade träna utan knäskydd igår vilket har resulterat i ett fint blåmärke. bra jobbat! feting rolig träning med massa skott, torts att dom bara va 6 st. ja. men nae ska fortsätta fixera mig vid andra saker och sen gå ut en sväng. tittar in ikväll igen när jag är ensam och ännu mer sad och arg. LATER!

ett annat land.

ledig idag. skönt som tusan! har inte gjort allt för mkt. gick ner vid typ halv elva och käka lite. gick upp till mig direkt sen igen. ja. har läst färdigt boken. oerhört bra. ja. ska väl försöka orka gå ner till mamma snart. men bara om jag orkar. känner på mig att det bara kommer bli en massa tjat så fort jag kommer ner. ja. har väl sovit sisådär inatt. fick ju sovmorron iaf. ja. sovmorron på fredag oxo. skönt! ja. hel dag imorrn och matte stuga med becka som vanligt vid kvart i fyra. duktiga vi. ja. men nae kanske ska mysa med min säng en stund till och sen gå ner till min mor. LATER!

wishes.


I need some cold milk.

ligger i sängen och försöker med allt jag har att va vaken ett tag till iaf. ja. kämpigt som fan. ja. ska väl va tråkig och sova snart endå. orkar inte ligga vaken så länge till. nä. imorrn är jag ledig och ska sova längeeeeeeeee! usch vad jag kommer hata den som väcker mig! ja. oerhört. ska oxo va duktig och plugga imorrn så jag ligger lite mer i fas. ja. måste oxo läsa klart boken. ja. väldigt snälla jag. ja. men nae nu ska jag krypa ner i sängen och mysa med babes tröja som luktar så oerhört gott. ska försöka att inte blöta ner kudden när jag umgås med den. ja.

krudilura.

sitter i skolan och ska snart ha lektion igen. snart och snart men om ca 20 min. ja. ska bara va kvar i 30 min sen åker jag hem och sover eller nått. behövs då jag inte sovit allt för mkt dom senaste två nätterna. ja. fattar inte vad som är problemet. jag älskar att sova men endå suger jag feting hårt på det. mm. ska sova själv inatt oxo. bara därför ska jag äta lite kakor och det ikväll, för mig själv. ja. det tycker jag att jag får. ja. mm. men aa. just det. vann våran sista match i helgen och är nu oxo seriesegrare för andra året i rad. så jävla härligt!!! spelade inget, tur det kanske. hade inte klarat det så jätte bra tror jag. va en riktig kämpar match och nervigt enda till slutet. inte ok för nerverna. men nae ska kolla omkring lite och sen ha en jättelång lektion. skjuts hem av farfar då bettan inte vill mer. nä. hon ligger ute på blocket för försäljning. buhu. men pappi har en ny bil på g. ja. LATER!

du vet mycket väl vad du gjort.

helt ok dag igår i dieten med emelie. mkt att tänka på med allergier och gluten och sånt. ja. slapp som sagt flippa över 1000 hamburgare som vi inte ens fick smaka sen. äckliga jävla snorisar. blä på er! fan. ja. ídag slapp jag steka massa fisk, så gjort ist järpar på 45 kilo färs. kul liv. nae. men det var ju tvunget att göras. ja. blev lämnad själv sen efter lunch och fick städa hela köket tsm med lärarna. kul. nae. fett arg. va arg sen på matten för att jag fattar noll. börjar släppa lite. tror jag. hoppas det iaf. ja. me blev glad när jag kom hem och såg att min klänning och mina skor hade kommit. åkte och hämta dom. satt perfa!!! längtar! ska bara komma igång med träningen nångång med mamma så att jag får lite självförtroende när jag måste ha kläning på mig. ja. ligger iaf nu och äter lite ballerina och choklad. ja. tyckte jag kunde få det. ja. imorrn ska vi ha tråkig teori hela dan. inte ok. inte alls. nä. åker ut till svärmor imorrn och sover där. på lördag ska vi till olle och johanna och käka och kolla mello. DANNY! men nae ska kolla lite tv och försöka va vaken ett tag till. känns inte som om det kommer gå så bra. men men. LATER!

everytime we meet I skip a heart beat.

blev ingen skola i måndags. kanske tur det. fick ett huve som ville ta livet av mig. så däcka en lite stund i soffan hemma hos babe. ja. asa skönt. men idag har jag varit duktig och varit i skolan. ja. storkök hela veckan. sisådär kul va. men får funka. kök iaf. ja. ska va i dieten imorrn hela dan. yeah.. nae. eller får hoppas det är kul. slipper steka typ 1000 hamburgare iaf. ja. inget sällskap idag. eller jo på dan efter skolan, men inte i natt. inte ok. nä. som vanligt. ja. men ska kolla house och försöka va vaken tills babe skriver. ja. min fin fina man. världens bästa, som gör absolut allt för att jag ska va glad. bästa. ja. min fina bettan är trasig nu oxo... buhu. ja. hon måste tydligen ha ny koppling. kul. nä. inte det minsta. men nu ska jag mysa ner mig och äta lite choklad. ja. imorrn är det träning och 25 månader för mig och babe. ja. LATER!

I said my heart beats for you.

sitter i soffan och försöker göra så lite som möjligt. ska spela match sen vid fyra och sparar alla mina krafter till då. oja. kollar på nån äcklig film om nån som är instängd. perfekt! älskar såna filmer! nä. fick gå upp tidigt imorse för att skjutsa min man. men åkte hem och sov två timmar till. skönt! får se hur det blir med skolan imorrn. absolut inge kul att gå själv. får se vad min man säger om min plan. ja. men ska gosa ner mig i soffan och kolla vidare på filmen. kanske hörs imorrn!

vad hände med våra liv?

sitter i skolan och ska ha lektion på en timme. jätte värt att komma hit. nä. men ja. måste ju för att få snygg närvaro. och just det! JAG KLARADE MITT MATTE PROV!!!!! HELT JÄVLA STÖRT! FICK BARA TVÅ FEL OXO!!! så jävla sjuk är jag ibland. ja. nu är det bara två prov kvar. ekvationer står på tur. ja. men aa. ska inte ut till svärmor i helgen. så ikväll ska jag och min man äta pizza och bara va med varandra. trots att vi setts väldigt mkt senaste tiden så är det jätte tomt utan varandra. ja. men inatt ska vi sova med varandra igen. MYSIGT! ja. igår va jag duktig och somnade precis innan åtta. ja. vaknade i panik 20 över nio och trodde jag sovit bort hela natten och bara skitit i att min man skrivit till mig. men nae. somnade om och vaknade halv elva att han skrev. ja. höll mig vaken till hela halv ett. duktig flicka. ja. men har inte sovit allt för mkt inatt. så det var skönt med sovmorron. ja. men nae. ska väl kanske börja jobba och sen åka hem. mammi kommer och pick me up om lite mer än en timme. ja.

jag är så söt på den bilden.

sitter i skolan på nog veckans segste dag. har fått lite gjort på första lektionen iaf. ja. men nu har vi årtiondes mest värdelösa lektion. ja. gör absolut ingenting. nä. men men. måste va kvar i skolan för har matte lektion vid kvart i fyra. ja. håller tummar och tår att jag har klarat mitt prov. ja. annars blir jag fan inte glad. nä. träningen igår gick apa bra. fett kul. lekträning för det mesta men oerhört kul endå. match till tusen på söndag. ÄNTLIGEN! ja. ska kicka hultic ass så det bara sjunger om det. så jag hoppas jag får stå hela andra. ja. tråkigheterna som har hänt verkar lösa sig oxo. tror jag iaf. hoppas verkligen det. ja. men imorrn har jag sovmorron och börjar halv ett. har lektion en timme. sen åker jag hem och packar väskan för att bege mig ut till svärmor och spendera nästan hela min helg där. ja. mysigt att umgås med tubbe. nä. men jag överlever endå. ja. LATER!

RSS 2.0