PROV!

sitter i skolan och har precis haft prov. ja. gick väl helt ok. ja. tror jag iaf.
matchen i söndags vann vi med hela 28-11. halva serien har gått och vi är fortfarande obesegrade. underbart!
släppte in 6 mål på mina 30 min. helt ok. hade nog kunnat ta nått kantskott mer, men hatar när folk ska skjuta mot ansiktet! äckel. men nae. ska försöka göra nån nytta.
efter skolan ska jag träffa retard. sen ska vi åka på handboll, kolla när min man spelar. japp. och imorrn väntar jobb!! ÄNTLIGEN!

bara luften gör mig svag.

sitter i min sän, alldeles själv, och sjunger lite. lyssnar på massa gammal bra musik. idag har jag inte gjort nått. pluggat lite och sen legat och degat uppe i stugan med greta. ja.
försöker ladda match imorrn. försöker att inte tänka för mkt på annat. försöker att bara va. inte tänka. bara lyssna på musiken. funderar på om jag ska orka duscha idag eller om jag gör det imorrn. är inte så äckligt som det låter.
och idag är det bara 18 dagar kvar till eldkvarn. 18 dar. äntligen.
väntar på att min man ska sms. hoppas det inte blir allt för sent. har laddat upp om jag behöver fara ut på äventyr. ja. till världens ände om det vore så. japp. utan nån tvekan.
men nae ska fortsätta att inte tänka och lägga mig ner och fortsätta sjunga till musiken.
underbart ha egen stuga!

let me entertain you.

nu har han åkt. min fina christoffer. och som alltid är mina kinder randiga av tårar. så svårt, så jobbigt, så otroligt inte ok att säga hejdå.
nu ligger jag i soffan med min stina och deppar. nästan börjat räkna ner tills vi ses på söndag. fy vad barnslig jag är...

ingen har sagt att det är lätt.

Dina tårar nerför kinden
när du lägger makeup
är som ett regn i september,
och bara fel saker blir sagt
Ja, det är svårt när inget händer
ännu svårare att bli äldre
Jag har försökt att lära mig
med inte ens jag kan allt
Gå med mig över fälten
följ mig ner till havet
Är det nåt jag vill visa dig
är det den här vägen
När tiden hinner upp oss
får vi annat att tänka på
och både du och jag vet vem som
är mest angelägen
-Eldkvarn

sitter i skolan och gör uppgift om viner. ja. har varit och ätit gröt. mums. slutar lite tidigare idag och ska då hem och sova en liten stund i soffan. har jag bestämt iaf. ja. och för nog andra gången på säsongen var jag vaken igår är min man slutade sin träning. ja. sömn har inte stått högst på schemat den senaste veckan. nä. men imorrn ska jag sova länge och sen plugga röven av mig. går bara i skolan en dag nästa vecka. hehe. ska va busig och jobba ist. hehe. men två prov väntar på tisdag. yeah... men nae ska försöka jobba lite och bli klar innan det är dags att gå hem. måste vänta på min man oxo om jag inte slutar allt för tidigt.

I´m shore she meant well.

fortsätter min deppdag från sängen. eller hade iaf kul med emma förut!
depp vare ja. japp. skulle behöva komma upp till parken och få träffa grabbarna. ja.
jag har fått skäll, igen, av mamma om min hund.
min fina, älskade, bästa Stina. känns ibland som om jag förstört hela hennes liv. att hon skulle haft det bättre hos nån annan.
men hon är ju min. min finaste Stina. ingen annans.
men ska kolla tv nu ett tag. sms till min man som tränar. men ska sms endå. ja.
imorrn äre skola hela dan som gäller. nått med data och sen drycker. viner så det bara sjunger om det.
sen ska jag hem och bara va med min man nåra timmar. sen åker han ifrån mig...

jag älskar dig passionerat.

jag vill ha plura. fina underbara plura på en scen med ljusen bara på honom. med fulla för kärlekens skull. jag vill ha plura på en scen med fulla för kärlekens skull nu. nu. jag behöver plura på en scen i två timmar. ja.
jag vill stå med tårar i ögonen och va lycklig och glad.
glad står inte på schemat idag...

pjut.

sitter i skolan och har estet. asa kul. nae. men aa. måste ju vara här. och duktig som är jag är jag ju här. ja. får med min emma hem en stund sen. möööööööös. vi ska försöka komma ihåg att åka rätt väg hem sen. ja. svårt. oerhört. ja.
träningen igår va inge kul. plattfot så det sjöng om det. yes. men fick in en snygg räddning från linjen. jag äger på att läsa vissa personer. eller så fattar personer inte att jag vet i sömnen hur dom skjuter. ska spela match på söndag och hoppas plattfoten är borta då. ja. yes. japp.
inatt ska jag få sova själv igen. enda till söndag!!!!!!! inte alls ok. nä. gråta ska jag göra. aa. massa!
nu ska jag deppa vidare och sen jobba på lite kanske. sörja att jag inte får sova med min make.
HEJDÅ!

VILL!

JAG VILL HA! JAG VILL HA! JAG VILL HA! JAG VILL HA! JAG VILL HA! JAG VILL HA! JAG VILL HA! JAG VILL HA! JAG VILL HA! JAG VILL HA! NUUUUUUUUUUUUUU!

frisk smak av mint.

sitter i sängen och försöker bli tagg på att åka och träna om cirkus en timme. blä hatar att träna sent. jag som vill ligga och mysa ner mig i min sköna varma säng.. men det brukar ju bli bra endå. brukar bli lite pigg efter uppvärmningen. yes. min fina man följer sen med mig hem. som vanligt varje onsdag. mysigt med onsdagstraditionen. ja. och imorrn har jag en skön sovmorron att se fram emot. men får gå upp endå vi sju och säga hejdå när bajskorv åker till skolan. ja. men kan väl ställa upp på det.
filmen vi såg idag var apbra! helt värt att åka in och se. köpte lite choklad och festis till filmen oxo. bra frukost! absolut. men nae ska leta fram mina träningskläder och sen dra mig neråt och sen åka och svettas i 90 min!
BYE!



now you thank me.

ligger i min säng nyduschad och nerbäddad med filt, täcke och min fina piece. varit i skolan idag och inte gjort speciellt mkt. precis som vanligt ungefär. drog sen på nån utställning som var aptråkig. så drog efter en timme.
har spenderat hela helgen med min man och har fått sova med han sen i fredags. men inatt får jag sova själv. faktiskt en ganska skrämmande tanke att få somna själv efter så många underbara och trygga nätter bredvid min man. ja. kommer sakna den där lilla extra värmen och knuffen in i väggen. underbart.
imorrn ska jag in till skolan och kolla film och sen åka hem. ja. värt. mm jätte. hoppas det är en bra film bara. jaa. sen ska jag träna underbar handboll på kvällen. känns som flera veckor sen. ja. hoppas på mkt skott och mkt ajaj. ja. hihi. men nä ska kolla runt lite och försöka hitta lite värme i min lilla stuga och sen försöka, verkligen försöka, vara vaken tills min man skriver. stort lycka till med det idag..
LATER!

float.

min man drog för snart en timme sen och om ca 45 min ska jag dra mig till parken för att jobba lite i sju timmar. yeah! länge sen jag var där uppe nu. sen ska jag hem och äta massa god mat med mina päron och min fina man. ja.
bion igår var helt ok. klart den var bra, men inte en av dom bästa twilight filmerna. tror jag höll på att börja gråta typ tre gånger under filmen. hatar att va känslig vissa gånger. hade nån som satt och reta mig för det oxo...
men nae ska tagga jobb nu och sen längta efter ikväll.
LATER!

shoot me.

skolan. uppgift om viner. yeah..
mer skola. tråkiga projekt arbete. BLÄ!
jobba en snabbis.
hem och snygga till sig. sen..
sen BIO OCH MUNKEN med emma och fisrumpan!
min kväll kommer bli perfekt.
världens bästa emma och fisrumpa!
HEJDÅ

cake.

hemma efter att ha gjort tårtor i nästan tre timmar. fick hjälp av lukas oxo. dom blev jättefina! vi skulle göra en apa men vi ändra det till en gris ist. men den blev jätte söt endå. ja. imorrn är det drycker och lite projekt arbete som gäller. kill me and that fucking project. blä.
men ska kolla tv med min mor nu och sen äta lite tårta. sen ska jag susa sängen. helt jävla själv inatt.

is looks like she is praying.

sitter i soffan och ska snart ta bilen bort till spårvagnen. lat. jag vet. ska in till skolan och göra tårtor med emma och sen åka hem. sjuk värd dag. ne. men måste ju. och tårtor är ju aldrig fel. nä. absolut inte.
träningen igår va asakul. yes. vann med 3-0 på strafftävling. hehe. höll på att kicka upp bollen i fejat, men fan vad snygg den va. om man får va lite egoist och säga så.
imorrn äre äntligen fredag och bio med emma och min man. yeah. sen ska jag hem och sova och ladda inför ett sju timmars pass på parken med alla idioterna. ja.
men nae ska fixa det sista nu och sen dra mig mot skolan.
BYE!

we don´t know them.

sitter i soffan med min fina man och kollar greys. MYS! har varit duktig och kokat gröt, som ska ätas efter träningen ikväll. yes. massa med rolig träning hoppas jag på. ja. och min man ska komma och kolla. så som han gör alla andra veckor. ja.
imorrn ska jag och emma göra tårtor i skolan. mums. och vi ska äta dom sen oxo. hehe. och sen på fredag äre bio som gäller med emma och christoffer. twiligt! mums. hehe. ja.
men nae ska bita lite på min man och sen åka och träna.
LATER!

upanishaderna.

sitter i skolan och har religion. fett med kul. nae. men måste man så måste man.
var och bläcka mig lite igår. min man tyckte det blev bra. jag med. asa nice. gjorde inte så ont som jag trodde det skulle göra. tog typ 20 min. yes. sen när jag kom hem fick jag order om att flytta om jag fortsatte såhär. aha men då flyttar jag då. usch vad ledsen jag blev på min far. blä. jävle äckel på ren svenska. behöver ju inte säga att jag ska flytta bara för att jag gör nått som jag vill göra. tur att jag har min fina man. hur massa mycket tur som helst. sov med min fina man i natt oxo, fick skjuts till skolan imorse. lyx! ska nog åka bil imorrn oxo eller bara till spårvagnen. ja. men nae. ska nog försöka göra nått. eller kanske. aa. får skjuts hem sen iaf. mer lyx!
Later!

40-12

matchen igår var jättetråkig att spela. vi vann med 40-12. stackars målvakt. fick stå hela andra. gick bajs i början. kom inte igång förens 15 min. sen blev det nåra räddningar. ja. mitt lilla pinkifinger fick lite ajaj oxo. ja. inte ok. nä.
idag äre ingen skola som vanligt. men har sovit hos min man i natt så var snäll och gick upp och skjutsa han och åkte sen hem. nu myser jag och stina i soffan. hon ligger och snarkar iaf. ja. ska åka in till stan sen och möta mannen och fixa nått på banken. sen ska vi till lindhals tror jag. mums på hög nivå.
har en söt stina som nu inte bara snarkar. hon ligger och fiser oxo.. inte ok. men nae ska försöka ta en powernap och sen byta kläder och lite så och dra neråt stan! sen vid fem händer det saker!

fest hos?

nu är han 18 och myndig, vuxen och allt vad det innebär med att fylla det big 18. igår blev det först fika hos hans mormor och morfar, sen drog vi hem och drog på fixet. yes. sen kom lukas och elin. sen bar det av till munken, en liten sväng till donken och sen puls. massa med skoj. åkte sen hem och sov med min man som verkade oerhört lycklig efter kvällen. japp! mer än mycket lyckad kväll. men har en greta i knät så är lite svårt att skriva. men sitter och taggar match mot finspång sen ikväll.
Later!

why wont you chill out?

sitter hemma alldeles själv, mammsen jobbar och papi vet jag inte vart han tagit vägen. skumt. yes. varit i skolan idag och kollat på film och sen åkt hem. känns som att mina torsdagar inte är speciellt värda. men aa. i skolan måste man va endå. ja. tyvärr. känner hur mkt jag har att se fram emot nu i en månad framåt. typ. soon bara en månad kvar till eldkvarn. 34 dagar för att vara lite mer exakt. yes.
och vann lite lätt sådär emot 97orna igår. yes. 24-11 eller nått tror jag det blev. släppte in 3 mål under mina 25 minuter i buren. borde spela mot yngre oftare och få upp självförtroendet lite. yes. var sjukt kul att se dom försöka spela med klister. gick inte sådär jättebra. nä. åkte sen hem med min man och somnade nog ganska snabbt. tror jag. kommer inte ihåg. nä. imorrn är det äntligen fredag. shit vad snabbt veckorna går. går ju inte dirket jätte mkt i skolan. men nae. ska mysa ner mig i soffan med greta som redan har parkerat bredvid mig, kanske ska sno lite värme från henne. kallt så det bara sjunger om det. ingen hemma som kan elda åt mig. men ska snart gå upp till mig där det är jätte varmt och skönt.
händer ju massa skoj och sånt i helgen så tar en liten semester. yes.

de berömdas aveny.

ligger och lyssnar nya eldkvarn. längtar. så in i helvete. om man får säga så. älskade plura.
varit i skolan idag och gjort det jag skulle göra. i fas så det bara sjunger om det. ja. fett nice. fast hade inget att göra fram till halv ett då sara va sjuk. kul. NAE! jag har oxo fått en godis kastad rakt ner i klyftan. INTE OK! mända inte glad. nä. fett med trött då sömn inte va i fokus inatt. fett inte kul. hatar att inte kunna sova. ja. hoppas på mer sömn inatt. fast går bara iofs halvdag imorrn. yes. fast sömn känns inte som om det kommer gå så bra i natt heller, då ajaj är framme igen. imorrn äre oxo dags för match mot 97orna. ja. men nae ska skala mina satsumas och sen kolla simpson och kanske va vaken sen när min fina man skriver senare.
BYE!

bajs.

bajs natt. bajs morgon. bajs dag i skolan med verkligen noll att göra fram till halv ett.
bajs på hela dan. aa. bajs bajs mera bajs. och kanske lite mer bajs endå.
om bara 4 dar fyller min man myndig. om fyra dar längtar jag till. ja. massa. ja. ja. precis. ja.
jag är fett uttråkad. och hungrig. jag ville hellre ligga kvar i min mans sköna och varma säng ist för att åka till den här bajs skolan. ja. även fast inte han var där längre.
känner att jag behöver en svenska kurs.
nä. hejdå.
bajs.

10-02-07

1 år, 9 månader. 21 månader. 91 veckor. 638 dagar. 15312 timmar



själv. hungrig. ledsen. utsvulten. undernärd. godnatt.

haft en hur underbar helg som helst. yes. utan tvekan. men nått söndagsmys och somna bredvid min älskade man fick jag inte göra. vilket resulterade i tårar och lite mer tårar när jag skjutsa han till spårvagnen. fan vad jag hatar mitt känsliga humör ibland. blä.. tjuter som ett litet barn. men fan vad jag hatar att säga hejdå, åka hem själv och få somna själv. men imorrn. imorrn. imorrn är det oxo våran dag. 21 månader. tre månader kvar till 2 år. helt sjukt vad tiden bara flyger fram. nu är jag hungrig, ledsen, saknar min man, ja redan och ännu mer hungrig. hatar att jag aldrig lär mig att jag måste äta nått innan jag går upp till mig. men nae. nu ska jag glo runt på saker, mysa ner mig i sängen och sen sova. en dag med farmor väntar imorrn. yeah..
later imorrn!

duktig fru!

skjutsat min man, handlat lite gott, kört in kyckligen i ugnen! duktig fru jag börjar bli. nu äre soffhäng med en tidning som gäller innan jag ska åka och hämta min man sen igen. sen väntar kräftor, räkor, god skinka och vindruvor på det. sen blir det bad i mörkret med massa tända ljus. hur underbart som helst. ja. men nae. ska ägna tid åt tidningen nu!
LATER

orolig matte.

ligger i soffan och myser med stina och greta. väntar på att min finaste ska sluta jobba och komma hit!
ligger oxo och oroar mig för min bästa stina. hon är jättekonstig och ser allmänt jätteledsen ut ibland. hoppas verkligen inte hon är sjuk eller nått!

king henrik.

ligger och kollar på nått matprogram på tv. nehe. finns det matprogram på tv? kors i taket. sover själv inatt. lite varannan dag känns det som. hehe. fick en smäll över nosen igår när vi sov. schyssta klubben. väldigt. men efter ett tack fick jag ett förlåt sen somna jag om. tror nog den andra parten sov under hela händelsen. yes. imorrn äre fredag. äntligen! ska in och jobba en snabbis, träffa moster tror jag sen hem och vänta på min man. ja. sen ska jag va snäll och fixa allt med mat och sånt imorrn. snälla jag. hemmagjord pizza står på menyn imorrn. mums till tusen! sen på lördag blir det kräftor, räkor, god skinka och massa annat gott. yes. kanske ska dra in och helsteka en kyckling i ugnen oxo. känns som att våran kommer bestå av att äta. äsch. äta måste man. men nä nu ska jag kolla när dom lagar massa konstig mat. gladiator står på schemat om 40 min!

gosunge.

sitter i soffan och degar. stina gör samma sak. inte sitter i soffan, utan degar. grå och trist dag. blä. inge kul alls. ska försöka orka plocka ur diskmaskinen snart, göra mat till mig och pappa och sen åka och hämta och skjutsa han. måste vara född snäll, yes. sen äre bara hem och ladda inför träning. yes. hoppas på mkt folk och inte så många målvakter. nästa vecka äre match mot 97 som gäller och match mot finspång på helgen. massa kul. yes. 
sen är det bara två dar kvar sen är det helg. och det innebär helt själv hemma utan päron utan bara jag och min fina man. helt underbart! massa mys med kräftor och massa annat gott. yes. usch vad jag längtar! nae nu ska jag försöka ta tag i lite saker. 
LATER! 

Aint no moutain high, aint no valley low, aint no river wide enough baby. just call my name I´ll be there in a hurry.

nerbäddad, alone. house på tv, men orkar inte kolla. ska nog kolla mer house så fort jag är klar här. alone vare ja. precis. ingen christoffer inatt. sucks. som vanligt typ. det enda är ju att jag slipper va snäll och gå upp tidigt och skjutsa han imorrn. ja. idag har jag varit duktig och varit ute med min hund. andra dan i rad! sen har jag dammsugit och plockat ur diskmaskinen. mamma har varit framme med sina berömda lappar igen. alltid lika kul.. imorrn ska jag va snäll och åka och hämta min far. yes. jag ska oxo va snäll och laga mat. sen imorrn kväll väntar träning. äntligen! ja.
men nae ska börja glo house nu. eller ska gå på kisset först. och tror att jag faktiskt kommer va vaken sen när mannen skriver. första gången sen säsongen drog igång tror jag! starkt jobbat. ae men ska släppa taget om älskaren och börja glo massa avsnitt!

RSS 2.0