arton.

om ungefär sådär 18 timmar får jag besök. då får jag förhoppningsvis hjälp med maten som ska göras. ska upp tidigt imorrn för mammsen och jag ska ut och åka lite. kanske hälsa på min bror lite snabbt och hämta lite saker om pojken är vaken. han trodde inte han skulle va vaken vid ungefär halv elva imorrn. stackars liten. det är ju jätte jobbigt att komma ut och ge mig och sen gå upp och sova igen. men det skulle lösa sig annars. snäll är han. massa snäll. trög är han oxo. ska försöka somna tidigare än igår iaf. somna vid tre ungefär. underbart. nae. sitter och pratar med min underbart tröga vän emma. vi ska skriva en bok. japp. jag har inte en aning om vad dom 6 första handlar om men det ska nog lösa sig endå. jahadå. ser fram emot imorrn. bara gudarna vet hur det kommer sluta. nu ska vi inte bli så djupa. men ska bli very intressant och se hur allt utspelar sig imorrn. skulle va pricken över i om min bror bodde hemma. men nae. aa. precis. finns bara en sak som kan förstöra allt imorrn. och jag tänker fan inte ge mig den här gången. arg kommer jag bli. och sånt blir jag ju aldrig. nehedå. satt och läste igenom massa jag skrivit igår när jag inte kunde sova. och fan va bra jag är. riktigt stolt över mig själv. hade inte funkat utan bästa retard. vindpust. shit pomme asså. sjukt. nae nu ska jag försöka att bli trött så jag kan sova nån gång. kl nio ska jag upp imorrn. power nap som gäller imorrn innan dom kommer så jag orkar va uppe länge. yes sir.

today and every day.

det är helt toltalt jätte svårt och sova själv. det går inte somna när det inte är nån som ligger bredvid och får cpryckningar, snor täcket och trycker in mig i väggen. det är lite extra svårt att sova utan att känna nån som smyger handen under min kudden och sen lägger sina armar omkring mig och håller om mig flera timmar. jag måste vänta enda till fredag nu. sen vet jag inte när nästa gång blir efter det. jag önskar att jag hade jobb, var arton så jag kunde flytta tillsammans med dig. jag längtar massor tills vi åker i väg i sommar. en vecka bara du och jag. jag önskar att jag kunde va med dig varje natt. snart börjar skolan oxo. då blir det som vanligt. usch. imorrn ska jag göra absolut nada. eller mamma skulle skriva en av sina berömmda lappar så lite finns nog att göra. har lovat att va snäll och hjälpa till för att hon hämta mig och christoffer sent igår inne i stan. snäll som få är hon. fått tag i min kära bror har jag oxo. imorrn kommer allt va klart. bra är han. oerhört. umgås med min bästa stina ska jag göra. ligga och ta en nap eller två med henne och magnus i soffan. greta är välkommen hon med om hon är snäll. la mig nästan på henne förut. not mitt fel. vill handla massa kläder. men har verkligen nada money. allt som tjänas måste gå till the resa eftersom vi nu måste åka tåg upp till arlanda. skulle flygit från stan först, men nae det blev inställt. var verkligen tur att vi fick samma hotell och kunde åka till kreta ändå. annars hade jag blivit lite ledsen. har hittat en sak som gjort mig lite sådär orolig. måste jag undersöka närmare. nu ska jag fakiskt försöka att sova. måste gå upp skapligt och gå ner och va sällskap med stina imorrn. har två hus att städa oxo. mitt och det stora. får ju besök på fredag så skapligt kan det väl se ut.

fire still burning.

efter vad som kändes som flera timmar, fast det va typ tio min, fick jag igång brasan. så snart ska det väl bli lite varmare här inne. behövde inte vänta så länge som jag trodde i måndags på att saken skulle komma. helt plötsligt ringde han och sa att han va nere vid garaget. min bror fick jag svar av oxo. det kan ju inte bli bättre det här. eller jo det kan det. christoffer drog för snart en timme sen. har inget att göra i två dar nu. kuuuul. ingen som kommer sms heller. kommer bli ett evigt tryckande och pillande med mobilen. i onödan. igår var vi ute och åt och sen va och kolla på narnia. asa nice. men nu är jag själv. eller han en stina som står och kollar på mig med sina ledsna ögon. blir att umgås med henne hela dagen. ska ta tag i pusslet snart igen. blev arg förra gången så jag gav upp ett tag. men idag ska jag fan klara det. väntar på att det ska bli fredag. ska bli kul och se hur den dan slutar. väntar på att min bror ska höra av sig oxo. om han nu kommer ihåg.

all done.

biljetterna är fixade! och jag kommer va 710 kr fattigare. men det kommer va värt det. har tydligen tagit upp mkt plats inatt oxo. mohaha. snott täcke från mig har han gjort oxo. fast jag märkte inget. snäll var han iaf och la tillbaka det och la sig över mig. snäll kan han va ibland. har äntligen kommit ihåg att skriva till min bror. men har jag fått nått svar? nae! men han kommer ju hit sen. fast kanske inte det bästa att prata om när mamma och pappa är här. får se om han svarar nån gång. skulle va snällt annars är mkt ganska så mkt förstört. japp. ikväll kommer saken hit oxo. imorrn ska han tvinga in mig till stan, yeah, och sen senare ska vi ut och äta sen tydligen på bio. finurlig han är den lilla. smart som jag är gissa jag rätt på vad det var för film vi ska se. nu är det bara att vänta tills bror med flickvän kommer och sen vänta lite till tills saken kommer.

I don´t hear a word.

igår blev bra. aa. en ovanligt snygg tomte oxo. aa. första julen med idioten oxo. fick faktiskt hela två saker. aa. hatar att få saker av andra. onödigt att slösa pengar på mig. aa. glömde såklart skriva till min bror men gör det imorrn nån gång. om det koms ihåg. blir inget sova länge imorrn. nae. ska till idiotens mormor och morfar. mer mkt folk. eller ganska. älskar verkligen mkt folk. nae. bara att bita i det sura äpplet. gömma mig i nått hörn eller så. sånt är jag bra på. aa. sen ska jag sova hos idioten. aa. han heter idioten idag. är nog tillsammans med stans tjurskalligste. och mamma har nog rätt. vi har växt ihop. inatt var det faktiskt jag som tog upp nästan hela sängen och vred täcket åt helt fel håll och blev arg när han fixa till det. vad förväntar han sig. det blev ju kallt! men han tyckte det var mysigt endå. så vem vet kanske fortsätter med det. är trött så ska nog sova snart. själv i min säng. och jag kan ta upp hur mkt plats som helst. fast finns ingen charm med det när man sover själv. mkt roligare att göra det när idioten ligger bredvid. bara puta med röven så får man den plats man vill ha. funkar alltid. mohaha. blir att göra det imorrn. det enda är att jag ligger ytterst så jag kan ligga risigt till. hmm. får byta plats om han försöker med nått!

just like every cowboy.

sitter i sängen och lyssnar musik. ska snart om jag orkar och kommer ihåg leta fram ett par strumpbyxor tills imorrn. allt är redan firrat. eller nästan tror jag. måste gå upp tidigt imorrn. blä. kommer säkert glömma godiset. kommer glömma att jag ska skriva till min bror och be han om en sak. kommer säkert glömma mig själv mitt i allt oxo. ska boka och hämta biljetter till eldkvarn nån dag mkt very snart. hälften är redan sålt!!!!! folk har nog äntligen insett hur oerhört underbart bra dom är. kommer bli en helt otrolig konsert. nån, saken, påminde mig om att det är julafton imorrn. som för min del inte ska firas med mamma och pappa och dom andra idioterna. strange. känns inte alls som jul längre. hela imorrn kommer kännas jätte konstigt. kommer kännas konstigt att inte va med mamma och pappa på kvällen och få massa saker. har redan fått allt från alla förutom min bror. för mig existerar inte jul längre. därför är imorrn en helt vanlig dag. som kommer bli helt ovanlig.

smeeagol.

ligger i sängen och kollar på historiens bästa film, eller en av dom. eller kollar inte så mkt, kan näst intill alla repliker. har absolut inte sett den många gånger. nä. äntligen nada skola på ett tag. absolut inte skönt. imorrn ska jag sova massa länge. och jag slipper ligga på en minimal lite fläck inatt som jag fått gjort dom senaste gångerna jag haft sällskap. men aa. snäll som jag är flyttar jag ju på mig i sömnen. andra får man trycka hela en själv emot. men gillart endå. lite kanske. näsan kliar som jag vet inte vad och gör så jag nyser sönder hela jag. sjuk har vi inte tid att bli. brukar ju ha förmågan att bli sjuk på lov men nae inte den här gången din jävel!! julafton snart. kul. eller aa. har väl fått allt redan. bara från min bror kvar som jag träffar på måndag. nice fifan. funderar på om jag orkar se hela filmen. hmm. svårt det här asså. imorrn ska jag lägga mitt pussel som jag köpt idag. fick bli ett på 1000 bitar. ska försöka bli klar med det imorrn. loveit! ska bli en pusselläggare i mitt nästa liv. eller nä. jag ska bli som magnus. underbart.

waiting on hell.

sitter i soffan och inte gör nått. inte så jättesugen på att gå ut heller. djävulen med tjänare kommer om typ två timmar. kuuuul. blir väl lite julfirande eller nått idag eftersom det inte blir nått på fredag. gör mig absolut inget. blir att va hemma hos saken med massa folk ist. skulle hellre va hemma hos han idag med. vill inte va hemma när dom kommer hit. har nada respekt kvar. blir att åka till saken imorrn tror jag om jag får. har nästen redan nu tagit lov. bara avslutning på tisdag. kanske inte går. känns ovärt att ta sig dit i det här vädret. blir att va hemma och baka ist i så fall. handboll idag oxo. yeah. ledig och sova imorrn. nice fifan. smell you later.

If you read this din mupp I would like to see you one day very soon.
om du inte förstod det där så är jag i behov av att träffas nån dag väldigt snart!

handball.

har bakat åt mammsen idag. sitter och kollar handbollen nu. eller kollar inte så mkt. har inte nerver för sånt. men just nu leder dom iaf. har en mysig greta i knät oxo. hon är väldigt trevlig ibland den där greta. kollar på handbollen gör hon oxo. väntar tills älskling kommer gör jag oxo. bara sådär lite mer än 5 timmar kvar. yeah.

flipping out at söder tull.

aa hemma tillslut. bion var nice. sällskapet var super nice. flippa lite vid söder förut bara. börja vinka och shit till massa okända. så kan jag ju inte hålla på. fy. trött är jag oxo. vi fixa julbord till 800 på 1 och en halv timme idag i skolan. fifan vi är bra. oerhört bra. och imorrn ska jag sova. sova massa länge. sen kanske jag ska göra nått gott. inte bestämt mig om jag orkar än. sånt som märks imorrn. sen får jag sällskap imorrn oxo. trevligt. ja. lite senare men aa. ska kanske sova. väntar på att nån ska svara på sms. jättekul när det tar 30 min varje gång att svara. inte mitt fel om jag somnar mitt i allt då. precis.

powerking och massa annat skoj ska stå på schemat very soon tycker jag!

prinskorv din jävel.

efter att ha snittat typ 25 kilo prinskorv är jag äckligt trött på skiten. och jul har inte ens vartit än. är inte helt sugen på julskinka heller. kanske blev lite för mkt idag. kommer hinna bli ännu mer trött på skiten imorrn och på fredag. yeah. min jul är förstörd. det tackar vi skolan för. två dar kvar sen har jag lov. eller aa. vi har avslutning på tisdag. tror jag iaf. men får ju aldrig reda på nått. gör inte mig nått. jag kan gärna ta lov typ nu. man får ju hoppas det finns nått kul att göra imorrn så dan rullar på. på fredag är det bio med min fina vän emma som gäller. känner på mig att vi inte kommer kunna hålla käften där inne. så det ska va! ska bli riktigt kul! mamma förstörde min dag och sa att det ska snöa inatt och bli massa kallt. kul att bo mitt i ingenstans då...men nae jag orkar faktiskt inte va vaken så mkt längre. ska försöka sova inatt. och ska börja ta mina vitaminer igen. som smakar apa men dom hjälper faktiskt. imorrn får jag träffa älsklings mupp en stund. behövs! längtar massor till lördag. mer säger jag inte. hemligt. mohaha. kall och blöt kommer jag nog bli iaf...

he´s home!!!

magnus har äntligen kommit hem. det tackar vi för. var ute och ropa efter han i 20 min på dan. ingen magnus. sen traska pappa ut i skogen i mörkret och var ute tio min eller nått. ingen magnus. sen helt plötsligt sitter han utanför dörren. gud så glada vi blev. mamma börja till och med nästan tjuta. trodde faktiskt inte han skulle komma tillbaka. men det gjorde han! har varit ledig idag. massa skönt. farmor var nere i huset när jag kom. haft bättre dar. men hon åkte efter bara nån timme eller så. tack! nu äre kök hela veckan som gäller. skönt fifan. ska försöka somna skapligt idag så jag orkar ta mig igenom dan. sen ska jag äntligen få träffa saken. som jag saknar den idioten. men aa. ska kolla tv nu och försöka bli trött. önskar man kunde snabbspola framåt. hmm ska nog uppfinna en makaper som kan göra det. 

vi har vingar av guld och vi ramlar omkull
och vi dricker för kärlekens skull.

snurra min jord.

ligger i sängen och lyssnar på plura. är i behov av lite görmiggladmusik. saknar dig. önskar du kunde vara här hela tiden. det är massa långt kvar till tisdag. hela dan kommer gå äckligt sakta. magnus är borta oxo. han har inte varit hemma på tre dar nu. ledig imorrn. yeah. men min lediga dag förstörs av att farmor kommer. skulle hellre skjuta mig. japp. är inte ett dugg trött. känns som om jag skulle kunna ligga och glo i flera timmar till. kanske skulle passa på att göra eng när jag endå inte kan sova. låter som en ganska bra ide. har bara två och en halv sidor kvar att översätta sen är jag klar med allt. precis allt. duktiga jag. bara en vecka kvar nu. kommer bli en skön vecka. kök hela fucking veckan. nice. kick some ass i storköket. stefan sa att vi var den bästa gruppen hitills. men det visste vi redan. eller vissa av oss iaf. har fått med mig christoffer på eldkvarn nu. yeah. det var ett måste. saknade han massa jätte mkt när dom spela kärlekens tunga och jag såg pappa stod och höll om mamma. men ae ska ligga och glo ett tag till och sakna dig bara sådär lite. och drömma om att det är tisdag typ om nåra timmar eller nått och du ligger här.

Plura ♥
Du berusar mig som ett moget vin.
Du har mitt hjärta i din hand.
Luften darrar, tiden stannar när vi tillbringar natten tillsammans.
Var som helst, hur som helst, när som helst. Vi dras till varandra.
Jag tycker om dig för du är vacker. Men jag älskar dig för att du är du.
Det är kallt här ute men varmt inne hos sig. Låt oss nu ta av varandra.
Luften darrar.
Christoffer ♥

huvudet högt.

fixat en skiva med dom bättre låtarna med eldkvarn nu. min egna lilla terapiskiva. japp. precis vad det är. känner mig a little sad. eller ganska mkt. eller jag vet inte. blir ledsen av att säga hejdå. blir ledsen när vi inte ses. blä. ska försöka sova snart så humöret blir lite bättre. läste en sak som gjorde mig väldigt glad förut. eldkvarn ska spela i stan vid valborg igen!!! yeah. får nog med mig christoffer då. kommer bli amazing. "goodnight I´ll see you next year". skulle va skönt att kunna säga så. men ae ska sova nu. drar på en lång sovmorron imorrn oxo. ensam den här gången.

sometimes when i say i´m okey i want someone to look me in the eyes,
hug me tight and say i know you´re not

MÄKTIGT!

igår var helt jävla otroligt. aa förutom att jag knappt såg nått för att alla långa människor skulle ställa sig framför mig. annars kände jag mig lycklig. så sjukt jävla lycklig. fick tårar i ögonen och höll på att börja gråta flera gånger. sjöng gjorde jag oxo. hela fulla för kärlekens skull. mäktigt som fan. dansa lite gjorde jag oxo. eller aa. jag stod inte still iaf. bara en sak som fattades. mitt i allt önskar jag att christoffer kunde varit med. det hade betytt så sjukt jävla mkt om han hade stått där med mig under två av dom bästa timmarna i mitt liv. nästa år när dom kommer ska han med. det har jag bestämt. jag kan offra mig att följa med på nästan vad som helst bara han står bredvid mig nästa gång jag ser och hör plura sjunga kärlekens tunga. mäktigt. det var så sjukt jävla mäktigt igår. jag är helt till mig. bara ett år kvar tills dom kommer till skandia igen. hoppas jag. och bara 7 månader tills dom kommer till knäppinge i sommar. tror jag. nae men nu ska jag fixa massa låtar och fortsätta leva på igår.

twentyfour.

nu är det bara 24 timmar kvar. 24 FUCKING TIMMAR! imorrn kommer gå äckligt jävla bajs sakta. som alltid när jag ser fram emot nått. och om du läser din idiot så kan jag ju påminna dig igen, KLOCKAN TIO ÄR DET SLUT. HÖRSAL KL TIO. TACK. mohaha. trött som ett litet risgryn är jag oxo. imorrn ska jag sova hos saken. mysigt. ska äntligen få se färdigt filmen vi börja se i tisdags eftersom det var nån som helt plötsligt skulle fixa tvn och kolla på fotboll. lika bra att jag vänjer mig. är ganska så van endå. när det är fotboll på tv passar man på att ta en powernap i soffan. en precis lagom nap på typ en och en halv till två timmar. perfekt vettu. har bara ett problem tills imorrn. kläder. har ingen aning om vad jag ska ha på mig. kjol har jag varit inne på. men ae jag vet inte. klänning kanske. hmm. svårt. very svårt. men nått ska jag nog hitta bland röran. kanske kör på samma som förra året. det kan bli ganska bra. kanske. nä usch nu orkar jag inte tänka på det. mammsen och jag har namnsdag idag. jappjapp. anna duvet. fina vantar fick jag av henne. gött. pengar ska jag få imorrn oxo så jag kan köpa kläder. har hittat ett par byxor men då måste jag meddela att jag ska bli kille ett tag så jag kan använda dom. men nu ska jag kolla tv och försöka hålla mig vaken nåra timmar till iaf.

usch vad jag saknar dig...

the best things in life are free...

då var träningen avklarad. skönt. va skönt att få svettas igen. mohaha. tränade till och med i tjocktröja idag för att få extra värme. It did work. nu har jag MASSA ajaj. ett lillfinger som lever ett eget liv. aa precis så ska det va. lyckades även sträcka båda armbågarna idag. very lyckat. börjar bli trött nu. ska väl sova snart om jag kan. ska kolla runt lite sen ladda inför en jättejobbig dag i skolan imorrn igen. nae. efter skolan äre träning som gäller. igen. med emma, linnea tror jag, christoffer och lukas. nice. men ska nog bara gå because of en anledning. nu ångrar jag att jag inte snodde tejprullen jag såg på träningen. pfft. ska vara snäll imorrn. har sådär lite dåligt samvete. nae nu vill jag inte skriva mer för det är nån som verkligen flyttat på knapparna.

Without you, I´m nothing
With you, I´m something’
Together, we´re everything

bullprutt.

sitter i soffan och kollar på handbollen. är aptrött men ska snart byta om till min egna handboll. orkar inte träna men måste väl. inte varit där på två veckor. saknart som fan. alltid ett bra sätt att få ut alla känslor på. få lite ajaj och bli lite mysigt svettig. japp. loveit! och vi fixat igen. klart vi gjorde. det är liksom menat tror jag. måste va så. och helt otroligt bra planer har vi. snöhus och grejer. måste bara hitta nån som kan fixa det där. min bror tänker jag inte fråga, han säger bara till mamma och pappa hela tiden. assface. jag vill ju!!! så aa houston we got a problem. a big one oxo. jag vill jag vill jag vill jag vill jag vill. NU! men nae nu ska jag byta om. tror jag. om jag orkar. ska bli some asskicking på träningen idag. fell no fear.
49 timmar och 30 min kvar!

ten to one. 10.

10 fucking månader igår. japp. massa nice. det blev ju som det blev ett tag. men lika snabbt blev det bra igen. resan är bokad nu oxo. om 6 månader och 8 dar åker vi. YEAH! men ae ska försöka jobba nu ses och hörs ikväll.

jag bär tyngden ifrån rymden.

do you know what day it is tomorrow? JAG VET! men det säger jag inte än. mohaha. varit i skolan och vart duktig idag. bara en sak kvar. och ledig på måndag är jag oxo. hon kan tydligen va snäll. snäll skola har man oxo för en gångs skull. ledig imorrn. yeah! SOVA! om det inte är nån idiot som väcker mig. skulle inte bli förvånad. satt och tänkte massa på vägen hem förut. aa jag kan faktiskt tänka. jag vill ju. det har ju fixat två gånger innan. tredje gången gilt? men jag är för envis för att görat. jag väntar. och jag vill det där med. tror jag. eller jag vet inte. jag vill men endå inte. för jag vill inte vara med dig då. usch. äckligt. du blir äcklig. imorrn bokas resan. nice. vill åka nu. slippa va här. slippa allt í skolan. bara vara med dig. men nae ska kolla tv nu tror jag. kanske. eller jo. prata lite mer med min vän. sova massa sen. synd om den som väcker mig imorrn. och jag tackar nån att jag slipper va med er på julafton.

Jag gick här på jorden med askan i min hand
Dom sista stegen till ett annat land
Det nya skall komma ur allting som dött
Jag stod vid din grav och höll huvudet högt
Mäktigt.
DEA. tja på det. nyår, plutten. apan. film maraton. en gång, alltid.

uno vecka kvar!

äntligen fredag. äntligen får jag sova imorrn. yeah. haft storkök hela veckan. asanice. mkt slav men bästa gruppen. aa. är äckligt trött nu bara. som alla andra dar. hoppas skiten mamma köpte funkar nu. ska faktiskt försöka plugga lite eng nu så jag inte somnar allt för tidigt. imorrn ska jag hem till idioten och sova där. nice. och om en vecka sitter jag där och känner mig som världens lyckligaste. en vecka kvar nu bara. ÄNTLIGEN! får rysningar av bara tanken. helt sjukt.

även om du gjorde en av de saker jag tycker är värst så tar alla känslor över.
jag är så oerhört svag för dig. känner mig fortfarande lite sviken.
men jag älskar dig mer än nått annat och skulle aldrig tänka tanken att låta dig gå.

även dom man inte trodde kan förvåna ibland. ont som fan gör det.

RSS 2.0