tada.

titt på fan nu vare gjort.


jag fattar inte vad du håller på med. vem har du blivit. du är inte längre nån jag känner. jag fattar inte att du av alla människor kan göra såhär. så många gånger som jag sett upp till dig så många gånger jag varit stolt över att säga. men inte nu. inte längre. jag vet inte vem du är. och valet är ditt. och det sjuka är att valet inte verkar va så lätt som det egentligen borde vara. imorrn kommer jag få veta. kommer du fortfarande eller kommer du inte va. och jag hatar att du ens börja. hur kunde du. ser du inte vad du gör med mamma och pappa. speciellt pappa. fan för dig. jag vet inte ens vad jag ska kalla dig längre...


precis.

det smakar inte lakris, det är bara lakrissmak.
synd att trögheten går i släkten. asså inte min. jag lovar.
och synd att stå och prata och garva åt sig själv. och jävligt synd att inte kunna prata ordentligt.
och jag är världens bästa lyssnare. va? jag lovar jag är det. har suttit och lyssnat på exakt allt hon sagt. oja. absolut. och imorrn smäller det. kabooom. beslutsångest till tusen. jatack. måste ju kanske bestämma mig nu. eller snart. eller tills imorrn. får be mammsen ta sig en titt. kommer bli katastrof. nehedå. kommer bli asa bra. självklart. gud vad kul det här är. så kul att jag skulle kunna sitta och lyssna på allt hundra gånger om.


och jag vill inte det där längre. jag vill inte att det ska va sådär varje gång.
jag hatar att visa dig att jag blir rädd.
förlåt.

aj lajk you. alot.

du är mitt allt.
min enda.
och jag älskar dig.
bara dig.
utan tvekan.
alltid.


tudel. typ. fredag imorrn. jatack. bara en dag kvar då. myyyys. ser fram emot att sitta i bilen i 8 timmar... oja om jag gör. absolut. bästa natten på länge. har sovit som ett litet. aa nånting. shit pomme jag kommer nog blåsa bort sen när jag går ut. helt seriöst. synd att det ska göra ont då. jätte kul. aa verkligen jätte kul att det ska göra ont efter varje gång jag äter. ska sluta äta bara för det. aa det ska jag. ska gå och hänga mig oxo. aa det låter bra.

bara två dar kvar nu tuttan ♥ mig älskar dig bästaste ♥


scared like shit.

kul. nej. jag vill inte. absolut inte. inte alls ett dugg kul. det här vill jag ju inte.
scared as hell. typ kanske lite.

4 dar kvar. jihoo.
8 dar kvar. check.
mig like. alot.

even if you are a milion miles away.

varför? varför måste det fortsätta jaga mig. det vill inte försvinna. det finns kvar. även fast jag inte vill. det borde va borta nu. men endå kommer det tillbaka varje natt när du inte är här. jag vet inte hur mycket mer skada du ska göra. räcker det inte med det du redan gjort. du är inte värd mina tårar längre. det har du aldrig varit. så varför inte bara försvinna. sluta jaga mig. sluta komma tillbaka. det är ett val jag inte vill göra. även fast jag redan vet vad jag väljer. helt utan tvekan.

bara lördag. långt kvar till måndag. väldigt långt. jag saknar pluttis. aa. massa mycket. usch. det var inte kul när spårsaken kom och jag var tvungen att säga hejdå. nä. hade hellre tagit livet av mig. kommer hinna bli deprimerad hundra gånger om innan det är måndag. hoppas vi kan ses imorrn annars kommer jag dö. jag lovar. allvar nu. jag är redan halvt död. och det gör ju inte saken bättre att den där vulkan saken har förstört min helg ännu mer. tack! kan ju inte bli bättre det här. nej verkligen inte. jag hoppar verkligen högt av lycka.

te quiero.

en sak måste du förstå.
jag skulle aldrig tänka tanken att tvila på dig. inte en sekund.
jag tror på dig. vad du än säger.
och jag lovar att jag aldrig kommer tveka om oss. det finns inte ens i min värld.
jag har och kommer verkligen aldrig göra det.
jag tror nog du inte förstår hur mycket jag älskar dig.
att utan dig funkar inte jag.  
allt det här känns så overkligt.
ibland när jag kollar på dig försöker jag förstå.
förstå vad jag gjort för att förtjäna dig.
du är som från en annan värld.
och jag kommer stanna kvar hos dig, oavsett vad som händer.
jag lovar att jag kommer stanna kvar i en evighet om du så vill det.
så länge du vill är jag din och stannar.
du är det finaste, mest värdefulla jag har.
inga ord kan förklara vad du är för mig.
du är mitt allt.

Did I ever tell you I’m better to have known you?
Did I ever give you the strength you’ve given me?
And how can I begin to make each moment mean the most so you will see.
I never loved you more than I do today.
I give you my life.
Would not think twice.
Your love is all I need believe me.
When I say I love you baby that means for good.
Where ever I go the one thing that's true.
Is everything I do I do for you.

And I will love you 'til forever.Until death do us part we'll be together.
So take my hand and hold on tight.

sugrör.

ajlavjou


Here I'm on the road again, With my favorite lie.
Can't keep up with where I've been, But it helps me hide.

mörkt.

när det är mört runtomkring. när man ligger där själv och inte kan sova, tillåter man sig själv att släppa fram dom där tankarna. dom där evighets kvällarna finns kvar. dom kommer fram ibland. men inte lika ofta nu. ensamheten tillåter att känna saker man inte borde. jag har vunnit så varför fortsätta känna? jag vann. precis. det finns inget kvar nu. du existerade inte ens.

älskling
vet du att varje gång du tittar i mina ögon tappar jag andan.
att när du säger att du måste gå känns det som om en tår ska rinna ner för kinden.
vet du om att du har räddat mitt liv.
att jag älskar när vi blir "arga" på varann och du är den först som ger sig.
du kan inte ana hur mkt jag älskar när du ger mig hundblicken med dina lockar på sidan.
och sättet du håller om mig på natten.  
därför försöker jag, försöker vara just allt du behöver. försöker att inte skrämma iväg dig.
så sannigen är att jag inte kan leva utan dig vid min sida längre. att du är allt jag har.
det enda jag behöver. att utan dig försvinner jag.
att jag aldrig upplevt nått sånt här med nån annan.
att jag aldrig älskat nån så som jag älskar dig.
jag älskar dig i all evighet

irriterande objekt.

vem har sovit hela natten då? jo lilla jag. tack för den. det var snällt att låta mig göra det. aa, men blev väckt halv tio av ett nån skicka sms. det var ju jätte trevligt. sen var det en mygga jävel som bet mig oxo. det kan ju inte bli bättre det här. och jag tror jag går och hänger mig snart. aa. det gör jag faktiskt. helt jävla allvarligt. för jag saknar idioten ganska för mkt just nu. ops. vad sa jag. idiot? ojdå jag menar ju såklart plutten. inte mena jag att säga idiot. men nej absolut inte. och liksom förlåt för att jag kommer dö av saknad i helgen som kommer. aa det är precis det jag kommer göra. utan tvekan. förlåt för att jag är lite känslig. kanske. och skola imorrn oxo. tror jag om det är söndag idag. tror det är söndag iaf. lika förvirrad varje gång jag ska gissa vilken dag det där. dansa så det bara sjunger om det imorrn då. oja absolut. kommer va så jävla bäst. som fan. suckers. mohaha. och kul att det är små irriterande pluttar här och förstör min dag. tack. humör på topp. jag lovar. håller absolut inte fingrarna i kors. ska gå och rulla mig i lera eller nått och sakna idioten lite till. oj, fel igen plutten menar jag ju.

someday I'm gonna look into your eyes and tell you the truth,
that I'm nothing without you,
that I'm so in love with you.
Baby I hope you realise that I can't live without you.
You're my everything.


sjung en sång utan ord om ljusa nätter.
sjung för mig igen, du lät som snöfall.
jag håller andan med dig, för jag vet hur du känner.
sjung om dom gånger vi delade ett liv med en blick.

soooooova.

sova är ju ganska så onödigt. jo absolut. men nä. lägg du av nu. sova är det bästa som finns. asså riktiga sova. inget annat. sluta snuska nu. men det finns ju lirrom inget bättre än att sova. ohh. sooova. men bara för att jag gillar och sova, får jag sova då? nä. såklart inte. jätte kul att ligga vaken till halv fem och glo på en film man sett tusen gånger och kan utantill. fast såg nåra snuttar jag aldrig sett förut. undra varför? jag lovar vaknar jag mitt i natten en gång till sådär går jag fan och hänger mig. aa. sug på den du din jävel. och synd att va så otroligt söt. och synd att pussa en hund som har tuppblod i fejset. myysigt. oja. finns inget mysigare. och det ligger fucking tupphjärtan i kylskåpet. man nästan hör hur det dunkar. läskigt. och hemma hela dan måste man va oxo. kul. massa kul. städar ihjäl mig snart. fast inte konstigt så som det ser ut på mitt rum. just fan. en hundsak måste jag gå ut med oxo. det ser man ju fram emot i det här varma vädret. absolut. nej. det gör jag inte. ska gå och dränka mig i en lerpöl sen. ja. vilken underbart bra ide. det ska jag göra. hejdå. det var trevligt att lära känna er.

ja, världens sötaste och trögaste idiot.

jag kan inte sova om inte du ligger där.


appar din jävel!

appar. vad fan är appar? en sten? fan vet jag. irriterande som en liten bananfluga är det i alla fall. fattar inte ett piss. appar. kunde lika gärna döpa skiten till mumsbit eller korv. skulle fattat lite mer då. men bara lite. aa. skämt så det bara sjunger om det. och det var ju bara såååå kul. men jo visst. har aldrig, då menar jag verkligen aldrig, varit med om nått sånt kuligt. gud, höll ju på att göra i byxorna av rolighet. mohaha liksom. det måste vi göra om. ja men det måste vi ju. skämt. igen. gör ni om det där igen. jag lovar. ufft. mig blir fan inte glad då. då går jag och gömmer mig under en sten utan att komma fram på en jävla massa år. och om du tror att jag tänker säga vilken sten jag gömt mig under så tror du fel! och synd att man har ont i huvet som en liten räka. ohh, vad gott. toast skagen. nä. käften. säg inte så. och liksom vaddå kanske 4 dar. fucking 4 dar. fucking självmord ju. för det är precis vad 4 dar utan dig är. nä nu blev jag arg. ska gå och knarka ner mig i alvedon och va lite social med min mor. kuuuuuuul. ser fram emot det. faktiskt så gör jag det. eller lite kanske. för det är ju verkligen jätte kul att kolla på fucking pensionärtv. hallelulja.

2 månader ♥ med älsklings pluttis igår oxo.
jag älskar dig mer än nått annat

remember, you are my life now.

RSS 2.0